Klanten beoordelen ons met een 9,0!
Hoog slagingspercentage
Gratis herexamen
10.000+ tevreden geslaagden
Grootste rijschool van Nederland!

Meld je vandaag nog aan voor een proefles bij NXXT in Bolsward en je kunt over 5 maanden zelfstandig de weg op.

NXXT selecteert haar instructeurs kritisch. Zijn de instructeurs sociaal, vriendelijk en geduldig? We luisteren daarbij goed naar onze leerlingen. Hoe ervaren ze de lessen bij de instructeur? In Bolsward rijdt instructeur Marcus Blumers voor NXXT. Wanneer je start bij NXXT Bolsward stap je bij hem in de auto. Marcus is een rijinstructeur die van zijn vak houdt. Hij doet er alles aan om je zo snel mogelijk te laten slagen. Hij is altijd stipt op tijd wanneer je rijles begint.

Rijlessen in Bolsward

Bolsward en omstreken is een goede regio om het autorijden onder de knie te krijgen. Je wordt goed voorbereid om alle situaties deskundig en veilig aan te kunnen. Of het nu om bijzondere verrichtingen gaat, het rijden op de snelweg of het geven van voorrang op kruispunten; alle verkeerssituaties komen aan bod. Tijdens de rijlessen wordt ook nog eens de examenroute gereden, zodat je hier alvast wat ervaring mee opdoet.

Proefles inplannen in Bolsward

We starten altijd met een proefles. Deze bieden wij jou gratis aan. Een proefles in Bolsward plan je gemakkelijk in door het aanmeldformulier in te vullen. Zodra we je aanvraag binnen hebben gekregen, nemen we contact op om de proefles in te plannen. Wanneer je je vandaag nog aanmeldt, kun je waarschijnlijk volgende week al starten! In de proefles kijkt de instructeur hoe behendig je met de auto bent. Heb je al rijervaring? Beheers je verkeerregels al goed? Na de rijles geeft de instructeur aan hoeveel je rijlessen je waarschijnlijk nodig hebt om het examen in 1x te halen.

  • Rijscholen in heel Nederland
  • Heel hoog slagingpercentage
  • Beoordeeld met een   9,0
  • Start deze week nog met rijlessen