• Rijscholen in heel Nederland
  • Heel hoog slagingpercentage
  • Beoordeeld met een   9,3

Nooit meer wachten op de bus. De vrijheid om te gaan en staan waar je maar wil. Dat is mogelijk wanneer jij je rijbewijs haalt! Wij helpen jou daar graag bij. Onze deskundige en enthousiaste instructeurs zorgen ervoor dat de rijlessen zowel leuk als leerzaam zijn. Lees maar eens wat leerling Ali vertelde over onze rijschool in Landgraaf: “Ik ben in één keer geslaagd en daarom raad ik rijschool NXXT heel erg aan. Vooral als je bij Peter Sittrop gaat lessen. Peter heeft een hele goede uitlegmethode en hij heeft veel kennis van het verkeer. Als je iets niet snapt (bijvoorbeeld over voorrang) legt hij het heel visueel uit.” Kan jij niet wachten om je rijbewijs op zak te hebben? Lees dan verder en ontdek hoe wij jou kunnen helpen.

Enthousiaste instructeurs

In Landgraaf werken instructeurs Peter, Jos, Roy en Ed met veel plezier voor onze rijschool. Dagelijks helpen zij veel verschillende leerlingen. Door hun kennis en ervaring weten zij precies hoe jij het beste begeleid kan worden. Daarnaast zijn ze erg enthousiast over hun vak en maken ze van iedere rijles iets leuks. Voor een gezellig praatje is altijd plaats, waardoor jij op je gemak kan zijn en met plezier de rijlessen kan volgen. Landgraaf is een mooie stad in Limburg. In de verschillende wijken is er plaats om te oefenen met de verkeersregels, bijzondere verrichtingen en voorkomende situaties. Wanneer je al wat meer lessen gevolgd hebt ga je ook op de snelweg oefenen. Je rijdt dan bijvoorbeeld naar Kerkrade, Heerlen, Brunssum, Valkenburg, Maastricht, Geleen of Sittard.

Waarom NXXT rijschool Landgraaf

  • Gratis proefles: Bij onze rijschool in Landgraaf mag je starten met een gratis proefles. Probeer vrijblijvend uit of onze rijlessen iets voor jou zijn.
  • Geen wachttijden: Zie jij het helemaal zitten na je proefles? Dan hoef je nooit lang te wachten om te starten met je autorijlessen.
  • Beste rijinstructeurs: Bij NXXT rijschool Landgraaf werken alleen de beste instructeurs. Wij selecteren op kennis en ervaring zodat jij kunt vertrouwen op goede begeleiding.
  • Slipcursus: Geslaagd voor je examen? Dan mag je ook nog eens onze slipcursus volgen voor maar €79,-. Daar kun je veel van leren!
  • Flexibele planning: Staat je agenda op ontploffen? Geen probleem, we bieden altijd flexibele planningsopties aan. Bij NXXT volg je rijlessen wanneer het jou uitkomt.  
  • Moderne lesvoertuigen: Al onze lesauto’s voldoen aan de strengste veiligheidsnormen en zijn uitgerust met de nieuwste technologieën. Wel zo veilig! 

Rijles in Landgraaf

Wanneer je begint met de rijlessen bij onze rijschool in Landgraaf ga je veel nieuwe dingen leren. Om te beginnen leer je de auto onder controle houden. Daar horen gas geven, remmen, schakelen en sturen allemaal bij. Wanneer dat al goed gaat mag je ook deelnemen aan het verkeer. Daar komen verschillende onderwerpen aan bod zoals de verkeersregels, bijzondere verrichtingen en voorkomende situaties op de weg. Onder de bijzondere verrichtingen vallen bijvoorbeeld parkeren, achteruit rijden, helling trekken en keren. Wanneer je er klaar voor bent mag je op de snelweg gaan oefenen. Daar leert de instructeur jou alles over invoegen, filerijden, ritsen, inhalen en nog veel meer. Na onze rijlessen kun jij zelfverzekerd je examen tegemoet.

Het rijexamen

Als je genoeg rijlessen gevolgd hebt, is het tijd om examen te doen! Zorg dat je het theorie-examen al behaald hebt, dan kun je direct door met het examen. Je hoeft niet zenuwachtig te zijn, want wij zorgen dat je goed voorbereid bent. Het praktijkexamen begint met een voertuigcontrole, waarbij je moet laten zien of je de basisfuncties van de auto begrijpt. Daarna ga je de weg op, waarbij je beoordeeld wordt op je rijvaardigheid. Denk bijvoorbeeld aan het toepassen van verkeersregels, het nemen van beslissingen in het verkeer en het uitvoeren van de bijzondere verrichtingen. Een examinator beoordeelt je rijgedrag en geeft feedback.

De tussentijdse toets

Ga je graag voor extra zekerheid? Kies dan voor een tussentijdse toets bij onze rijschool. Dit is een soort oefenexamen, zodat je weet hoe het echte examen er ongeveer aan toe zal gaan. Deze toets biedt jou de mogelijkheid om je rijvaardigheden te testen en te verbeteren voordat je examen doet. Tijdens de tussentijdse toets wordt je beoordeeld op diverse verkeerssituaties en bijzondere verrichtingen. Dit geeft niet alleen inzicht in je vooruitgang, maar biedt ook de kans om eventuele zwakke punten aan te pakken. Bovendien geeft de tussentijdse toets jou een voorproefje van de examenervaring, wat kan helpen om zenuwen te verminderen. 

Bekijk onze reviews

Bij onze rijschool in Landgraaf gaan we voor maximale klanttevredenheid. Onze tevreden leerlingen zijn onze beste ambassadeurs. Daarom doen we er alles aan om aan hun verwachtingen te voldoen en deze te overtreffen. Onze rijschool heeft niet voor niets goede reviews. Dit komt door onze professionele aanpak, vriendelijke instructeurs en uitstekende service. Jouw succes en tevredenheid staan voorop! 

Gratis proefles inplannen

Zie jij het wel zitten om een gratis proefles te volgen bij onze rijschool in Landgraaf? Dat is geheel vrijblijvend. Je kunt eens proberen of onze rijlessen iets voor jou zijn. Geef je op via ons aanmeldformulier. Wij nemen dan snel contact met jou op om een afspraak te maken. Vaak kun je al binnen een week terecht. De instructeur haalt jou op het afgesproken moment thuis op. Jullie kunnen kennismaken met elkaar. Een goede klik met je instructeur is natuurlijk belangrijk! Daarnaast kun je er goed op letten of je de begeleiding en aanwijzingen prettig vindt. Wanneer dat allemaal goed zit kun je na afloop met de instructeur overleggen over onze verschillende lespakketten. Wanneer je een pakket gekozen hebt kun je snel starten met je rijlessen, wij werken namelijk niet met wachttijden.

Lespakketten bij NXXT

Bij NXXT rijschool Landgraaf kun je kiezen uit veel verschillende lespakketten. Wij hebben het start, actie, top, spoed en master pakket ontwikkeld. Er is voor iedereen een passend pakket, of je nu heel snel wil gaan of liever alle tijd neemt. Iedereen leert op zijn eigen manier en tempo, daarom zijn de lespakketten echt een uitkomst. Kies het pakket wat bij jou past en ga meteen goed van start met je rijlessen.

Meer weten?

Heb jij een vraag? Wil je met ons overleggen om erachter te komen welk lespakket bij jou past? In alle gevallen mag je gerust contact met ons opnemen. Wij helpen jou graag verder.