• Rijscholen in heel Nederland
  • Heel hoog slagingpercentage
  • Beoordeeld met een   9,3

Eindelijk is het zo ver, je mag beginnen met rijlessen! Kijk jij ernaar uit of vind je het toch nog een beetje spannend? In beide gevallen is onze rijschool in Gaanderen een goede keuze. Onze ervaren en deskundige rijinstructeurs weten precies hoe zij jou het beste kunnen begeleiden. Dit zorgt ervoor dat jouw rijlessen net zo leuk als leerzaam zullen zijn. Voor je het weet heb jij alle kneepjes van het autorijden onder de knie. Met een rijbewijs op zak kun jij gaan en staan waar je maar wilt, klinkt heerlijk toch?

In Gaanderen werken instructeurs Jos en Saskia met veel plezier voor onze rijschool. Zij houden van hun vak en dat zul jij terugzien in de enthousiaste manier van lesgeven. Door de deskundige begeleiding ben jij in no-time klaar voor je examen. Zie jij het helemaal zitten? Start met de rijlessen en begin met oefenen in de straten van Gaanderen. Je leert alles over de verkeersregels, situaties op de weg en de bijzondere verrichtingen. Als jij er klaar voor bent ga je ook de snelweg op. Je rijdt dan naar plaatsen als Lichtenvoorde, Hengelo, ‘s-Heerenberg en Zevenaar. Dankzij de afwisselende rijlessen leer jij alles wat nodig is om een top chauffeur te worden!

Waarom NXXT rijschool Gaanderen

  • Gratis proefles: Twijfel jij of onze rijlessen iets voor jou zijn? Geen probleem, dan volg je toch gewoon een gratis proefles? Dit is jouw kans om geheel vrijblijvend een rijles uit te proberen. Dan kun je na afloop een weloverwogen keuze maken.
  • Geen wachttijden: Kies jij ervoor om van start te gaan met rijlessen bij onze rijschool in Gaanderen? Dan kunnen wij jou verzekeren dat je snel aan de beurt bent. Wij werken namelijk niet met wachttijden, wel zo prettig!
  • Beste rijinstructeurs: Over de begeleiding hoef jij je geen zorgen te maken. De instructeurs bij NXXT rijschool Gaanderen zijn geselecteerd op hun kennis en ervaring. Daardoor kun jij met een vertrouwd gevoel in de lesauto stappen.
  • Slipcursus: Het is gelukt, jij hebt je rijbewijs op zak! Een mooie prestatie. Nu mag jij ook nog onze slipcursus volgen voor maar €79,-. Tijdens de cursus bij onze rijschool in Gaanderen leer je veel handige vaardigheden die goed van pas komen op de weg.

Rijles in Gaanderen

Jij bent vast erg benieuwd wat je allemaal gaat leren tijdens de rijlessen bij NXXT rijschool Gaanderen. Wij kunnen jou alvast wat dingen verklappen. Je begint natuurlijk bij de basis en leert de auto onder controle te houden. Daar horen gas geven, remmen, schakelen en sturen allemaal bij. Heb je dat onder de knie? Dan mag je deelnemen aan het verkeer in Gaanderen. Daar leer je alles over de verkeersregels en de voorkomende situaties op de weg. Ook ga je oefenen met bijzondere verrichtingen zoals (file)parkeren, achteruit rijden, omkeren en helling trekken. Als jij er klaar voor bent ga je ook op de snelweg rijden. Bij onze rijschool leer je alles over in- en uitvoegen, veilig inhalen, ritsen, file rijden en meer. Voor je het weet is het tijd om examen te gaan doen.

Gratis proefles inplannen

Zie jij het wel zitten om een gratis proefles te volgen bij onze rijschool in Gaanderen? Geef je dan op via het aanmeldformulier. Wij nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met jou op om een afspraak te maken. Vaak kun je al binnen een week in de lesauto zitten op een moment dat het jou uitkomt. Zodra de proefles begint haalt onze instructeur jou thuis op. De proefles is een mooie kans om kennis te kunnen maken met je instructeur. Het is belangrijk dat jij op je gemak bent bij je instructeur. Daarnaast kun je ervaren of de manier van lesgeven bij jou past. Is de proefles goed verlopen? Bespreek dan meteen met de instructeur welk lespakket bij jou zou kunnen passen. Zodra je een lespakket gekozen hebt kun je van start met de rijlessen!

Lespakketten bij NXXT

Zoals je kon lezen zijn er verschillende lespakketten waar je uit kunt kiezen. Bij NXXT rijschool Gaanderen weten wij als geen ander dat iedere leerling op zijn eigen manier en tempo leert. Maak een keuze uit ons start, actie, top, spoed of master pakket en volg rijlessen op jouw manier. Dat zorgt ervoor dat jouw rijlessen soepel zullen verlopen. Voor je het weet mag je examen doen! Heb je nog vragen of weet je niet welk lespakket je moet kiezen? Geen zorgen, neem gerust contact op met onze enthousiaste medewerkers. Zij staan graag klaar om jou te helpen.