• Rijscholen in heel Nederland
  • Heel hoog slagingpercentage
  • Beoordeeld met een   9,3

Een spannende tijd breekt aan… je bent van plan om voor je rijbewijs te gaan! Voordat je hier aan begint wil je natuurlijk wel verzekerd zijn van een goede rijschool. Bij NXXT Meerstad zijn we voorzien van deskundige instructeurs. De instructeurs begeleiden jou op een professionele manier op weg naar je examen. Voor je het weet start jouw rij-avontuur! Lees snel verder.

Leuke en leerzame rijlessen 

De NXXT instructeurs die jou bij rijschool Meerstad zullen gaan helpen zijn Dennis, Janneke en Job. Onze instructeurs zijn betrouwbaar, gedreven en vriendelijk. Diverse leerlingen geven aan dat ze veel van hen hebben geleerd op een prettige manier. Meerstad is een mooie woonkern in het oosten van de gemeente Groningen. Het staat voornamelijk bekend om Park Meerstad, dat samen met een beeldend kunstenaar is ontworpen. Vanaf het centrum van Groningen is Meerstad slechts 14 minuten rijden. De rijlessen in deze omgeving zijn veelzijdig, waardoor jij leert autorijden als de beste! 

Waarom NXXT rijschool Meerstad?

  • Gratis proefles: Wij bieden altijd een gratis proefles aan. Zo kun je eerst kijken of het klikt.
  • Geen wachttijden: Wil je na de proefles graag beginnen met de rijlessen? Dat kan. Er zijn geen wachttijden bij NXXT.
  • Beste rijinstructeurs: Bij NXXT ben je verzekerd van professionele rijinstructeurs. Dat geeft vertrouwen!
  • Slipcursus: Na je rijbewijs kun je kiezen voor een slipcursus van €79,- Zo ben je goed voorbereid op mogelijke situaties in het verkeer.
  • Flexibele planning: Drukke agenda? Geen probleem, we bieden altijd flexibele planningsopties aan. Volg rijlessen wanneer het jou uitkomt. 
  • Moderne lesvoertuigen: Al onze lesauto’s voldoen aan de strengste veiligheidsnormen en zijn uitgerust met de nieuwste technologieën. 

Rijles in Meerstad

We snappen dat je nieuwsgierig bent naar de inhoud van de rijlessen. Daarom geven we je graag wat informatie mee. Bij NXXT Meerstad gaan we stap voor stap te werk. Het begint bij het onderdeel ‘bediening’. Denk dan aan verrichtingen als gas geven, remmen en schakelen. Vervolgens is het tijd om in de verschillende wijken van Meerstad te gaan oefenen. Daar leer je alles over verkeersregels, voorrangssituaties en bijzondere verrichtingen, zoals bijvoorbeeld inparkeren. Als je dat al deels onder de knie hebt, kunnen we de snelweg op. Daar trainen we je inschattingsvermogen en onderdelen als veilig inhalen en in- en uitvoegen. Nadat je de autorijlessen bij rijschool NXXT in Meerstad hebt gevolgd, ben jij een top chauffeur! Ben jij klaar om op een leuke manier voor je rijbewijs te gaan?

Klaar voor je examen? 

Na voldoende rijlessen is het tijd om examen te doen! Als je het theorie-examen al behaald hebt, kun je direct door met het examen. Wij zorgen dat je goed voorbereid bent, zodat je niet zenuwachtig hoeft te zijn. Ga je toch liever voor een extra goede voorbereiding? Kies dan voor een tussentijdse toets bij onze rijschool. Dit is een soort oefenexamen, zo weet je wat je ongeveer kunt verwachten tijdens het echte examen. 

Tussentijdse toets 

Wil jij graag extra goed voorbereid zijn? Kies dan voor een tussentijdse toets bij onze rijschool. Dan weet je hoe het echte examen er ongeveer aan toe zal gaan. Deze toets biedt jou de mogelijkheid om je rijvaardigheden te testen en te verbeteren voordat je examen doet. Tijdens de tussentijdse toets wordt je beoordeeld op verschillende verkeerssituaties en bijzondere verrichtingen. Dit geeft niet alleen inzicht in je vooruitgang, maar biedt ook de kans om eventuele zwakke punten aan te pakken. Na de tussentijdse toets weet je hoe het examen er ongeveer aan toe gaat. 

Goede reviews 

Bij onze rijschool in Meerstad gaan we voor maximale klanttevredenheid. Onze tevreden leerlingen zijn onze beste ambassadeurs. Daarom doen we er alles aan om aan hun verwachtingen te voldoen en deze te overtreffen. Onze rijschool heeft niet voor niets goede reviews. Dit komt door onze professionele aanpak, vriendelijke instructeurs en uitstekende service. Jouw succes en tevredenheid staan voorop! 

Gratis proefles inplannen

Je kunt bij NXXT kiezen voor een gratis proefles. Zo kun je zelf bepalen of je op deze plek aan de slag wilt gaan voor je rijbewijs. Tijdens de proefles maak je namelijk kennis met je rijinstructeur. Bij NXXT Meerstad zal Dennis jou op je gemak stellen en de belangrijkste aspecten toelichten. Is de proefles geslaagd voor jouw gevoel? Dan kun je zo snel mogelijk van start gaan met de rijlessen! Geef je op via ons aanmeldformulier.

Slipcursus na het behalen van je rijbewijs

Bij NXXT rijschool Meerstad bieden we niet alleen rijlessen aan, maar ook een slipcursus voor slechts €79,- nadat je je rijbewijs hebt behaald. Deze cursus is een waardevolle aanvulling op je rijvaardigheden en leert je hoe je moet reageren in noodsituaties op de weg, zoals bij gladheid of aquaplaning. Het helpt je om meer zelfvertrouwen te krijgen en verhoogt je veiligheid achter het stuur.

Meer informatie 

Wij staan altijd voor onze leerlingen klaar en helpen jou graag verder. Heb je vragen of wil je met ons overleggen? Neem gerust contact met ons op.