• Rijscholen in heel Nederland
  • Heel hoog slagingpercentage
  • Beoordeeld met een   9,3

Als je mag starten met autorijlessen wil je dat natuurlijk meteen goed doen! Bij NXXT rijschool Amersfoort begrijpen wij dat jij snel je rijbewijs wil halen. Daarom verzekeren wij jou van deskundige instructeurs. Je instructeur begeleidt jou op een professionele manier en helpt jou om te slagen voor je examen. Ook zorgt de instructeur voor een prettige ervaring. Je rijlessen moeten natuurlijk leuk zijn! Als je voor onze rijlessen kiest kan je voor je het weet zelf op pad met de auto.

In Amersfoort rijden onze instructeurs met veel plezier rond in de lesauto’s. In deze mooie stad werken Erik, Raymond, Harro en Jac. Zij weten precies hoe zij jou het beste kunnen begeleiden om goede vooruitgang te boeken. Op die manier weet je zeker dat jij op een prettige manier je rijbewijs gaat halen!

In het mooie Amersfoort is het ideaal om autorijlessen te volgen. Door de veelzijdigheid van deze stad is er ruimte om met alle verkeerssituaties te gaan oefenen. Tijdens je lessen rijd je door wijken als Randenbroek, Bergkwartier, Hoogland, Vathorst en Nieuwland. Als je al wat lessen gevolgd hebt ga je ook oefenen op de snelwegen rondom Amersfoort. Deze snelwegen leiden naar steden als Hilversum, Utrecht, Ermelo, Apeldoorn en Ede.

Waarom NXXT rijschool Amersfoort

  • Gratis proefles; Bij onze autorijschool in Amersfoort mag je starten met een gratis proefles. Ideaal om je instructeur te leren kennen. Ook kan je ervaren hoe zo’n rijles gaat en of jij daar een prettig gevoel bij hebt.
  • Geen wachttijden; Voor de rijlessen in Amersfoort zijn geen wachttijden. Na je proefles kun je meteen door met de lessen!
  • Beste rijinstructeurs; Onze instructeurs zijn geselecteerd op hun deskundigheid en hun professionele werkwijze. Je bent verzekerd van goede begeleiding!
  • Slipcursus; Geslaagd voor je rijbewijs? Gefeliciteerd! Je kunt meteen door met onze slipcursus voor maar €79,-. Zo’n cursus is altijd handig.

Rijles in Amersfoort

Tijdens je rijlessen in Amersfoort kom je alles te weten wat je nodig hebt. Je begint met de controle over de auto. Sturen, gas geven, remmen en schakelen komen allemaal aan bod. In de wijken van Amersfoort kun je vervolgens perfect oefenen met de bijzondere verrichtingen. Daar is er genoeg ruimte om te oefenen met achteruit rijden, parkeren, helling trekken en keren. Lukt dat al goed? Dan ga je ook oefenen op de snelweg. Daar leer je het verkeer inschatten en omgaan met alle voorkomende verkeerssituaties. Veilig inhalen en in- en uitvoegen zijn bijvoorbeeld belangrijke onderwerpen. Na de lessen ben je perfect voorbereid op je examen!

Gratis proefles inplannen

Gebruik ons aanmeldformulier om je aan te melden voor onze gratis proefles! Onze leerlingen ervaren dat als een ideale kans om te zien hoe een rijles werkt. Je maakt kennis met je instructeur. Een goede klik is belangrijk om goed te kunnen leren van je instructeur. Daarnaast kun je mooi ervaren hoe een rijles gaat en of jij het prettig vindt om onze lessen te volgen. Zie jij het na de proefles helemaal zitten om met onze lessen verder te gaan? Dan kan dat direct! Er zijn geen wachttijden.

Rijschool Amersfoort

Lespakketten bij NXXT

Onze instructeurs hebben ervaren dat alle leerlingen op een andere manier leren. Sommigen leren snel, anderen hebben wat meer tijd nodig. Daarom hebben wij van NXXT rijschool Amersfoort veel verschillende lespakketten samengesteld voor jou. Wij hebben een start pakket, actie pakket, top pakket, spoed pakket en master pakket. Lees hier alles over onze verschillende lespakketten.

Heb jij nog wat vragen over onze rijlessen? Wil je hulp bij het kiezen van het juiste lespakket? Neem contact met ons op! Dan helpen wij jou snel verder.