• Rijscholen in heel Nederland
 • Heel hoog slagingpercentage
 • Beoordeeld met een   9,3

Daar is het moment dan! Vandaag ga jij je eerste rijles volgen bij NXXT rijschool Capelle aan den IJssel. Heel erg leuk, maar ook een beetje spannend. Met gezonde zenuwen stap jij de lesauto in. De instructeur is aardig en stelt jou meteen op je gemak, zodat je met een ontspannen gevoel aan je rijles kan beginnen. Alles wordt duidelijk uitgelegd waardoor jij al veel meer kan dan je had verwacht! Na je eerste rijles zijn de eerste stapjes van het autorijden gezet. Je mag trots zijn op jezelf en kijkt al uit naar de volgende les. Zie jij dit ook wel zitten? Lees meer over onze rijschool in Capelle aan den IJssel.

Vertrouw op onze deskundige instructeurs

In Capelle aan den IJssel staan instructeurs Mark, Patrick, Marianne en Nizam voor jou klaar. Door hun kennis en ervaring kunnen zij jou op een snelle en leuke manier begeleiden. Voor je het weet heb jij je rijbewijs op zak! Onze deskundige instructeurs hebben passie voor hun vak en dat merk jij terug in de lessen. Bovendien kun je tijdens de lessen bij onze rijschool in Capelle aan den IJssel ook profiteren van de afwisselende omgeving. Daar leer je veel van! In Capelle aan den IJssel ga je oefenen in wijken als Schenkel, Rivium en ‘s-Gravenland. Later ga je ook op de snelwegen oefenen, die leiden naar plaatsen als Rotterdam, Dordrecht, Den Haag, Gouda, Zoetermeer, Alphen aan den Rijn en Leiden.

Waarom NXXT rijschool Capelle aan den IJssel

 • Gratis proefles; Bij onze rijschool in Capelle aan den IJssel mag je altijd starten met een gratis proefles. Probeer vrijblijvend een rijles uit.
 • Geen wachttijden; Enthousiast na je proefles? Omdat wij geen wachttijden hebben mag je direct starten met je rijlessen.
 • Beste rijinstructeurs; Bij NXXT werken alleen de beste professionele rijinstructeurs, wel zo’n veilig gevoel.
 • Slipcursus; Geslaagd voor je examen? Gefeliciteerd! Je mag direct onze slipcursus volgen voor slechts €79,-.
 • Flexibele planning: Het plannen van rijlessen kan lastig zijn als je het druk hebt. Daarom bieden we flexibele planningsopties aan. 
 • Moderne lesauto’s: Bij onze rijschool in Capelle aan den IJssel maken we gebruik van moderne lesauto’s die aan alle veiligheidseisen voldoen. 

Rijles in Capelle aan den IJssel

Wat leer je allemaal tijdens onze rijlessen? Wij hebben het voor jou op een rijtje gezet:

 • Tijdens je eerste lessen bij onze rijschool in Capelle aan den IJssel leer je de auto kennen en besturen. Je leert de spiegels en stoel juist instellen. Ook leer je gas geven, schakelen, sturen en remmen.
 • Als je dat al aardig onder de knie hebt ga je in de verschillende wijken oefenen. Je leert alles over de verkeerssituaties en oefent de bijzondere verrichtingen. Onder dat laatste vallen bijvoorbeeld parkeren, helling trekken, achteruit rijden en keren.
 • Later ga je ook op de snelweg oefenen. Daar leer je het verkeer inschatten, in- en uitvoegen en veilig inhalen.
 • Bij onze rijschool in Capelle aan den IJssel leer jij alles wat nodig is om een top chauffeur te worden. Voor je het weet heb jij je rijbewijs op zak en kan je zelf op pad met de auto!

Klaar voor je examen?

Kun jij goed autorijden? Dan gaan we je rijexamen inplannen. Zorg dat je het theorie-examen al behaald hebt, zodat je direct door kunt naar het rijexamen. Tijdens de rijlessen bereiden wij je goed voor op het examen. Wil je toch voor een extra goede voorbereiding gaan? Kies dan voor een tussentijdse toets bij onze rijschool. Dit is een soort oefenexamen waardoor je een goede indruk krijgt van het verloop van een examen. 

Hoog gewaardeerd

Bij onze rijschool in Capelle aan den IJssel streven we naar maximale klanttevredenheid. Onze tevreden leerlingen zijn onze beste ambassadeurs en daarom doen we er alles aan om aan hun verwachtingen te voldoen en deze te overtreffen. Onze rijschool wordt hoog gewaardeerd vanwege onze professionele aanpak, vriendelijke instructeurs en uitstekende service. Jouw succes en tevredenheid zijn voor ons van het grootste belang!

Gratis proefles inplannen

De gratis proefles is jouw ideale kans om eens te ervaren hoe een rijles er aan toe gaat bij onze rijschool in Capelle aan den IJssel. Gebruik het aanmeldformulier om je op te geven voor de proefles. Je kan volgende week al in de lesauto zitten! Uiteraard op een dag en tijdstip die voor jou handig zijn. Tijdens de vrijblijvende proefles leer jij eerst je instructeur kennen. Een goede klik is belangrijk om van je rijlessen een succes te maken. Je zal merken dat de instructeur jou altijd op je gemak stelt en een gezellig praatje met je maakt. Daardoor kan jij op een ontspannen manier de rijles volgen. Tijdens de proefles kun je ook eens ervaren of je de manier van lesgeven prettig vindt. De aanwijzingen horen duidelijk te zijn en je moet ze makkelijk op kunnen volgen. Enthousiast na je proefles? Dan mag je direct van start met je rijlessen.

Lespakketten bij NXXT

Door hun kennis en ervaring weten de rijinstructeurs bij onze rijschool in Capelle aan den IJssel dat iedere leerling op zijn eigen manier leert. Daarom hebben wij veel verschillende lespakketten ontwikkeld. Maak een keuze uit ons start, actie, top, spoed of master pakket. Voor iedereen zit er een passend pakket tussen. Dat zorgt ervoor dat jij al met een voorsprong van start kan gaan met je rijlessen, nog voor je daadwerkelijk in de lesauto zit!

Heb je vragen?

Weet je niet zeker welk lespakket bij jou past? Wil je liever even met ons overleggen? Heb je andere vragen voor ons? Neem gerust contact met ons op. Wij staan voor jou klaar en helpen jou zo snel mogelijk verder.