• Rijscholen in heel Nederland
  • Heel hoog slagingpercentage
  • Beoordeeld met een   9,3

Ben jij het zat om elke dag in een stampvolle bus of trein naar je werk te gaan en ben je van plan om op korte termijn jouw rijbewijs te gaan halen? Bij NXXT rijschool Bakkeveen snappen we dat! Kies een NXXT rijschool in Bakkeveen of omgeving en start binnen enkele dagen met rijlessen. Onze rijinstructeurs zijn deskundig en enthousiast. Met hun ervaring zullen ze er alles aan doen om ervoor te zorgen dat jij zo snel mogelijk jouw rijbewijs haalt. De rijinstructeurs van NXXT rijschool Bakkeveen kijken er naar uit om je te leren kennen. Zij zijn ervan overtuigd dat de omgeving van Bakkeveen alles in huis heeft om jou goed te leren autorijden. Zo zullen de aanwijzingen tijdens jouw rijlessen duidelijk zijn en is er daarnaast ook gewoon tijd voor een gezellig praatje. Dit alles om er voor te zorgen dat jij jouw rijlessen bij NXXT rijschool Bakkeveen als prettig ervaart.

WAAROM NXXT RIJSCHOOL BAKKEVEEN?

Rijles in Bakkeveen volgen bij NXXT biedt jou veel voordelen, namelijk:

  • Gratis proefrijles; Je start bij NXXT altijd met een gratis proefles. Tijdens deze proefles zal de instructeur kijken hoe jij het autorijden al ervaart. Aan de hand hiervan zal hij een inschatting maken hoeveel rijlessen hij denkt dat jij nodig hebt om jouw rijbewijs te behalen. Bovendien is dit een goed moment om jouw instructeur alvast wat beter te leren kennen!
  • Geen wachttijden; Start jij ook liever vandaag dan morgen? Dat snappen we bij NXXT heel goed. Bij NXXT rijschool Bakkeveen zijn er namelijk geen wachttijden!
  • Beste rijinstructeurs; NXXT rijschool Bakkeveen heeft voor jou de beste rijinstructeurs geselecteerd! Vol motivatie gaan zij met je aan de slag om ervoor te zorgen dat jij binnen de kortste keren jouw rijbewijs behaalt.
  • Slipcursus; Heb jij ook altijd al een slipcursus willen volgen? Reserveer via NXXT direct je slipcursus. Nu voor slechts € 79,- in plaats van 129,95. Tijdens deze slipcursus leer je de auto onder controle houden in gevaarlijke situaties op de weg.

Rijles in Bakkeveen

De rijinstructeurs Robbert, Arjen, Maurice en Linda van onze rijschool in Bakkeveen beschikken over een enorme bak ervaring en weten als geen ander dat elke leerling op zijn eigen manier leert autorijden. De omgeving van Bakkeveen biedt alles wat je nodig hebt om kennis te maken met verschillende verkeerssituaties. Of het nu gaat om de basis waaronder gas geven of straatje keren. Tijdens jouw rijlessen komt alles aan bod. Wanneer je dit voldoende onder de knie hebt zul je ook de snelweg opgaan en rij je naar steden zoals Drachten en Assen.

Gratis proefles inplannen

We starten altijd met een proefles. Deze bieden wij je gratis aan. Een proefles in Bakkeveen plan je gemakkelijk in door het aanmeldformulier in te vullen. Zodra we jouw aanvraag binnen hebben gekregen, nemen we contact op om de proefles in te plannen. Wanneer jij je vandaag nog aanmeldt, kun je waarschijnlijk volgende week al starten! In de proefles kijkt de instructeur hoe behendig je met de auto bent. Beheers je verkeersregels al goed? Na de rijles geeft de instructeur aan hoeveel je rijlessen je waarschijnlijk nodig hebt om het examen in 1x te halen.

Lespakketten bij NXXT

Wij van NXXT rijschool Bakkeveen hebben voor jou veel verschillende lespakketten samengesteld. Iedere leerling is anders. De een leert snel, de ander heeft wat meer tijd nodig. Daarom heb je voldoende keuze uit de verschillende pakketten. Denk bijvoorbeeld aan een spoedpakket of juist een master pakket. Dat zorgt ervoor dat jij meteen al goed van start gaat! Bekijk al onze lespakketten hier.

Twijfel je nog of wil je graag meer informatie? NXXT beantwoord graag al jouw vragen. Neem contact met ons op via het contactformulier of de chat.