Klanten beoordelen ons met een 9,0!
Hoog slagingspercentage
Gratis herexamen
10.000+ tevreden geslaagden
Grootste rijschool van Nederland!

Nooit meer in de stampvolle bus naar school of naar je werk? Dat kan binnen een paar maanden zomaar eens zo zijn wanneer je komt rijlessen bij NXXT in Rotterdam. NXXT heeft namelijk een rijschool in de omgeving van Rotterdam. Een van onze instructeurs in de regio Rotterdam is Patrick Tamerus. Patrick is een deskundige, enthousiaste instructeur met jarenlange ervaring. 

Rijlessen bij rijschool in Rotterdam

Rotterdam is een hele goede plaats om het autorijden onder de knie te krijgen. Rijden in de drukte van een stad, maar ook snelwegen en knooppunten komen daar goed aan de orde. Je wordt goed voorbereid om alle situaties deskundig en veilig aan te kunnen. 

We starten altijd met een gratis proefles. Aan de hand van je proefles in Rotterdam maakt onze instructeur Patrick van NXXT een inschatting over het aantal rijlessen dat jij nodig zult hebben. We bieden je dan een lespakket aan dat volledig op jou is afgestemd. En dát voor een scherpe prijs! 

Gratis proefles bij rijschool Rotterdam

Wil je meer informatie over de mogelijkheden die NXXT jou biedt bij haar rijschool in Rotterdam? Neem dan contact met ons op of maak direct een afspraak voor jouw eerste rijles via het formulier. Onze collega's bellen je zo snel mogelijk nadat je aanvraag is binnengekomen.

Benieuwd wat de ervaringen van andere leerlingen zijn bij onze rijschool in Rotterdam? Bekijk onze reviews hier.