• Rijscholen in heel Nederland
  • Heel hoog slagingpercentage
  • Beoordeeld met een   9,3

Daar sta je dan, alwéér in de regen wachten op de bus. Vervolgens mis je ook nog eens je trein. Ben jij dit helemaal zat? Dan wordt het tijd om rijlessen te gaan volgen! Bij NXXT rijschool Goes ben je aan het juiste adres. Onze ervaren en deskundige rijinstructeurs zorgen ervoor dat jij binnen no-time leert autorijden. Met een rijbewijs op zak kom jij een stuk gemakkelijker op je plaats van bestemming. Stap voor de deur de auto in en rijd naar iedere plaats die je maar wilt. Start met onze rijlessen en ontdek ook hoeveel vrijheid jij krijgt wanneer je een rijbewijs op zak hebt.

Onze instructeurs Eelco, Michiel en Wesley rijden dagelijks met veel plezier rond in de lesauto’s. Zodra onze instructeur jou ophaalt zul je direct de passie voor het vak merken. De enthousiaste manier van lesgeven zorgt ervoor dat jij op een leuke manier leert autorijden. Je zult bovendien zien dat je als een speer gaat! Zodra je start met de rijlessen ga je oefenen in de straten van Goes. Je leert de verkeersregels kennen en gaat oefenen met de bijzondere verrichtingen. Zodra je er klaar voor bent ga je ook de snelweg op. Dan rijd je bijvoorbeeld naar Middelburg, Bergen op Zoom, Roosendaal of Steenbergen. Na onze rijlessen ben jij helemaal klaar om met vlag en wimpel te slagen voor je examen!

Waarom NXXT rijschool Goes

  • Gratis proefles: Wil jij eerst eens een rijles uitproberen? Dat kan, volg vrijblijvend een gratis proefles! Dit is jouw kans om te ervaren of onze rijlessen iets voor jou zijn. Maak kennis met je instructeur en bekijk of je de manier van lesgeven prettig vindt.
  • Geen wachttijden: Wanneer jij het helemaal ziet zitten na je proefles hebben wij goed nieuws. Je hoeft niet lang te wachten om te starten met je rijlessen. Bij onze rijschool in Goes werken wij namelijk niet met wachttijden.
  • Beste rijinstructeurs: Al onze rijinstructeurs worden geselecteerd op hun kennis en ervaring. Daardoor kun jij zeker zijn van de allerbeste begeleiding bij NXXT rijschool Goes. Hierdoor kun jij met een gerust gevoel in de lesauto stappen.
  • Slipcursus: Geslaagd voor je examen? Gefeliciteerd! Je mag ook nog eens onze slipcursus volgen voor slechts €79,-. Tijdens deze cursus bij onze rijschool in Goes leer je allerlei handige vaardigheden die goed van pas zullen komen op de weg.

Rijles in Goes

Ben jij benieuwd wat je allemaal gaat leren tijdens de rijlessen bij NXXT rijschool Goes? Je begint natuurlijk bij de basis. Denk aan gas geven, remmen, schakelen en sturen. Jij leert om de auto onder controle te houden. Lukt dat al goed? Dan ga je ook deelnemen aan het verkeer. Daar leer je alles over de verkeersregels, situaties op de weg en bijzondere verrichtingen. Zodra jij er klaar voor bent mag je ook op de snelweg gaan oefenen. De instructeur leert jou dan alles over veilig inhalen, in- en uitvoegen, ritsen en file rijden. Voor je het weet ben jij helemaal klaar voor je examen.

Gratis proefles inplannen

Wil jij graag een rijles uitproberen? Geef je dan op voor een gratis proefles bij onze rijschool in Goes. Nadat jij het aanmeldformulier hebt ingevuld nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op. We maken een afspraak voor de proefles. Vaak kan dit al binnen een week, op een moment dat het jou uitkomt. Zodra de proefles begint haalt de instructeur jou thuis op. Maak kennis met je instructeur en ervaar of de manier van lesgeven bij jou past. Ben je helemaal op je gemak? Dan kun je na de proefles direct bespreken welk lespakket bij jou zou kunnen passen. Zodra je een pakket gekozen hebt kun je snel van start met de rijlessen.

Rijschool Goes

Lespakketten bij NXXT

Rijles volgen op jouw manier, dat kan dankzij onze lespakketten. Iedereen leert op zijn eigen manier en tempo, dat weten we bij NXXT rijschool Goes als geen ander. Kies voor ons start, actie, top, spoed of master pakket. Zo kun jij leren autorijden op de manier die bij jou past. Heb je vragen voor ons of weet je niet welk lespakket je moet kiezen? Neem gerust contact met ons op. Onze medewerkers staan klaar om jou verder te helpen.