• Rijscholen in heel Nederland
  • Heel hoog slagingpercentage
  • Beoordeeld met een   9,0

Rijbewijs halen? Kies dan voor rijles in Leeuwarden van NXXT! Bij onze rijschool in Leeuwarden haal je op een snelle, goedkope maar ook leuke manier je rijbewijs. Er zijn meerdere rijscholen in de regio Leeuwarden waar jij uit kan kiezen. Onze rijinstructeurs zijn zeer deskundig en enthousiast, dus leren rijden staat garant voor een prettige en leuke tijd.

WAAROM NXXT RIJSCHOOL LEEUWARDEN? 

Rijles in Leeuwarden volgen bij NXXT biedt jou veel voordelen, namelijk:

  • Gratis proefrijles; Jouw eerste rijles bestaat uit een proefrijles. Tijdens deze les kijken wij hoe jij het autorijden ervaart en hoe jij met onze aanwijzingen omgaat. Op deze manier kijken wij hoeveel rijlessen jij ongeveer nodig zult hebben. Een bijkomend voordeel is dat wij deze proefrijles voor jou betalen!
  • Geen wachttijden; Wil jij snel beginnen met lessen? Dat kan! Bij een NXXT rijschool in Leeuwarden zijn er namelijk geen wachttijden.
  • Beste rij-instructeurs; NXXT Rijschool Leeuwarden heeft voor jou de beste rij-instructeurs geselecteerd! Op deze manier heb jij zo snel mogelijk je rijbewijs op zak.
  • Slipcursus; Zou jij ook altijd al zo’n slipcursus willen volgen? Reserveer via NXXT direct je slipcursus. Nu voor slechts € 79,-

Rijles in Leeuwarden

Leeuwarden is een goede omgeving om jouw rijbewijs te halen. Onze instructeurs bereiden je tijdens de rijlessen goed voor op de vele verschillende verkeerssituaties die je tegen kan komen. Wij oefenen veel op voorrangssituaties, bijzondere verrichtingen, rijden op de snelweg en meer. Samen met de instructeur werk je er aan om vol zelfvertrouwen te kunnen beginnen aan het rijexamen. 

Gratis proefles inplannen

Wij beginnen bij NXXT altijd met een gratis proefles. De proefles in Leeuwarden kan je gemakkelijk aanvragen door het aanmeldformulier in te vullen. Na ontvangst nemen we contact met je op om de proefles zo snel mogelijk in te plannen. Als je vandaag het formulier invult kan je volgende week waarschijnlijk al beginnen! Gedurende de proefles kijkt de instructeur hoe behendig je bent met de auto en hoe goed je de verkeersregels al kent. Op deze manier kunnen wij schatten hoeveel rijlessen je ongeveer nodig hebt om in 1x het praktijkexamen te halen.

Rijschool Leeuwarden

Lespakketten bij NXXT

Voor iedereen is er een passend lespakket beschikbaar bij NXXT. Er zijn meerdere opties om uit te kiezen: een spoedpakket, een klein lespakket of een uitgebreid lespakket. Bekijk al onze lespakketten hier.

Twijfel je nog of wil je graag meer informatie? NXXT beantwoordt graag al jouw vragen. Neem contact met ons op via het contactformulier of de chat.

Op jouw tempo met de rijschool in Leeuwarden

Wil jij aan de slag met een rijschool in Leeuwarden? Dan heb je de juiste gevonden. Met behulp van de gespecialiseerde rijinstructeurs zorgen er namelijk voor dat je altijd voorbereid aan het examen begint. Alle rijlessen zijn volledig op jou aangepast, waardoor je ook op jouw tempo richting het rijbewijs kunt gaan. Je hoeft daarom niet binnen tien lessen het praktijkexamen af te leggen, maar kunt er zoveel doen als je zelf nodig hebt. En in iedere rijles in Leeuwarden brengt weer nieuwe dingen met zich mee. Zo leer je beetje bij beetje wat nodig is. 

De rijschool in Leeuwarden stap voor stap 

NXXT rijschool Leeuwarden helpt jou bij alle vaardigheden van het autorijden. Je leert meer over de auto, weet hoe je op andere weggebruikers moet reageren en wat de regels in het verkeer zijn. Iedere rijles in Leeuwarden wordt daarom op een andere manier ingevuld. Wanneer je ergens nog niet klaar voor bent, gaat het ook niet gebeuren. Daarbij moet jij je altijd veilig voelen in de auto. De rijinstructeur zal hier daarom ook met jou aan gaan werken. Zo voorkom je dat je angsten gaat ontwikkelen in plaats van vrijheid. 

Alle vaardigheden blijven oefenen 

Als je eenmaal gewend bent om in de stad te rijden, zal de rijschool in Leeuwarden ook gaan helpen bij bijzondere verrichten. Jouw auto in een parkeervak zetten behoeft namelijk ook enige kennis. Bij de een zal het daarom eerder lukken dan bij de ander. Ook straatje keren en achteruitrijden worden meerdere keren herhaald. Je hebt hierdoor voldoende vaardigheden om toe te kunnen passen bij een praktijkexamen en je laat een goede indruk achter. De kans is groter dat je jouw rijbewijs in Leeuwarden in handen gaat krijgen dan wanneer je niet oefent. 

Op weg naar zelfstandigheid 

De rijschool in Leeuwarden stoomt jou helemaal klaar voor de examens die bij het rijbewijs horen. De theorie moet je grotendeels zelf onder de knie krijgen, maar je krijgt hier ook veel informatie over tijdens jouw rijlessen. Zodra je het theorie-examen op zak hebt, kun je verder naar de praktijk. De rijexaminator zal nog een keer kijken hoe je rijdt, hoe je de bijzondere verrichtingen uitvoert en of je klaar bent om zelfstandig de weg op te kunnen. Voor jou gaat daarna de weg naar jouw zelfstandigheid en vrijheid open en kun je te allen tijde van A naar B komen.

Heb je vragen over rijlessen in Leeuwarden? Of wil je meer informatie ontvangen?
Neem dan contact met ons op via het contactformulier of de chat.