Klanten beoordelen ons met een 9,0!
Hoog slagingspercentage
Gratis herexamen
10.000+ tevreden geslaagden
Grootste rijschool van Nederland!
Op zoek naar een rijschool in het Gooi? Bij NXXT ben je aan het juiste adres! De beste rijschool met de beste rij-instructeurs bij jouw in de buurt. Onze rijschool in Hilversum zorgt er samen met jou voor dat je een veilige verkeersdeelnemer wordt!

Rijlessen in Hilversum

Een van onze instructeurs in het Gooi is Pim de Ruig. Pim heeft jarenlange onderwijs ervaring en is goed bekend in Hilversum en de omliggende plaatsen. Ook bij onzekerheid of faalangst ben je bij Pim aan het goede adres.
 
In deze regio kun je goed oefenen tijdens je rijopleiding. Er zijn rustige wijken en wegen, maar ook genoeg wegen waar je te maken hebt met druk verkeer, knooppunten, autowegen en autosnelwegen. 
 
We starten altijd met een gratis proefles. Aan de hand van je proefles maakt de instructeur een inschatting over het aantal rijlessen dat jij nodig zult hebben. We bieden je dan een lespakket aan dat volledig op jou is afgestemd. 
 
Wil je eerst meer informatie over de mogelijkheden die NXXT jou biedt in en rond Hilversum? Neem dan contact met ons op of maak direct een afspraak voor jouw eerste rijles!