• Rijscholen in heel Nederland
 • Heel hoog slagingpercentage
 • Beoordeeld met een   9,3

Een spannende tijd breekt aan… je bent van plan om voor je rijbewijs te gaan! Voordat je hier aan begint wil je natuurlijk wel verzekerd zijn van een goede rijschool. Bij NXXT Meerstad zijn we voorzien van deskundige instructeurs. De instructeurs begeleiden jou op een professionele manier op weg naar je examen. Voor je het weet start jouw rij-avontuur! Lees snel verder.

De NXXT instructeur die jou bij rijschool Meerstad zal gaan helpen is Dennis Mook. Hij is werkzaam in de regio Meerstad, Groningen of Assen en omstreken. Dennis is betrouwbaar, gedreven en vriendelijk. Diverse leerlingen geven aan dat ze veel van hem hebben geleerd op een prettige wijze.

Meerstad is een woonkern in het oosten van de gemeente Groningen. Zo staat Meerstad voornamelijk bekend om Park Meerstad. Dit park is samen met een beeldend kunstenaar ontworpen. Daarnaast is Meerstad goed bereikbaar met de auto. Meerstad ligt tussen de stad Groningen en het natuurrijke landschap van Slochteren. Vanaf het centrum van Groningen is het 14 minuten rijden.

Waarom NXXT rijschool Meerstad?

 • Gratis proefles: Wij bieden altijd een gratis proefles aan. Zo kun je eerst kijken of het klikt.
 • Geen wachttijden: Wil je na de proefles graag beginnen met de rijlessen? Dat kan. Er zijn geen wachttijden bij NXXT.
 • Beste rijinstructeurs: Bij NXXT ben je verzekerd van professionele rijinstructeurs. Dat geeft vertrouwen!
 • Slipcursus: Na je rijbewijs kun je kiezen voor een slipcursus van €79,- Zo ben je goed voorbereid op mogelijke situaties in het verkeer.

Rijles in Meerstad

We snappen dat je nieuwsgierig bent naar de inhoud van de rijlessen. Daarom geven we je graag wat informatie mee. Bij NXXT Meerstad gaan we stap voor stap te werk. Het begint bij het onderdeel ‘bediening’. Denk dan aan verrichtingen als gas geven, remmen en schakelen. Vervolgens is het tijd om in de verschillende wijken van Meerstad te gaan oefenen. Daar leer je alles over verkeersregels, voorrangssituaties en bijzondere verrichtingen, zoals bijvoorbeeld inparkeren. Als je dat al deels onder de knie hebt, kunnen we de snelweg op. Daar trainen we je inschattingsvermogen en onderdelen als veilig inhalen en in- en uitvoegen. Nadat je de autorijlessen bij rijschool NXXT in Meerstad hebt gevolgd, ben jij een top chauffeur! Ben jij klaar om op een leuke manier voor je rijbewijs te gaan?

Gratis proefles inplannen

Je kunt bij NXXT kiezen voor een gratis proefles. Zo kun je zelf bepalen of je op deze plek aan de slag wilt gaan voor je rijbewijs. Tijdens de proefles maak je namelijk kennis met je rijinstructeur. Bij NXXT Meerstad zal Dennis jou op je gemak stellen en de belangrijkste aspecten toelichten. Is de proefles geslaagd voor jouw gevoel? Dan kun je zo snel mogelijk van start gaan met de rijlessen! Geef je op via ons aanmeldformulier.

Lespakketten bij NXXT

Bij NXXT Meerstad heb je de keuze uit diverse lespakketten. Zo kun je kiezen uit:

 • Het startpakket
 • Het actiepakket
 • Het toppakket
 • Het spoedpakket
 • Het masterpakket

De ruime keuze zorgt ervoor dat er voor iedere leerling een passend pakket tussen zit! Kies het pakket wat bij jou past en leer op jouw eigen manier en tempo. Lees hier meer over onze verschillende lespakketten. Wij staan altijd voor onze leerlingen klaar en helpen jou graag verder. Heb je vragen of wil je met ons overleggen? Neem gerust contact met ons op.