• Rijscholen in heel Nederland
  • Heel hoog slagingpercentage
  • Beoordeeld met een   9,3

Tijd om naar je werk of school te gaan? Jij stapt voor de deur de auto in, rijdt rechtstreeks naar je bestemming en parkeert vlakbij de deur. Ga je een leuk uitstapje maken? Jij bent er snel en kunt gaan en staan waar je maar wil. Klinkt dit geweldig? Kom dan je rijbewijs halen bij NXXT rijschool Emmen. Een rijbewijs geeft ontzettend veel vrijheid. 10.000+ tevreden geslaagden gingen jou voor bij onze rijschool. Volg een gratis proefles in Emmen en ga snel van start met je rijlessen. Ontdek hoe het precies werkt.

Bij onze rijschool in Emmen werken instructeurs Otto en Wilfred. Deze instructeurs zijn bijzonder enthousiast over hun vak en dat merk jij terug tijdens de leuke rijlessen. Dankzij onze ervaren instructeurs zijn de rijlessen zowel leuk als leerzaam voor jou. Dat zorgt ervoor dat jij snel klaar bent voor je examen. Tijdens de rijlessen oefen je in de straten van Emmen met de verkeersregels en bijzondere verrichtingen. Wanneer je er klaar voor bent mag je ook de snelweg op. Dan rijd je bijvoorbeeld naar Coevorden, Hoogeveen, Meppel, Beilen, Assen, Borger of Stadskanaal. In deze afwisselende omgeving kan jij alle kneepjes van het autorijden goed onder de knie krijgen.

Waarom NXXT rijschool Emmen

  • Gratis proefles: Volg een gratis proefles bij onze rijschool in Emmen. Dit is een ideale kans om vrijblijvend een rijles uit te proberen. Na de proefles weet je meteen of onze rijlessen iets voor jou zijn.
  • Geen wachttijden: Ben jij enthousiast na je proefles? Dan hebben wij goed nieuws voor jou. Bij NXXT rijschool Emmen werken wij niet met wachttijden. Daardoor ben jij snel aan de beurt om van start te gaan met je rijlessen.
  • Beste rijinstructeurs: Bij onze rijschool in Emmen werken alleen de allerbeste rijinstructeurs. Wij hebben onze instructeurs geselecteerd op hun kennis en ervaring. Dat zorgt ervoor dat jij met een gerust gevoel in de lesauto kunt stappen.
  • Slipcursus: Ben je geslaagd voor je rijbewijs? Dan mag je ook nog de slipcursus volgen bij NXXT rijschool Emmen voor slechts €79,-. Tijdens de cursus leer jij veel handige vaardigheden die goed van pas kunnen komen op de weg.

Rijles in Emmen

Tijdens je rijlessen bij onze rijschool in Emmen leer je precies wat er allemaal komt kijken bij autorijden. Wij zullen jou alvast wat onderwerpen die aan bod zullen komen verklappen. Je begint natuurlijk bij de basis. Je leert gas geven, remmen, schakelen en sturen. Wanneer jij de auto goed onder controle hebt wordt het tijd om deel te nemen aan het verkeer. Daar leer je omgaan met allerlei situaties op de weg. Ook ga je oefenen met de bijzondere verrichtingen zoals achteruit rijden, parkeren, helling trekken en keren in smalle straten. Wanneer de instructeur ziet dat jij er klaar voor bent mag je ook de snelweg op. Daar leer je alles over in- en uitvoegen, ritsen, file rijden, veilig inhalen en meer. Op deze manier leer jij stap voor stap alles wat je moet weten. Na onze rijlessen ben jij helemaal klaar om met vlag en wimpel te slagen voor je examen.

Gratis proefles inplannen

Zie jij het wel zitten om rijlessen te gaan volgen bij onze rijschool in Emmen? Volg dan eerst een gratis proefles. De proefles is een ideale kans om eens te ervaren hoe een rijles in zijn werk gaat. Dan weet je direct of onze rijlessen iets voor jou zijn. Geef je op voor een proefles via het aanmeldformulier, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op om een afspraak te maken. Vaak kan dit al binnen een week, op een moment dat het jou uitkomt. Zodra het zo ver is haalt de instructeur van onze rijschool in Emmen jou thuis op. Tijdens de proefles kun je rustig kennismaken met elkaar. Bovendien merk je of jij de aanwijzingen en begeleiding van de instructeur prettig vindt. Zit dat allemaal goed? Bespreek dan na je proefles welk lespakket bij jou zou kunnen passen. Zodra je een pakket gekozen hebt kun je snel van start met je rijlessen.

Lespakketten bij NXXT

Bij onze rijschool in Emmen werken wij met verschillende lespakketten. Voor iedereen is er een passend lespakket beschikbaar. De ene leerling wil misschien graag zo snel mogelijk gaan terwijl de ander liever alle tijd neemt en gebruik maakt van een tussentijdse toets. Kies het lespakket wat bij jou past zodat je goed van start gaat met je rijlessen. Kun je maar geen lespakket kiezen of heb je andere vragen voor ons? Neem gerust contact met ons op, wij staan graag klaar om jou verder te helpen. Dan zien we jou binnenkort misschien wel terug in één van de lesauto’s van onze rijschool in Emmen!