Klanten beoordelen ons met een 9,0!
Hoog slagingspercentage
Gratis herexamen
10.000+ tevreden geslaagden
Grootste rijschool van Nederland!

Je kiest voor de voordeligste rijschool van Twente als je kiest voor NXXT. Dat we voordelig zijn gaat niet ten koste van de kwaliteit. Zo ben je verzekerd van een goede lesauto en ervaren rijsinstructeur.

Kwaliteit rijschool Denekamp

NXXT staat voor kwaliteit en dat is terug te zien aan onze rijksgecertificeerde rijinstructeurs en onze goed onderhouden, moderne lesauto's die zijn goedgekeurd door het CBR. Ook onze rijschool in Denekamp staat dus voor kwaliteit.

Onze instructeur in Denekamp is Bertus Lubben. Bertus is een vakkundig en gedreven rijinstructeur met jarenlange ervaring. Tijdens je gratis en vrijblijvende proefles kijkt Bertus naar jouw niveau en maakt een inschatting van het aantal lessen dat jij nodig zult hebben om je rijbewijs te halen. Bertus komt je thuis (of op je werk/school) ophalen en brengt je ook weer netjes terug. Gedurende je hele rijopleiding zul je rijles krijgen in dezelfde lesauto en van dezelfde rijinstructeur, die je zo snel mogelijk zal voorbereiden op het slagen voor je praktijkexamen.

Je eerste gratis rijles plannen?

Wil je binnenkort eens zelf rijden in Twente of eerst meer informatie? Neem dan contact met ons op!