• Rijscholen in heel Nederland
  • Heel hoog slagingpercentage
  • Beoordeeld met een   9,3

Altijd maar afhankelijk zijn van anderen of het OV? Zou het niet veel fijner zijn als je zelf zou kunnen autorijden? Dan kun je gaan en staan waar en wanneer je maar wilt!

Rijlessen volgen doe je niet zomaar, je wilt dan natuurlijk alleen de beste instructeur. Bij onze deskundige instructeurs Peter en Mustafa zit je dan helemaal goed. Door ervaring weten zij de lessen perfect op jou af te stemmen, zodat ook jij je rijbewijs binnenkort in de pocket hebt.

De rijlessen kunnen starten bij jou thuis, maar je kunt ook worden opgehaald bij locaties zoals het NS station Heerlen, de Open Universiteit, Zuyd Hogeschool of het Zuyderland Medisch Centrum. Elke locatie die voor jou praktisch is. Dat is de persoonlijke touch van een NXXT instructeur. Hij of zij doen er alles aan om de rijlessen zo ontspannen mogelijk te maken, zodat je het autorijden echt onder de knie krijgt en je straks met je rijbewijs veilig zelf overal naar toe kunt rijden.

 

WAAROM NXXT RIJSCHOOL HEERLEN? 

Rijles in Heerlen volgen bij NXXT biedt jou veel voordelen, namelijk:

  • Gratis proefrijles; Jouw eerste rijles bestaat uit een proefrijles. Tijdens deze les kijken wij hoe jij het autorijden ervaart en hoe jij met onze aanwijzingen omgaat. Op deze manier kijken wij hoeveel rijlessen jij ongeveer nodig zult hebben. Een bijkomend voordeel is dat wij deze proefrijles voor jou betalen!
  • Geen wachttijden; Wil jij snel beginnen met lessen? Dat kan! Bij een NXXT rijschool in Heerlen zijn er namelijk geen wachttijden.
  • Beste rij-instructeurs; NXXT Rijschool Heerlen heeft voor jou de beste rij-instructeurs geselecteerd! Op deze manier heb jij zo snel mogelijk je rijbewijs op zak.
  • Slipcursus; Zou jij ook altijd al zo’n slipcursus willen volgen? Reserveer via NXXT direct je slipcursus. Nu voor slechts € 79,-

Rijles in Heerlen

Voor het halen van jouw rijbewijs is de regio Heerlen een goede omgeving. Je wordt door onze rijinstructeurs goed voorbereid om alle verkeerssituaties goed in te kunnen schatten. Dit geldt natuurlijk voor alle situaties: rijden op de snelweg, bijzondere verrichtingen, voorrangssituaties enzovoort. Een goede voorbereiding is het halve werk, daarom doen wij er alles aan om ervoor te zorgen dat jij vol zelfvertrouwen aan het praktijkexamen kan beginnen.

Gratis proefles inplannen

Bij NXXT starten wij altijd met een gratis proefles. Een proefles in Heerlen kan je eenvoudig inplannen door het aanmeldformulier in te vullen. Na het ontvangen van jouw aanvraag nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Meestal kan je volgende week starten als je vandaag het aanmeldformulier invult! Tijdens de proefles kijkt de rijinstructeur hoe goed je al kan autorijden, hierbij wordt gekeken naar rijervaring en beheersing van de verkeersregels. Zo kunnen wij een inschatting maken hoeveel rijlessen je nodig hebt om jouw rijbewijs in 1x te halen.

Lespakketten bij NXXT

NXXT heeft voor iedereen een passend lespakket om zijn of haar rijbewijs te halen. Er zijn verschillende opties om uit te kiezen: een spoedpakket, een klein lespakket of een uitgebreid lespakket. Bekijk al onze lespakketten hier.

Twijfel je nog of wil je graag meer informatie? NXXT beantwoord graag al jouw vragen. Neem contact met ons op via het contactformulier of de chat.

Op naar vrijheid met de rijschool in Heerlen

Ga jij jouw rijbewijs halen met een rijschool in Heerlen? Dan heb je de eerste stap al gezet. Het vinden van de rijschool zorgt er immers voor dat je richting jouw vrijheid gaat. Samen met een rijinstructeur ga je immers aan de slag om alle kneepjes van het autorijden onder de knie te krijgen. Je hebt hierdoor altijd een kans van slagen. Alles gebeurt op jouw eigen tempo, zodat je uiteindelijk klaar bent voor jouw rijexamen. Het enige wat je nog moet weten, is wat er allemaal tijdens de lessen voorbijkomen. Lees snel verder en ontdek. 

De rijschool in Heerlen legt alles uit 

NXXT rijschool Heerlen gaat samen met jou aan de slag. Voordat jouw eerste rijles begint, krijg je daarom uitleg over de auto. Je leert welke pedalen je waarvoor gebruikt en welke knoppen en hendels er nog meer van belang zijn om veilig de weg op te kunnen. Ook krijg je uitgelegd hoe je de spiegels moet gebruiken en deze op een goede manier in moet stellen. Zodra alles uitgelegd is, ga je de weg op. Iedere rijles in Heerlen wordt daarna op een andere manier ingevuld, zodat jouw tempo aangehouden kan worden en je voldoende vaardigheden ontwikkelt.  

Bijzondere verrichtingen en de snelweg 

Zo krijg je als eerste aangeleerd hoe je in de stad moet rijden. Ook zal de rijschool in Heerlen met jou gaan werken aan de bijzondere verrichtingen. Je moet bijvoorbeeld in kunnen parkeren. Er zijn verschillende manieren om dit te doen en je krijgt alles geleerd. Tevens ga je aan de slag met straatje keren en achteruitrijden. Deze verrichtingen komen iedere rijles in Heerlen weer terug, zodat je ze ook uit kunt gaan voeren tijdens jouw praktijkexamens. Wanneer de rijinstructeur vindt dat je er klaar voor bent, zul je ook de snelweg op gaan. 

Het examen als laatste stap voor het rijbewijs 

Zodra je alles onder de knie hebt, is het ook tijd om na te gaan denken over het praktijkexamen. De rijschool in Heerlen zal jou aanraden om het theorie-examen af te gaan leggen. Pas wanneer je deze behaald hebt, mag je op voor het praktijkexamen. Tijdens dit examen moet je alles laten zien wat je de afgelopen lessen hebt geleerd en kun je uiteindelijk het rijbewijs in Heerlen behalen. Zorg er daarom voor dat je jouw theorie ook onder de knie hebt en gun jezelf de vrijheid die je krijgt met jouw rijbewijs.