• Rijscholen in heel Nederland
 • Heel hoog slagingpercentage
 • Beoordeeld met een   9,3

Mag jij eindelijk beginnen met autorijlessen maar vind je het nog een beetje spannend? Bij NXXT rijschool Baarland nemen we de tijd voor je. Onze rijinstructeurs zorgen ervoor dat jij op een ontspannen en leuke manier kan leren autorijden. Zo is er altijd tijd voor een gezellig praatje en zullen zij er alles aan doen om ervoor te zorgen dat jij met veel plezier je rijlessen kunt volgen. Voor je het weet ben je klaar om vol zelfvertrouwen het praktijk examen in te gaan. Zie jij dit ook wel zitten? Ontdek hoe we je kunnen helpen.

Bij onze rijschool in Baarland geven onze instructeurs Eelco, Tim en Wesley vol passie en enthousiasme dagelijks les aan verschillende leerlingen. Ze snappen dan ook dat elke leerling anders is en iedereen op zijn eigen manier leert autorijden. Hier wordt dan ook rekening mee gehouden tijdens de autorijlessen. Tijdens je rijlessen zul je door het mooie Baarland rijden maar ook zijn omgeving biedt alles voor een leerzame rijles. Zo leer je stap voor stap alles over de verkeersregels, bijzondere verrichtingen en verschillende verkeerssituaties. Wanneer jij er klaar voor bent zul je ook de snelweg opgaan om te oefenen. Dan rij je naar plaatsen zoals Goes, Kapelle en Terneuzen.

WAAROM NXXT RIJSCHOOL BAARLAND

 • Gratis proefles; Volg vrijblijvend een gratis proefles om erachter te komen of onze rijlessen iets voor jou zijn. Een ideale kans!
 • Geen wachttijden; Bij onze rijschool in Baarland werken we niet met wachttijden, waardoor jij snel aan de beurt bent om te starten met jouw rijlessen.
 • Beste rijinstructeurs; Bij NXXT selecteren wij alleen de beste professionele rijinstructeurs, waardoor jij met een vertrouwd gevoel de lesauto in kan stappen.
 • Slipcursus; Heb jij je rijbewijs gehaald? Dan mag je ook nog onze slipcursus volgen voor maar €79,-. De kennis die je daar opdoet kan altijd van pas komen op de weg!

Rijles in Baarland Wat ga je allemaal leren tijdens je rijlessen bij onze rijschool in Baarland? Wij snappen dat je daar alvast wat meer over wilt weten. Daarom hebben we een aantal van de vragen waar jij tijdens het autorijlessen antwoord op gaat krijgen alvast voor je op een rijtje gezet.

 • Hoe houd je de auto onder controle? Gasgeven, remmen, schakelen en sturen horen hier allemaal bij. Hoe kun je veilig deelnemen aan het verkeer? Je leert alles over de verschillende verkeerssituaties en -regels.
 • Wat zijn bijzondere verrichtingen? Je gaat oefenen met achteruit rijden, parkeren, hellingtrekken, straatje keren en nog veel meer.
 • Hoe kun je veilig rijden op de snelweg? Onze instructeurs Eelco, Tim en Wesley leren jou alles over invoegen, filerijden, ritsen, inhalen en nog veel meer.
 • Dit is natuurlijk nog lang niet alles en we snappen dat dit, zeker in het begin, overweldigend kan zijn. Daarom nemen onze rijinstructeurs je stap voor stap mee en leer je in jouw eigen tempo. Dit alles zorgt ervoor dat jij vol zelfvertrouwen het praktijk examen in kan gaan.

Gratis proefles inplannen

De gratis proefles is een perfecte kans om vrijblijvend kennis te maken met de rijlessen van onze rijschool in Baarland. Volg ons stappenplan:

  • Stap 1: Meld je aan om je op te geven voor jouw gratis proefles.
  • Stap 2: Binnen een week zit je al in de lesauto om een rijles gratis uit te proberen.
  • Stap 3: Je leert jouw instructeur kennen en komt er snel achter of jullie een goede klik hebben. De instructeur zal jou op je gemak stellen en een gezellig praatje maken.
  • Stap 4: Vind je de proefles prettig en leerzaam? Jij mag beslissen of je voor onze rijschool in Baarland kiest.
  • Stap 5: Ben jij enthousiast na je proefles? Dan mag je direct starten met jouw rijlessen!

Lespakketten bij NXXT

Iedere leerling is uniek en leert op zijn eigen manier en tempo. Dat begrijpen wij bij NXXT, daarom hebben wij veel verschillende soorten lespakketten ontwikkeld. Zo is er voor iedereen een passende manier om rijlessen te volgen. Lees hier alles over onze verschillende lespakketten en maak de keuze die het beste bij jou past. Daardoor kan jij al direct met een voorsprong van start gaan met jouw rijlessen.

Heb je nog vragen of wil je liever persoonlijk advies over welk lespakket bij jou past? Neem gerust contact met ons op. We staan voor jou klaar en helpen je graag verder.