Klanten beoordelen ons met een 9,0!
Hoog slagingspercentage
Gratis herexamen
10.000+ tevreden geslaagden
Grootste rijschool van Nederland!

Meld je vandaag nog aan voor een proefles bij NXXT in Wezep en je kunt over 5 maanden zelfstandig de weg op.

NXXT selecteert haar instructeurs kritisch. Zijn de instructeurs sociaal, vriendelijk en geduldig? We luisteren daarbij goed naar onze leerlingen. Hoe ervaren ze de lessen bij de instructeur? In Wezep rijdt instructrice Pauline Goedhart voor NXXT. Wanneer je start bij NXXT Wezep stap je bij haar in de auto. Pauline is een rijinstructrice die van haar vak houdt. Zij doet er alles aan om je zo snel mogelijk te laten slagen. Zij is altijd stipt op tijd wanneer je rijles begint.

Rijlessen in Wezep

Wezep en omgeving is een goede plaats om het autorijden onder de knie te krijgen. Je wordt goed voorbereid om alle situaties deskundig en veilig aan te kunnen. Of het nu om bijzondere verrichtingen gaat, het rijden op de snelweg of het geven van voorrang op kruispunten. In Wezep en omgeving komen alle verkeerssituaties aan bod. Tijdens de rijlessen wordt ook nog eens de examenroute gereden, zodat je hier alvast wat ervaring mee opdoet.

Proefles inplannen in Wezep

We starten altijd met een proefles. Deze bieden wij jou gratis aan. Een proefles in Wezep plan je gemakkelijk in door het aanmeldformulier in te vullen. Zodra we je aanvraag binnen hebben gekregen, nemen we contact op om de proefles in te plannen. Wanneer je je vandaag nog aanmeldt, kun je waarschijnlijk volgende week al starten! In de proefles kijkt de instructrice hoe behendig je met de auto bent. Heb je al rijervaring? Beheers je verkeerregels al goed? Na de rijles geeft de instructrice aan hoeveel je rijlessen je waarschijnlijk nodig hebt om het examen in 1x te halen.

Lespakketten bij NXXT in Wezep

Voor iedere leerling heeft NXXT een geschikt lespakket. Je kunt kiezen voor een spoedpakket, een klein lespakket of een uitgebreid lespakket. Bekijk onze lespakketten hier.

Twijfel je nog of wil je graag meer informatie? NXXT beantwoord graag al jouw vragen. Neem contact met ons op via het contactformulier of de chat.

  • Rijscholen in heel Nederland
  • Heel hoog slagingpercentage
  • Beoordeeld met een   9,0
  • Start deze week nog met rijlessen