• Rijscholen in heel Nederland
  • Heel hoog slagingpercentage
  • Beoordeeld met een   9,3

Je allereerste autorijles! Heel leuk maar ook een beetje spannend natuurlijk. Met gezonde zenuwen stap je de lesauto in. De rijinstructeur stelt je meteen op je gemak door even een gezellig praatje te maken. Je hebt er direct een prettig gevoel bij. Zodra je van start gaat met de eerste stapjes van het autorijden merk je dat de instructeur duidelijke uitleg geeft. Jij kan de aanwijzingen daardoor makkelijk opvolgen. Je leert snel en gaat als een speer. Na je eerste les bij onze rijschool in Leeuwarden kijk je alweer uit naar de volgende! Zie jij dit ook wel zitten? Wij leggen je precies uit hoe alles werkt.

Enthousiaste rijinstructeurs

Onze enthousiaste en deskundige instructeurs zorgen voor leuke en leerzame rijlessen. Bij onze rijschool in Leeuwarden rijden Arjen, René, Jaap en Sierd-Jan met veel plezier rond in de lesauto’s. Een van hun zal jouw rijinstructeur worden. Een goede klik tussen jullie is belangrijk om van de rijlessen een succes te kunnen maken. Onze instructeurs weten precies hoe zij jou het beste kunnen begeleiden. Voor je het weet ben jij helemaal klaar voor je examen.

Volg rijlessen in Leeuwarden 

In Leeuwarden kom je langs veel mooie plekjes tijdens de lessen bij onze rijschool. Je rijdt bijvoorbeeld door wijken als Magere Weide, Reduzum, Techum, Hoek of Tulpenburg. Daar vang je misschien nog een glimp op van bezienswaardigheden zoals het Historisch Centrum, Blokhuispoort of het Keramiekmuseum Princessehof. Genoeg ruimte om te oefenen en de auto onder controle te leren krijgen. Later ga je tijdens de rijlessen ook oefenen op de snelwegen rondom Leeuwarden. Daarbij rijdt je naar plaatsen als Dokkum, Sneek, Heerenveen, Drachten en Franeker.

Waarom NXXT rijschool Leeuwarden

  • Gratis proefles: Bij onze rijschool in Leeuwarden kun je eerst een gratis proefles volgen voor je van start gaat. Heel handig om eens kennis te maken.
  • Geen wachttijden: Enthousiast geworden? Dan mag je direct van start met de rijlessen. Er zijn geen wachttijden.
  • Beste rijinstructeurs: Wij hebben alleen de allerbeste professionele rijinstructeurs voor jou geselecteerd. Jij kan zeker zijn van de beste begeleiding bij onze rijschool in Leeuwarden. 
  • Slipcursus: Na het behalen van je rijbewijs mag jij voor maar €79,- onze slipcursus volgen. Wij weten zeker dat de kennis die je daar opdoet van pas zal komen op de weg.
  • Flexibele planning: Is je agenda al veel te vol? Het plannen van rijlessen kan dan lastig zijn. Daarom hebben we bij onze rijschool flexibele planningsopties. Zo kun jij altijd rijlessen volgen wanneer het jou uitkomt. 
  • Moderne lesvoertuigen: Bij onze rijschool in Leeuwarden maken we gebruik van moderne lesvoertuigen die voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen. Ze zijn uitgerust met de nieuwste technologieën en functies. 

Rijles in Leeuwarden

Tijdens de lessen bij onze rijschool in Leeuwarden kom je alles te weten wat je nodig hebt om je rijbewijs te kunnen halen. We starten met de basis en gaan stap voor stap verder. Je leert eerst de auto bedienen. Denk aan gas geven, remmen, sturen en schakelen. Daarna oefen je in de verschillende wijken met de bijzondere verrichtingen zoals parkeren, achteruit rijden en helling trekken. Later ga je ook op de snelweg oefenen. Je leert alle verkeerssituaties herkennen en inschatten. Lees hoe onze leerling Lars dat ervaren heeft: “Ik heb de lessen als zeer prettig ervaren. Uitdagingen opgezocht. Hoe dichterbij het examen kwam, hoe moeilijkere verkeersomstandigheden we opzochten. De bijzondere verrichtingen worden duidelijk besproken en goed voor gedaan. Ik raad deze rijschool zeer zeker aan.”

Het rijexamen

Heb je genoeg rijlessen gevolgd bij NXXT rijschool Leeuwarden? Dan is het tijd voor je examen! Als je het theorie-examen al behaald hebt, kun je meteen door met het rijexamen. Je hoeft je geen zorgen te maken, want wij zorgen ervoor dat je goed voorbereid bent. Het rijexamen begint met een voertuigcontrole, waarbij je moet laten zien of je de basisfuncties van de auto begrijpt. Daarna ga je de weg op en wordt je rijvaardigheid beoordeeld. Denk bijvoorbeeld aan het toepassen van verkeersregels, het nemen van beslissingen in het verkeer en het uitvoeren van de bijzondere verrichtingen. 

Tussentijdse toets

Wil jij graag extra goed voorbereid zijn? Kies dan voor een tussentijdse toets bij onze rijschool. Dit is een soort oefenexamen, zodat je weet hoe het echte examen er ongeveer aan toe zal gaan. Deze toets biedt jou de mogelijkheid om je rijvaardigheden te testen en te verbeteren voordat je examen doet. Tijdens de tussentijdse toets wordt je beoordeeld op verschillende verkeerssituaties en bijzondere verrichtingen. Dit geeft niet alleen inzicht in je vooruitgang, maar biedt ook de kans om eventuele zwakke punten aan te pakken. Na de tussentijdse toets weet je hoe het examen er ongeveer aan toe gaat. 

Goede reviews 

Bij onze rijschool in Leeuwarden streven we naar maximale klanttevredenheid. Onze tevreden leerlingen zijn onze beste ambassadeurs en daarom doen we er alles aan om aan hun verwachtingen te voldoen en deze te overtreffen. Onze rijschool heeft niet voor niets goede reviews. Dit komt door onze professionele aanpak, vriendelijke instructeurs en uitstekende service. Jij staat centraal bij NXXT! 

Gratis proefles inplannen

De gratis proefles is een ideale kans om eens te ervaren hoe onze rijlessen er aan toe gaan. Je maakt kennis met je rijinstructeurs en weet meteen of jullie een goede klik hebben. De instructeur zal jou op je gemak stellen en wat leuks maken van de les. Tijdens de proefles kun je eens kijken of je de uitleg en begeleiding duidelijk genoeg vindt. Heb jij er een goed gevoel bij? Dan mag je direct door met onze rijlessen. Er zijn namelijk geen wachttijden bij onze rijschool in Leeuwarden. Maak gebruik van ons aanmeldformulier om je op te geven voor de gratis proefles. Je kan volgende week al in de lesauto zitten!

Lespakketten bij NXXT

Iedereen is uniek en leert op zijn eigen manier. Bij NXXT begrijpen wij dat. Daarom hebben wij veel verschillende lespakketten voor jou ontwikkeld. Kies bijvoorbeeld voor ons start, actie, top, spoed of master pakket. Voor iedereen zit er wel iets passends tussen. Door het juiste lespakket te kiezen ga jij al met een voorsprong van start, nog voordat je daadwerkelijk les hebt bij onze rijschool in Leeuwarden. Lees hier alle informatie over onze verschillende lespakketten.

Neem contact op 

Twijfel je welk lespakket het beste bij jou zou passen? Of heb je andere vragen voor ons? Neem gerust contact met ons op zodat wij jou zo snel mogelijk verder kunnen helpen.