Klanten beoordelen ons met een 9,0!
Hoog slagingspercentage
Gratis herexamen
10.000+ tevreden geslaagden
Grootste rijschool van Nederland!

Meld je vandaag nog aan voor een proefles bij NXXT in Buitenpost en je kunt over 5 maanden zelfstandig de weg op.

NXXT selecteert haar instructeurs kritisch. Zijn de instructeurs sociaal, vriendelijk en geduldig? We luisteren daarbij goed naar onze leerlingen. Hoe ervaren ze de lessen bij de instructeur? In Buitenpost rijdt instructeur Arjen Spoelstra voor NXXT. Wanneer je start bij NXXT Buitenpost stap je bij hem in de auto. Arjen is een rijinstructeur die van zijn vak houdt. Hij doet er alles aan om je zo snel mogelijk te laten slagen. Hij is altijd stipt op tijd wanneer je rijles begint.

Rijlessen in Buitenpost

Buitenpost en omstreken is een goede regio om het autorijden onder de knie te krijgen. Je wordt goed voorbereid om alle situaties deskundig en veilig aan te kunnen. Of het nu om bijzondere verrichtingen gaat, het rijden op de snelweg of het geven van voorrang op kruispunten; alle verkeerssituaties komen aan bod. Tijdens de rijlessen wordt ook nog eens de examenroute gereden, zodat je hier alvast wat ervaring mee opdoet.

Proefles inplannen in Buitenpost

We starten altijd met een proefles. Deze bieden wij jou gratis aan. Een proefles in Buitenpost plan je gemakkelijk in door het aanmeldformulier in te vullen. Zodra we je aanvraag binnen hebben gekregen, nemen we contact op om de proefles in te plannen. Wanneer je je vandaag nog aanmeldt, kun je waarschijnlijk volgende week al starten! In de proefles kijkt de instructeur hoe behendig je met de auto bent. Heb je al rijervaring? Beheers je verkeerregels al goed? Na de rijles geeft de instructeur aan hoeveel je rijlessen je waarschijnlijk nodig hebt om het examen in 1x te halen.

Lespakketten bij NXXT in Buitenpost

Voor iedere leerling heeft NXXT een geschikt lespakket. Je kunt kiezen voor een spoedpakket, een klein lespakket of een uitgebreid lespakket. Bekijk onze lespakketten hier.

Twijfel je nog of wil je graag meer informatie? NXXT beantwoord graag al jouw vragen. Neem contact met ons op via het contactformulier of de chat.

 

  • Rijscholen in heel Nederland
  • Heel hoog slagingpercentage
  • Beoordeeld met een   9,0
  • Start deze week nog met rijlessen