• Rijscholen in heel Nederland
  • Heel hoog slagingpercentage
  • Beoordeeld met een   9,3

Ben jij het ook zo zat om steeds in die stampvolle metro of bus moeten stappen? Wil jij voortaan zelf door de MacDrive kunnen rijden? Rijschool NXXT Hoogvliet Rotterdam helpt jou om snel te slagen. Voor je het weet kan je zelf met de auto op pad om te gaan en staan waar je maar wilt! Wij zorgen voor een prettige ervaring zodat jij op een leuke manier begeleid wordt naar je rijbewijs!

In Hoogvliet Rotterdam rijden verschillende instructeurs rond die je kunnen gaan helpen. In deze mooie stad werken onze instructeurs Mark, Patrick, Onno, Nizam en Mirjam. Zo zit er altijd een instructeur tussen waar jij een goede klik mee hebt. Met veel enthousiasme en ervaring stomen zij je in no-time klaar voor je rijexamen.

Hoogvliet Rotterdam is een ideale, veelzijdige stad voor het volgen van jouw autorijlessen. Tijdens de lessen zul je binnen Hoogvliet Rotterdam kennis maken met de basis van het autorijden en zul je gaan oefenen met het uitvoeren van bijzondere verrichtingen. Wanneer je dit voldoende onder de knie hebt zul je de snelweg op gaan. Op de wegen die leiden naar steden zoals Den Haag, Dordrecht, Gouda en Leiden kun je perfect oefenen met alle mogelijke verkeerssituaties.

WAAROM NXXT RIJSCHOOL HOOGVLIET ROTTERDAM

  • Gratis proefles; je mag bij ons altijd beginnen met een gratis proefles. Dan weet je zeker dat je even rustig kunt ervaren of onze lessen wat voor je zijn. Je maakt kennis met de instructeur, een goede klik is natuurlijk belangrijk. Zie jij het wel zitten na je proefles? Begin dan meteen met onze rijlessen!
  • Geen wachttijden; bij onze rijschool in Hoogvliet Rotterdam zijn geen wachttijden. Dat betekent dat jij meteen van start kan gaan.
  • Beste rijinstructeurs; wij verzekeren jou van de beste rijinstructeurs. Enthousiasme deskundigheid en het professioneel kunnen begeleiden van onze leerlingen staan bij ons voorop.
  • Slipcursus; heb jij na je examen je rijbewijs op zak? Gefeliciteerd! Je mag direct door met onze slipcursus voor slechts €79,-. Door de slipcursus ga jij, tijdens alle weersomstandigheden, met veel zelfvertrouwen de weg op.

Rijles in Hoogvliet Rotterdam

Tijdens je rijlessen ga jij in de verschillende wijken van Hoogvliet Rotterdam oefenen. Onze instructeurs helpen je om alles te leren. In Hoogvliet Rotterdam en het naastgelegen Spijkenisse oefen je vooral met de basis van het autorijden en de bijzondere verrichtingen. Denk aan parkeren, achteruit rijden, omkeren en helling trekken. Ook leer je alle verkeersregels en -borden kennen. Heb jij dat al goed onder de knie? Dan ga je ook de snelweg op. Daar leer je in- en uitvoegen en veilig inhalen. Zo kun jij na onze rijlessen alle verkeerssituaties perfect inschatten. Dit alles zorgt ervoor dat jij zeker zal slagen voor je rijexamen!

Gratis proefles inplannen

De gratis proefles bij onze rijschool in Hoogvliet Rotterdam is een groot voordeel voor jou. Je gaat ervaren hoe onze rijlessen er aan toe gaan. Het is belangrijk dat er een klik is met de rijinstructeur en dat je gemak bent tijdens het lessen. Je moet de aanwijzingen duidelijk vinden en makkelijk kunnen opvolgen. Heb jij er een goed gevoel bij? Dan kun je meteen verder met onze rijlessen! Gebruik het aanmeldformulier om een afspraak te maken voor je eerste proefles. Wij begrijpen dat je snel wil beginnen aan je autorijlessen! Daarom helpen wij je snel en zorgen dat je volgende week al een proefles kan inplannen.

Lespakketten bij NXXT

Ben jij op zoek naar het perfecte lespakket voor jou? Bij NXXT begrijpen wij dat iedereen op zijn eigen manier en eigen tempo leert. Daarom hebben wij veel verschillende lespakketten ontwikkeld. Van spoedpakket tot uitgebreid lespakket, je vindt het bij ons allemaal! Lees hier meer over al onze lespakketten.

Wil je liever nog even overleggen met ons? Al jouw vragen stellen? Neem dan contact met ons op! Wij staan voor jou klaar en helpen je om de juiste keuzes te maken.