Klanten beoordelen ons met een 9,0!
Hoog slagingspercentage
Gratis herexamen
10.000+ tevreden geslaagden
Grootste rijschool van Nederland!

Binnenkort zelf in de auto stappen en naar je vrienden gaan? Dat kan als je deze week nog start met het volgen van rijlessen in Venlo bij NXXT! De instructeurs van NXXT hebben een professionele rijopleiding gevolgd, waardoor je verzekerd bent van goede rijlessen. 

Rijlessen bij NXXT in Venlo

In de provincie Limburg, plaats Venlo rijdt instructeur Roy van Rensch voor NXXT. Wanneer je start bij NXXT Venlo stap je bij hem in de auto. Roy is een sociale rijinstructeur die de volledige aandacht voor jou heeft. Van zijn hobby heeft hij zijn werk gemaakt en dat merk je als je bij hem in de auto stapt. Altijd gezellig! 

Dit leer je tijdens de rijlessen in Venlo

In Venlo leer je snel en goed autorijden, doordat je tijdens de lessen te maken krijgt met allerlei type verkeerssituaties. Zowel rustige landweggetjes als drukke kruispunten en wegen in de omgeving. Daarnaast zoeken we het soms wat verder op door naar de snelweg te rijden. Door al deze type wegen word je goed voorbereid om alle verkeerssituaties veilig aan te kunnen! 

Tijdens de rijlessen bij NXXT in Venlo komen daarnaast verschillende onderdelen aan bod, waaronder:

  • bijzondere verrichtingen,
  • het rijden met navigatie,
  • zelfstandig rijden,
  • het rijden op de snelweg.

Proefles inplannen in Venlo

Roy maakt graag kennis met je! Je kunt je proefles gemakkelijk inplannen door het formulier op de pagina in te vullen. Zodra we je aanvraag hebben ontvangen, nemen we contact met je op. Tijdens de proefles maak je kennis met NXXT en de rijinstructeur Roy. Je mag al direct zelf achter het stuur kruipen. Hoe behendig ben je met de auto? Pak je de instructies snel op? Op basis van een aantal onderdelen bepaalt de instructeur in Venlo hoeveel rijlessen jij nodig hebt.

Twijfel je nog of wil je graag meer informatie? NXXT beantwoord graag al jouw vragen. Neem contact met ons op via het contactformulier of de chat.

Ervaringen bij onze rijschool in Venlo

NXXT wordt positief beoordeeld door veel leerlingen in Venlo. Je kunt een aantal ervaringen lezen op deze pagina.