Klanten beoordelen ons met een 9,0!
Hoog slagingspercentage
Gratis herexamen
10.000+ tevreden geslaagden
Grootste rijschool van Nederland!

Ben je 16,5 jaar oud en sta je te popelen om in de auto te springen? Bij rijschool Emmen stap je direct zelf achter het stuur. Samen met instructeur Otto werken we naar je eigen rijbewijs toe. Hierdoor hoef je binnenkort niet meer op de fiets of met de overvolle bus naar je bestemming. Kom jij lessen bij onze rijschool in Emmen?

Rijschool Emmen helpt je bij het roze papiertje!

Woon je in Emmen of omgeving? Dan zit je bij autorijschool Emmen helemaal goed. Jij neemt plaats op de bestuurdersstoel waardoor je direct het stuur zelf in handen neemt. Otto zal je met zijn jarenlange ervaring ondersteunen. Vind je het spannend om direct achter het stuur te kruipen? Otto heeft veel ervaring, hij zorgt ervoor dat je direct op je gemak bent, doordat je eerste de rustige wijken gaat verkennen. Hierna komen de autowegen, knooppunten en de autosnelwegen aan bod. Autorijschool Emmen zorgt ervoor dat jij een veilige verkeersdeelnemer wordt!

Doordat we al jaren veel ervaring hebben in Emmen zijn al veel leerlingen je voorgegaan. Lees onze recensies en weet wat andere leerlingen van onze rijschool vonden. Met een 9 gemiddeld zit dat vast goed. ;-) Naast de goede recensies van onze autorijschool in Emmen, waar we natuurlijk erg trots op zijn, kennen we door onze ervaring goede plekken om het autorijden te leren.

Gratis proefles van rijschool Emmen

Als je start met lessen wil je natuurlijk wel een inschatting hoeveel rijlessen je ongeveer nodig hebt en wat de kosten hiervoor zijn. Tijdens de gratis proefles maak je kennis met de instructeur, de auto en de basisprincipes van het autorijden. Hierdoor krijgt de rijinstructeur een goed beeld van je leersnelheid en basiskennis. Zo kunnen wij jouw een lespakket aanbieden dat volledig op jou is afgestemd.

Wil je eerst nog wat meer informatie of heb je nog vragen? Neem dan contact op voor vragen of voor je eerste rijles!

  • Rijscholen in heel Nederland
  • Heel hoog slagingpercentage
  • Beoordeeld met een   9,0
  • Start deze week nog met rijlessen