• Rijscholen in heel Nederland
  • Heel hoog slagingpercentage
  • Beoordeeld met een   9,3

In het mooie Friese Buitenpost kun jij terecht voor leuke en leerzame autorijlessen. Bij NXXT rijschool Buitenpost leer jij alle kneepjes van het autorijden. Weet jij nog niet zeker of dit iets voor jou is? Volg dan vrijblijvend een gratis proefles. Als het goed bevalt kun jij snel van start met de rijlessen. Voor je het weet heb jij dat rijbewijs op zak! Dan kun je gaan en staan waar je maar wil, klinkt dat niet heerlijk? Ontdek hoe wij jou daarbij kunnen helpen.

Instructeur Arjen werkt dagelijks met veel plezier bij NXXT rijschool Buitenpost. Tijdens de rijlessen geeft hij enthousiast uitleg waardoor je op een leuke manier leert autorijden. Je zult merken dat jij als een speer gaat. In de rustige straten van Buitenpost kun je oefenen met de voorkomende situaties op de weg, de bijzondere verrichtingen en de verkeersregels. Gaat dit al goed? Dan wordt het tijd om de snelweg op te gaan. Je rijdt dan bijvoorbeeld naar Drachten, Dokkum of Leeuwarden. Dankzij de afwisselende rijlessen leer jij autorijden als de beste. Voor je het weet ben jij klaar om met vlag en wimpel te slagen voor je examen.

Waarom NXXT rijschool Buitenpost

  • Gratis proefles: Het is natuurlijk wel zo fijn als je eerst eens kan ervaren hoe zo’n rijles bij onze rijschool in Buitenpost eraan toe gaat. Daarom mag je altijd vrijblijvend een gratis proefles volgen zodat jij een weloverwogen keuze kunt maken.
  • Geen wachttijden: Lijken onze rijlessen jou wel wat na het volgen van de proefles? Dan hebben wij goed nieuws. Je bent altijd snel aan de beurt bij onze rijschool in Buitenpost omdat we niet met wachttijden werken.
  • Beste rijinstructeurs: Bij NXXT rijschool Buitenpost kun je rekenen op de allerbeste begeleiding. Onze rijinstructeurs zijn door een strenge selectie gegaan. Daarom kun jij vertrouwen op hun deskundigheid en ervaring.
  • Slipcursus: Geslaagd voor je examen? Top, met je rijbewijs op zak mag jij ook nog eens onze slipcursus volgen voor slechts €79,-. Daar leer je handige vaardigheden die erg goed van pas kunnen komen in het verkeer.

Rijles in Buitenpost

Tijdens de rijlessen bij onze rijschool in Buitenpost ga je erg veel nieuwe dingen leren. Natuurlijk pakken we dit stap voor stap aan. Je begint bij het begin en leert de auto onder controle te houden. Daar horen gas geven, remmen, schakelen en sturen allemaal bij. Heb je dit onder de knie? Dan ga je deelnemen aan het verkeer. In de straten van Buitenpost leer je alles over de verkeersregels en voorkomende situaties op de weg. Ook ga je oefenen met de bijzondere verrichtingen zoals keren, achteruit rijden, (file)parkeren en helling trekken. Wanneer je voldoende rijlessen gevolgd hebt ga je ook de snelweg op. Daar leert onze instructeur jou alles over in- en uitvoegen, file rijden, veilig inhalen, ritsen en nog veel meer. Na de rijlessen bij NXXT rijschool buitenpost ben jij een top chauffeur!

Gratis proefles inplannen

Zie jij zo’n gratis proefles wel zitten? Wij kijken er naar uit om jou te ontmoeten in de lesauto. Geef je op via het aanmeldformulier, dan nemen wij zo snel mogelijk contact op om een afspraak te maken. Vaak kun je al binnen een week in de lesauto zitten, op een moment dat het jou uitkomt. De instructeur komt jou thuis ophalen voor de proefles. Tijdens de proefles kun je rustig kennismaken met de instructeur. Het is belangrijk dat jij op je gemak bent. Ook kun je ervaren of je de manier van lesgeven prettig vindt. Is dit allemaal in orde? Na de proefles mag jij met de instructeur bespreken welk lespakket bij jou zou kunnen passen. Zodra je een pakket gekozen hebt kun je snel starten met de rijlessen bij NXXT rijschool Buitenpost.

Lespakketten bij NXXT

Zoals je kon lezen hebben wij veel verschillende lespakketten beschikbaar bij NXXT rijschool Buitenpost. Zo kan iedere leerling op zijn eigen manier en tempo leren. Ga jij graag razendsnel? Kies dan voor ons spoed pakket. Neem je liever alle tijd en maak je gebruik van een tussentijdse toets? Dan is ons master pakket een zeer goede keuze. Voor iedereen is er een passend lespakket. Door het juiste pakket te kiezen ga jij al met een voorsprong van start met je rijlessen. Heb je nog vragen of kom je er niet uit? Neem gerust contact op met onze medewerkers. Wij zorgen dat jij snel verder geholpen wordt.