• Rijscholen in heel Nederland
 • Heel hoog slagingpercentage
 • Beoordeeld met een   9,3

Vind jij het ook zo spannend om te gaan starten met autorijlessen? Bij NXXT rijschool Baarland hoef jij je nergens zorgen om te maken. De ervaren en deskundige rijinstructeur zal jou direct op je gemak stellen. Wij zorgen ervoor dat jij op een ontspannen en leuke manier kan leren autorijden. Voor een gezellig praatje is altijd plaats. De lessen zul je daarom met veel plezier kunnen volgen. Bovendien zijn de aanwijzingen altijd duidelijk en begrijpelijk zodat jij snel kan leren. Voor je het weet ga jij als een speer en kun je met een zelfverzekerd gevoel je examen tegemoet! Zie jij dit ook wel zitten? Ontdek hoe wij jou kunnen helpen.

Bij onze rijschool in Baarland werken instructeurs Eelco en Michiel. Zij geven dagelijks les aan veel verschillende leerlingen en hebben daar veel plezier in. De passie voor hun vak is terug te merken in het enthousiasme waarmee de lessen gegeven worden. Tijdens je rijlessen rijd je door de mooie stad Baarland. In de verschillende wijken kun je veel leren over de verkeersregels, bijzondere verrichtingen en voorkomende situaties. Wanneer je er klaar voor bent ga je ook op de snelweg oefenen. Dan rijd je naar plaatsen als Goes, Kapelle en Terneuzen.

Waarom NXXT rijschool Baarland

 • Gratis proefles; Volg vrijblijvend een gratis proefles bij onze rijschool in Baarland en kom erachter of onze rijlessen iets voor jou zijn.
 • Geen wachttijden; Zie jij het wel zitten na de proefles? Dan hoef je niet lang te wachten om met je rijlessen te beginnen.
 • Beste rijinstructeurs; Bij NXXT rijschool Baarland hebben wij de allerbeste rijinstructeurs geselecteerd. Stap met een vertrouwd gevoel de lesauto in.
 • Slipcursus; Wanneer je geslaagd bent voor je rijbewijs mag je onze slipcursus volgen voor slechts €79,-. Daar steek je veel van op!

Rijles in Baarland

Jij bent vast erg benieuwd wat je allemaal gaat leren tijdens je rijlessen bij onze rijschool in Baarland. Wij kunnen jou alvast verklappen dat je antwoord gaat krijgen op de volgende vragen:

 • Hoe houd je de auto onder controle? Gas geven, remmen, schakelen en sturen horen hier allemaal bij.
 • Hoe kun je veilig deelnemen aan het verkeer? Je leert alles over de verkeerssituaties en -regels.
 • Wat zijn de bijzondere verrichtingen? Je gaat oefenen met achteruit rijden, parkeren, helling trekken, keren en meer.
 • Hoe kun je veilig rijden op de snelweg? De instructeur leert jou alles over invoegen, filerijden, ritsen, inhalen en nog veel meer.
 • Dit is natuurlijk nog lang niet alles. Wanneer je klaar bent met onze rijlessen weet jij alles wat nodig is om met vlag en wimpel voor je examen te slagen.

Gratis proefles inplannen

Wil jij ook wel vrijblijvend een gratis proefles volgen bij onze rijschool in Baarland? Volg dan ons stappenplan:

 • Stap 1: Meld je aan
  Gebruik ons aanmeldformulier om je aan te melden voor de gratis proefles. Wij nemen snel contact met jou op om een afspraak te maken. Dit kan vaak al binnen een week, op een moment dat het jou uitkomt.
 • Stap 2: Volg de gratis proefles
  Op het afgesproken moment komt onze instructeur jou thuis ophalen. Je kunt eerst even kennismaken met elkaar. Een goede klik met je instructeur is belangrijk. Onze instructeur zal er altijd voor zorgen dat jij op je gemak bent. Daarnaast kun je er op letten of je de manier van lesgeven prettig vindt.
 • Stap 3: Zie jij het wel zitten?
  Ben jij enthousiast geworden na je proefles? Bespreek dan direct met de instructeur welk lespakket bij jou zou kunnen passen. Wanneer je een pakket gekozen hebt kun je snel starten met de rijlessen!

Lespakketten bij NXXT

Iedereen leert op zijn eigen manier en volgt zijn eigen tempo. Sommige leerlingen gaan heel snel en kiezen bijvoorbeeld graag voor ons spoed pakket. Anderen nemen graag alle tijd en kiezen liever een pakket met veel lessen en een tussentijdse toets. Wij hebben voor iedere leerling een passend lespakket ontwikkeld. Wij van NXXT rijschool Baarland begrijpen namelijk dat iedereen uniek is en een eigen aanpak nodig heeft. Kies je lespakket en ga meteen goed van start met je rijlessen!

Heb jij nog wat vragen voor ons? Wil je liever persoonlijk advies over de lespakketten? Neem gerust contact met ons op. Wij staan voor jou klaar en helpen je graag snel verder.