• Rijscholen in heel Nederland
  • Heel hoog slagingpercentage
  • Beoordeeld met een   9,3

Het wordt nu echt tijd om je rijbewijs te gaan halen! Hoor jij dit vaker? Zet dan nu de stap. NXXT staat klaar om jou te begeleiden. Onze rijlessen zijn leuk en leerzaam tegelijk waardoor je met plezier kan leren autorijden. Dankzij onze ervaren instructeurs heb jij binnen no-time je rijbewijs op zak. Klinkt goed, toch? Geef je direct op voor onze rijlessen of volg vrijblijvend een gratis proefles bij onze rijschool in Oud-Vossemeer.

Ben je benieuwd van wie je rijles zal krijgen in Oud-Vossemeer? Rien en Jos staan voor jou klaar! Ze werken met veel plezier voor onze rijschool en hebben echt passie voor het vak. Dit merk jij terug in de enthousiaste manier van lesgeven. Tijdens de eerste rijlessen ga je oefenen met het onder controle houden van de auto, de verkeersregels, situaties op de weg en de bijzondere verrichtingen. Wanneer je er klaar voor bent ga je ook de snelweg op. Dan rijd je bijvoorbeeld naar Roosendaal. Zo leer jij alle kneepjes van het autorijden!

Waarom NXXT rijschool Oud-Vossemeer

  • Gratis proefles: Twijfel je of onze rijschool in Oud-Vossemeer iets voor jou is? Volg dan vrijblijvend een gratis proefles. Dit is een perfecte kans om eens te ervaren hoe een rijles eraan toe gaat.
  • Geen wachttijden: Zie jij het helemaal zitten na de proefles? Goed nieuws, jij zal altijd snel aan de beurt zijn om te starten met je rijlessen. Bij NXXT rijschool Oud-Vossemeer werken we namelijk niet met wachttijden.
  • Beste rijinstructeurs: Al onze rijinstructeurs worden geselecteerd op hun kennis en ervaring. Daardoor kun jij zeker zijn van de allerbeste begeleiding bij onze rijschool in Oud-Vossemeer. Hierdoor kun jij met een gerust gevoel in de lesauto stappen.
  • Slipcursus: Ben je geslaagd voor je examen bij NXXT rijschool Oud-Vossemeer? Gefeliciteerd, je mag onze slipcursus volgen voor slechts €79,-. Reken maar dat jij hier veel handige skills leert die goed van pas zullen komen op de weg.

Rijles in Oud-Vossemeer

Wat ga je allemaal leren tijdens je lessen bij onze rijschool in Oud-Vossemeer? Wij snappen dat jij daar nieuwsgierig naar bent. Je gaat zoveel leren dat het bijna niet op te noemen is. Toch vertellen wij jou alvast een aantal dingen die sowieso aan bod kunnen komen. Wanneer je begint met rijlessen start je natuurlijk met de basis. Je stelt je stoel en spiegels goed in en leert de auto bedienen. Daarbij horen gas geven, remmen, sturen en schakelen. Wanneer jij dat aardig onder de knie hebt, mag je ook gaan deelnemen aan het verkeer. Daar leer je alles over de voorkomende situaties, verkeersregels en bijzondere verrichtingen. De bijzondere verrichtingen bestaan bijvoorbeeld uit achteruit rijden, parkeren, helling trekken en keren. Wanneer je er klaar voor bent ga je ook de snelweg op. Daar leer je alles over invoegen, ritsen, file rijden, veilig inhalen en meer. Na onze rijlessen kun jij met een zelfverzekerd gevoel je examen tegemoet.

Gratis proefles inplannen

Zie jij een gratis vrijblijvende proefles bij NXXT rijschool Oud-Vossemeer wel zitten? Geef je op via het handige aanmeldformulier. Wij nemen daarna zo snel mogelijk contact op met jou. We maken dan een afspraak voor de proefles. Dat kan vaak al binnen een week, op een moment dat het jou uitkomt. Op het afgesproken moment haalt onze instructeur jou thuis op. Jullie kunnen rustig kennismaken met elkaar. Een goede klik met je instructeur is belangrijk om van je rijlessen een succes te kunnen maken. Tijdens de proefles kun je ook goed opletten of je de aanwijzingen van de instructeur prettig en begrijpelijk vindt. Ben je enthousiast na je proefles? Bespreek dan direct met je instructeur welk lespakket bij jou zou kunnen passen. Zodra je een pakket gekozen hebt, kun je snel van start met je rijlessen.

Lespakketten bij NXXT

Bij NXXT rijschool Oud-Vossemeer bieden wij een breed scala aan lespakketten aan, zoals je eerder kon lezen. Op deze manier kunnen alle leerlingen op hun eigen manier en tempo leren. Ben je iemand die graag snel vooruitgang boekt? Dan kun je kiezen voor ons spoedpakket. Als je daarentegen liever alle tijd neemt en gebruik wilt maken van een tussentijdse toets, dan is ons masterpakket een uitstekende keuze. Er is voor iedereen een geschikt lespakket beschikbaar. Door het juiste pakket te kiezen, begin je al met een voorsprong aan je rijlessen. Mocht je nog vragen hebben of hulp nodig hebben bij het kiezen, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze medewerkers. We zullen ervoor zorgen dat je snel verder wordt geholpen.