• Rijscholen in heel Nederland
  • Heel hoog slagingpercentage
  • Beoordeeld met een   9,3

Wij begrijpen dat jij met veel plezier in het Friese Joure woont. Natuurlijk wil jij ook wel eens wat verder weg reizen. De bus of trein nemen kan dan best onhandig zijn. Stel je eens voor dat je in de auto kunt stappen om naar je plaats van bestemming te reizen! Met een rijbewijs op zak krijg je de vrijheid om te gaan en staan waar je maar wilt. NXXT helpt jou daarbij. Geef je nu op voor onze rijlessen of lees verder om te ontdekken hoe wij jou kunnen helpen.

In Joure staan instructeurs Jeroen en Christina voor je klaar. Zij halen dagelijks veel verschillende leerlingen op met hun lesauto. Je zult al snel merken dat Jeroen en Christina passie hebben voor hun vak. Dankzij hun enthousiasme leer je snel alle kneepjes van het autorijden. De rijlessen zijn net zo leuk als leerzaam. Wanneer je start bij onze rijschool ga je eerst in de rustige straten van Joure oefenen. Wanneer je er klaar voor bent ga je ook de snelweg op en rijd je bijvoorbeeld naar Sneek, Leeuwarden, Heerenveen of Drachten. Voor je het weet slaag jij met vlag en wimpel voor je examen!

Waarom NXXT rijschool Joure

  • Gratis proefles: Zou jij wel een rijles van NXXT rijschool Joure willen proberen? Dat kan met onze gratis proefles! Volg vrijblijvend de proefles en ontdek of onze rijlessen iets voor jou zijn. Pak jij ook deze mooie kans?
  • Geen wachttijden: Ben je enthousiast geworden van de gratis proefles? Goed nieuws, jij kunt snel van start met je rijlessen. Bij onze rijschool in Joure werken we namelijk niet met wachttijden.
  • Beste rijinstructeurs: Wij werken alleen met de allerbeste rijinstructeurs. De instructeurs zijn geselecteerd op hun kennis en ervaring. Zo kun jij met een gerust gevoel in de lesauto stappen.
  • Slipcursus: Wanneer je geslaagd bent voor je examen hebben wij nog een verrassing voor jou. Je mag ook nog de slipcursus volgen bij onze rijschool in Joure. Dit kost jou slechts €79,- wanneer je onze rijlessen gevolgd hebt.

Rijles in Joure

Wanneer je op zoek bent naar de beste rijschool van Joure wil je natuurlijk wel weten hoe de rijlessen eraan toe gaan. Wat ga jij allemaal leren? Dit is natuurlijk te veel om op te noemen. Toch vertellen wij jou alvast in grote lijnen wat je gaat leren tijdens onze rijlessen. Natuurlijk start je met de basis. Je leert de auto onder controle te houden door middel van gas geven, remmen, schakelen en sturen. Heb jij dat goed onder de knie? Dan wordt het tijd om deel te nemen aan het verkeer. Je leert omgaan met situaties op de weg en leert alles over de verkeersregels. Ook ga je bijzondere verrichtingen oefenen zoals helling trekken, (file)parkeren, achteruit rijden en keren in smalle straten. Uiteindelijk mag je ook de snelweg op. Daar leer je alles over in- en uitvoegen, file rijden, veilig inhalen, ritsen en meer. Voor je het weet kun jij autorijden als de beste!

Gratis proefles inplannen

Nu weet je hoe de rijlessen bij onze rijschool in Joure er ongeveer uit zullen zien. Toch begrijpen wij heel goed dat jij zelf eens een rijles wil ervaren. Dat kan! Geef je op voor een gratis proefles om vrijblijvend een rijles uit te proberen. Wij nemen snel contact op om een afspraak te maken voor de proefles. Vaak kun je al binnen een week in de lesauto zitten, op een moment dat het jou uitkomt. Wanneer de proefles van start gaat, haalt de instructeur jou thuis op. Jullie kunnen rustig kennismaken met elkaar. Je zult snel ervaren of er een klik is en of je de manier van lesgeven prettig vindt. Zie jij het helemaal zitten na de proefles? Bespreek dan direct welk lespakket bij jou zou kunnen passen. Nadat je een pakket gekozen hebt kun je snel van start met de rijlessen.

Lespakketten bij NXXT

Hoe zit dat precies met de verschillende lespakketten? Bij NXXT rijschool Joure begrijpen wij als geen ander dat iedere leerling op zijn eigen manier en tempo leert. Daarom hebben wij veel verschillende lespakketten ontwikkeld. Je kunt kiezen voor het start, actie, top, spoed of master pakket. Kies het pakket wat bij jou past en volg rijlessen op jouw manier. Heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op. Onze medewerkers staan klaar om jou te helpen.