Klanten beoordelen ons met een 9,0!
Hoog slagingspercentage
Gratis herexamen
10.000+ tevreden geslaagden
Grootste rijschool van Nederland!

Ben jij op zoek naar een goede rijschool in Goes? Je rijbewijs haal je op een prettige en betaalbare manier bij NXXT! Wij zijn de rijschool die jij nodig hebt. Al onze instructeurs zijn gediplomeerd en hebben de perfecte mentaliteit om jou die persoonlijke aandacht te geven die jij nodig hebt. Een van onze instructeurs bij onze rijschool in Goes is Wesley Clemens. Wesley is een enthousiaste, vrolijke instructeur met de nodige ervaring. 

Wat hebben wij jou te bieden?

Naast een uiterst professionele begeleiding biedt onze rijschool in Goes nog vele andere voordelen. Zo heeft NXXT een uitgebreid scala aan lespakketten, waarbij gebruik kan worden gemaakt van diverse extra opties. Bekijk direct ons overzicht van deze lespakketten en onze extra opties. Om jou als klant optimaal te kunnen ondersteunen, maken wij gebruik van een instructie vorderingen kaart, een lesboekje, een online planning en een online verbinding naar het CBR.

Daarnaast biedt onze NXXT rijschool Goes jou ook:

  • Gratis proefrijles; Jouw eerste rijles bestaat uit een gratis proefrijles. Zo kun jij de rij-instructeur op je gemak leren kennen. Tijdens deze les in Goes kijken wij hoe jij het autorijden ervaart en hoe jij met onze aanwijzingen omgaat. Geen leerling is namelijk hetzelfde. Op deze manier kijken wij hoeveel rijlessen jij ongeveer nodig zult hebben. Een bijkomend voordeel is dat wij deze proefrijles voor jou betalen!
  • Geen wachttijden; Wil jij snel beginnen met lessen? Bijvoorbeeld deze week nog? Geen probleem! Bij rijschool NXXT in Goes zijn er namelijk geen wachttijden.
  • Beste rij-instructeurs; Rijschool NXXT heeft voor jou de beste rij-instructeurs geselecteerd! Zij helpen je niet alleen in het verkeer, maar ook met je theorie en bijzondere verrichting. Op deze manier heb jij zo snel mogelijk je rijbewijs op zak.
  • Slipcursus; Zou jij ook altijd al zo’n slipcursus willen volgen? Reserveer via NXXT direct je slipcursus. Nu voor slechts € 79,-

Mocht je nog vragen hebben dan kun je die natuurlijk altijd stellen via het online contactformulier of via onze chat. Bellen kan natuurlijk ook op het nummer 085 - 04 00 000We hope you're NXXT!

Wil je weten hoe leerlingen onze rijschool in Goes ervaren? Bekijk dan de reviews van onze leerlingen.