• Rijscholen in heel Nederland
  • Heel hoog slagingpercentage
  • Beoordeeld met een   9,3

Wachten op de bus, de trein missen, een lift moeten regelen, nog een heel stuk moeten lopen na de laatste halte, dit is allemaal verleden tijd zodra jij je rijbewijs haalt! Een rijbewijs geeft je de vrijheid om te gaan en staan waar je maar wil. Je stapt voor de deur de auto in en kunt direct op weg naar elke bestemming die je maar wil. Zie jij dat ook wel zitten? Kies dan voor rijlessen bij NXXT rijschool Boxmeer. 10.000+ tevreden geslaagden gingen jou voor. Lees alles over onze rijschool in Boxmeer en meld je aan voor de rijlessen. Wij zien jou graag terug in de lesauto!

Bij onze rijschool in Boxmeer werken instructeurs Sjors en Hendrik. Zij rijden dagelijks met veel plezier rond in de lesauto en hebben passie voor hun vak. Dat merk jij meteen terug in de enthousiaste manier van lesgeven. Dankzij de deskundige en ervaren rijinstructeurs zijn de rijlessen bij NXXT rijschool Boxmeer zowel leuk als leerzaam. Voor je het weet ben jij klaar voor je examen. In de straten van Boxmeer kun je perfect oefenen met de verkeersregels en bijzondere verrichtingen. Wanneer je genoeg lessen gevolgd hebt wordt het tijd om ook de snelweg op te gaan. Dan rijd je bijvoorbeeld naar Nijmegen, Goch, Venray of Kevelaer. Genoeg afwisseling, daar leer je veel van!

Waarom NXXT rijschool Boxmeer

  • Gratis proefles: Volg vrijblijvend een gratis proefles bij onze rijschool in Boxmeer. Dit is jouw kans om eens een rijles uit te proberen. Dan weet je meteen of onze rijlessen iets voor jou zijn.
  • Geen wachttijden: Kun jij na de proefles niet wachten om te starten met de rijlessen? NXXT rijschool Boxmeer werkt niet met wachttijden waardoor jij snel aan de beurt bent.
  • Beste rijinstructeurs: Bij onze rijschool in Boxmeer werken alleen de allerbeste rijinstructeurs, geselecteerd op hun kennis en ervaring. Jij kunt met een gerust gevoel in de lesauto stappen.
  • Slipcursus: Geslaagd voor je examen? Dan mag je meteen ook de slipcursus volgen bij onze rijschool in Boxmeer, voor maar €79,-. Je leert daar veel vaardigheden die goed van pas kunnen komen op de weg.

Rijles in Boxmeer

Wat ga je nu precies leren tijdens je rijlessen bij onze rijschool in Boxmeer? Wij begrijpen dat jij daar nieuwsgierig naar bent. Daarom vertellen wij jou alvast over de belangrijkste punten die aan bod zullen komen. Wanneer je net start met de rijlessen begin je natuurlijk bij de basis. Het onder controle krijgen van de auto is het eerste wat je gaat leren. Daar horen gas geven, remmen, sturen en schakelen allemaal bij. Wanneer jij dat goed onder de knie hebt mag je deelnemen aan het verkeer. Daar leer je alles wat je moet weten over de verkeersregels en voorkomende situaties op de weg. In de straten van Boxmeer ga je ook oefenen met de bijzondere verrichtingen. Daaronder vallen bijvoorbeeld parkeren, achteruit rijden, keren in smalle straten en helling trekken. Bij onze rijschool leer je stap voor stap alles wat je moet weten. Zodra onze instructeur ziet dat jij er klaar voor bent ga je ook op de snelweg rijden. Daar leer je onder andere veilig inhalen, in- en uitvoegen, file rijden en ritsen. Met de rijlessen van NXXT ben jij in no-time klaar voor je examen!

Gratis proefles inplannen

Iedere nieuwe leerling krijgt een cadeautje van ons: een gratis proefles! De proefles is geheel vrijblijvend en een ideale kans om eens een rijles uit te proberen. Zo weet je meteen of onze lessen iets voor jou zijn. Wij vertellen jou hoe het werkt:

  • Meld je aan via ons handige aanmeldformulier. Zodra jij je opgegeven hebt nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op. We maken dan een afspraak voor de proefles, vaak kan dit al binnen een week op een moment dat het jou uitkomt.
  • Zodra het zo ver is volg jij de gratis proefles. De instructeur haalt jou thuis op. Tijdens de proefles kunnen jullie rustig kennismaken met elkaar. Een goede klik met je instructeur is belangrijk om van je rijlessen een succes te maken. Ook is het belangrijk dat je de aanwijzingen prettig en begrijpelijk vindt. 
  • Na afloop van de proefles kun jij met je instructeur overleggen over de lespakketten. Zodra jij een lespakket kiest wat bij je past kun je snel van start met je rijlessen. Bij onze rijschool in Boxmeer werken we niet met wachttijden waardoor jij snel aan de beurt bent.

Lespakketten bij NXXT

Zoals je kunt lezen hebben we bij NXXT rijschool Boxmeer veel verschillende lespakketten. Door onze ervaring weten wij dat iedere leerling op zijn eigen manier en tempo leert. Daarom kun je bij ons altijd een lespakket kiezen wat bij jou past. Door op je eigen manier rijlessen te volgen ga jij als een speer!

Heb jij nog wat vragen over onze rijschool in Boxmeer? Wil je overleggen over de lespakketten? Neem gerust contact met ons op. Wij staan voor jou klaar en helpen je graag snel verder. Dan kan jij binnen no-time van start met je rijlessen!