Klanten beoordelen ons met een 9,0!
Hoog slagingspercentage
Gratis herexamen
10.000+ tevreden geslaagden
Grootste rijschool van Nederland!

Wil jij je rijbewijs halen in Teteringen? Kies dan voor Paul Wakelkamp van onze rijschool in Teteringen. NXXT biedt rijlessen aan door heel Nederland. Ook in Teteringen hebben wij een rijschool. Schrijf je direct in bij Paul van onze rijschool in Teteringen en begin met rijlessen wanneer jij dat wilt!

Rijschool NXXT Teteringen

De cursist staat centraal bij NXXT. Wij vinden het belangrijk dat jij je op je gemak voelt bij het autorijden. Daarom heb je een vaste rijinstructeur. Onze instructeur in Teteringen is Paul Wakelkamp. Paul is een enthousiaste, gedreven instructeur met veel rijervaring en een hoog slagingspercentage. Als je een proefles bij Paul plant, kijkt hij hoeveel lessen je nodig zult hebben om je rijbewijs snel te kunnen halen. Het lespakket wordt dus volledig op jou afgestemd. Op die manier is het halen van je rijbewijs bij NXXT een fluitje van een cent.

Wil je meer weten over de mogelijkheden die NXXT jou biedt in Teteringen? Neem contact met ons op of maak direct een afspraak voor jouw eerste rijles!

  • Rijscholen in heel Nederland
  • Heel hoog slagingpercentage
  • Beoordeeld met een   9,0
  • Start deze week nog met rijlessen