• Rijscholen in heel Nederland
  • Heel hoog slagingpercentage
  • Beoordeeld met een   9,0

Wil jij nou ook zo graag onafhankelijk zijn van het openbaar vervoer en kunnen gaan en staan waar jij maar wilt? Met de rijlessen van NXXT rijschool Amersfoort maak jij dit werkelijkheid. Nooit meer in een overvolle bus zitten of nooit meer door de regen te hoeven fietsen, dat klinkt toch heerlijk? NXXT rijschool Amersfoort zorgt ervoor dat jij binnen een paar maanden je rijbewijs hebt. De rijinstructeurs van NXXT beschikken over veel deskundigheid en zijn enthousiast om jou snel je rijbewijs te bezorgen.

In Amersfoort zijn vier rijinstructeurs actief. Erik, Raymond, Harro en Jac hebben samen duizenden NXXT-leerlingen laten slagen. Zij laten je kennis maken met de bekende wijken van Amersfoort, zoals de binnenstad, Schothorst, Soesterkwartier, Rustenburg, Vathorst en Vermeerkwartier. Vooral in de binnenstad zul je wat uurtjes doorbrengen achter het stuur, omdat het daar drukker is en je er écht leert rijden.

Natuurlijk verlaat je ook regelmatig de stad. Zo leer je rijden op de snelwegen en autowegen rondom Amersfoort, zoals de A28, A1 en N221. Deze snelwegen brengen je naar nabijgelegen plaatsen als Leusden, Soest, Soesterberg, Hoevelaken, Baarn, Nijkerk en Bunschoten-Spakenburg. Deze ervaringen maken jou een complete rijder die klaar is voor iedere uitdaging.

WAAROM NXXT RIJSCHOOL AMERSFOORT? 

Op zoek naar een goede rijschool in Amersfoort? Starten met rijlessen bij NXXT Rijschool Amersfoort biedt vele voordelen:

  • Gratis proefrijles; Jallereerst beginnen jouw rijlessen met een gratis proefles. Het doel van deze proefles is om kennis te maken met jouw rijinstructeur, en een inschatting te maken hoeveel rijlessen hij denkt dat jij nodig hebt. Naast leerzaam moeten de rijlessen natuurlijk ook leuk zijn, daarom is het belangrijk dat jij goed kennis maakt met jouw instructeur.!
  • Geen wachttijden; Snel starten met rijlesse? Geen probleem! Bij NXXT rijschool Amersfoort zijn geen wachttijden. Daarom kun jij al binnen een paar dagen beginnen met rijlessen.
  • Beste rij-instructeurs; NXXT Rijschool Amersfoort kiest alleen de beste rijinstructeurs voor jou uit. Door de grote mate van deskundigheid en de lange ervaring die onze rijinstructeurs hebben haal jij zo snel mogelijk je rijbewijs.
  • Slipcursus; Na het behalen van je rijbewijs kun je een slipcursus doen. Lijkt dit jou nou wel wat? Reserveer de slipcursus via NXXT en betaal slechts € 79,-.

Rijles in Amersfoort

AIn en rondom Amersfoort rijlessen is een uitstekende keuze. Amersfoort is namelijk een prima regio om te beginnen met rijlessen. In het begin zal dit vast nog wel een beetje spannend zijn, gelukkig zorgt de rijinstructeur ervoor dat jij goed voorbereid de weg op gaat. Hierdoor zal je na verloop van tijd veilig en deskundig om kunnen gaan met alle situaties op de weg. Wanneer jij met een bepaald onderdeel van het autorijden wat meer moeite hebt, zal de instructeur van NXXT hier extra aandacht aan besteden. Door deze lesmethode te hanteren word jij tijdens de rijlessen goed voorbereid op het praktijkexamen. Hierna kun jij met veel zelfvertrouwen afrijden.

Gratis proefles inplannen

Ga jij beginnen met het volgen van rijlessen bij NXXT rijschool Amersfoort. Om te beginnen start jij met een gratis proefles. Je kunt je voor de gratis proefles in Amersfoort makkelijk aanmelden via het aanmeldformulier. Nadat wij jouw aanmeldingen hebben ontvangen zullen wij spoedig contact met je opnemen. Telefonisch zullen we de proefles met je inplannen. Omdat er bij NXXT rijschool Amersfoort geen wachttijden zijn, kun jij al binnen een paar dagen beginnen met rijlessen.

Rijschool Amersfoort

Lespakketten van NXXT

Bij NXXT zijn wij van mening dat iedere leerling uniek is. Dit vraagt dus ook om verschillende aanbiedingen van lespakketten. Elke leerling leert het autorijden in zijn eigen tempo, daarom heeft NXXT verschillende lespakketten samengesteld. Je hebt onder andere de keuze uit een spoedpakket, een klein lespakket of een uitgebreid lespakket. Bekijk al onze lespakketten hier.

Heb jij nu nog vragen of simpelweg behoefte aan meer informatie? Twijfel dan niet om contact op te nemen! NXXT beantwoord graag al jouw vragen. Neem contact met ons op via het contactformulier of de chat.

De stappen richting het examen

De rijschool van NXXT in Amersfoort gaat samen met jou aan de slag om het autorijden op de juiste manier onder de knie te krijgen. Dit gebeurt in een aantal stappen. De eerste les zal je vooral veel aan het sturen zijn. Later mag je ook het gas geven en het remmen gaan oefenen. Wanneer dit helemaal tot jouw vaardigheden behoort gaat ook het op- en afschakelen van de auto tot jouw verantwoordelijkheid behoren. Uiteraard zit de instructeur er altijd naast om in te grijpen wanneer dit nodig is. In een later stadium van de rijlessen ga je de snelweg op en maak je kennis met veel verschillende soorten situaties op de weg. De bijzondere verrichtingen worden uiteraard niet overgeslagen. Inparkeren, fileparkeren en omkeren; alles komt aan bod om jou zo goed mogelijk voor te bereiden op je praktijkexamen.

Het theorie-examen

Voordat jij je praktijkexamen mag uitvoeren en zelfstandig de weg op mag is het noodzakelijk dat jij alle verkeersregels kent. Hiervoor leg jij bij het CBR je theorie-examen af. Het leren voor je theorie-examen kan je op verschillende manieren invullen. NXXT laat jou helemaal vrij in deze keuze. Je kunt ervoor kiezen om zelf de boeken in te duiken, maar het is ook mogelijk om een dagcursus te volgen.

Veilig de weg op

Tijdens elke rijles in Amersfoort leer je weer nieuwe dingen. Stap voor stap leer jij de auto onder controle te krijgen en weet je je weg te vinden op de wegen in en rondom Amersfoort. Met het behalen van je rijbewijs win jij een hoop vrijheid voor jezelf. Bij NXXT snappen we dat het behalen van je rijbewijs een grote investering is van tijd en geld. Echter, wanneer jij alle verkeerssituaties onder de knie hebt, je theorie- en praktijkexamen hebt gehaald kan jij gaan en staan waar je maar wilt. Jij rijdt lachend de bushalte voorbij, of hoeft nooit meer door de regen te fietsen naar je werk. Ben jij nog steeds net zo enthousiast als wij? Meld je dan nu aan!

Wil je graag toch nog wat meer informatie ontvangen of heb je nog vragen voordat je start met rijlessen in Amersfoort? Dan kun je contact met ons opnemen via het contactformulier of de chat.