Klanten beoordelen ons met een 9,0!
Hoog slagingspercentage
Gratis herexamen
10.000+ tevreden geslaagden
Grootste rijschool van Nederland!

Wil je niet langer meer afhankelijk zijn van anderen wanneer je er even uit wilt? Wanneer je je lessen volgt bij NXXT in Amersfoort ben je in 3 maanden onafhankelijk! 

NXXT rijdt ook in Amersfoort en omstreken. NXXT selecteert haar rijinstructeurs kritisch. Zijn de instructeurs sociaal, vriendelijk en geduldig? We luisteren daarbij goed naar onze leerlingen. Hoe ervaren ze de lessen bij de instructeur? 

Rijlessen in Amersfoort

Ga jij starten bij NXXT in Amersfoort? Dan wordt je rijinstructeur Erik Drijvers. Erik is een rijinstructeur die van zijn vak houdt. Hij doet er alles aan om je zo snel mogelijk te laten slagen. Daarnaast is hij altijd stipt op tijd wanneer je rijles begint.

In Amersfoort leer je snel en goed autorijden. Je rijdt tijdens de lessen namelijk in de drukte van de stad, maar dat niet alleen. De snelweg en belangrijke knooppunten komen ook goed aan de orde. Door deze verkeerssituaties wordt je goed voorbereid om veilig te kunnen rijden op ieder moment. Of het nu om bijzondere verrichtingen gaat, het rijden op de snelweg of het geven van voorrang op kruispunten. In Amersfoort komen alle verkeerssituaties aan bod. Tijdens de rijlessen wordt ook de examenroute gereden, zodat je hier alvast wat ervaring mee opdoet.

Proefles inplannen bij rijschool in Amersfoort

Een proefles in Amersfoort plan je gemakkelijk in door het aanmeldformulier in te vullen. Zodra we je aanvraag binnen hebben gekregen, nemen we contact op om de proefles in te plannen. Wanneer je je vandaag nog aanmeldt, kun je waarschijnlijk volgende week al starten! Na de proefles weet je precies hoeveel lessen je nodig hebt om je praktijkexamen te behalen. Wanneer je voor het eerst instapt bij Erik in Amersfoort kruip jij namelijk direct achter het stuur. Je mag zelf sturen tijdens de eerste les. De instructeur bekijkt hoe behendig je al bent met de auto en geeft advies over het aantal lessen.

Lespakketten bij NXXT in Amersfoort

Of je nu veel rijlessen nodig hebt of wat minder rijlessen. Voor iedere leerling is er een geschikt lespakket bij NXXT, of je nu een klein lespakket wilt of een uitgebreid lespakket. Je bekijkt onze lespakketten hier.

Heb je nog een vraag over onze proefles of onze lespakketten? Ben je benieuwd wat NXXT voor jou kan betekenen? Vul het contactformulier in of chat met één van onze medewerkers!

Ervaringen bij onze rijschool in Amersfoort

NXXT wordt positief beoordeeld door veel leerlingen in Amersfoort. Je kunt een aantal ervaringen lezen op deze pagina.

  • Rijscholen in heel Nederland
  • Heel hoog slagingpercentage
  • Beoordeeld met een   9,0
  • Start deze week nog met rijlessen