• Rijscholen in heel Nederland
  • Heel hoog slagingpercentage
  • Beoordeeld met een   9,3

Kan jij ook niet wachten om voortaan de bus- of tramhalte voorbij te rijden als je onderweg bent naar school of naar je werk? Jij kunt dit al binnen een paar maanden realiseren met de rijlessen van NXXT in Oud-Vossemeer. Als jij nu kiest voor een NXXT rijschool Oud-Vossemeer kun jij binnen een paar dagen al starten met rijlessen! De rijinstructeurs van NXXT zijn ervaren en deskundig, en halen er bovendien plezier uit jou zo snel mogelijk je rijbewijs te bezorgen.

 

WAAROM NXXT RIJSCHOOL OUD-VOSSEMEER? 

Rijles in Oud-Vossemeer volgen bij NXXT biedt veel voordelen die interessant zijn voor jou, namelijk:

  • Gratis proefrijles; we beginnen met een gratis proefrijles. Gedurende deze les zal de instructeur kijken hoe jij het autorijden beleeft en hoe jij de aanwijzingen opvolgt. Na deze proefrijles maken wij een inschatting hoeveel rijlessen jij ongeveer nodig gaat hebben. Deze proefles is geheel gratis!
  • Geen wachttijden; bij een NXXT rijschool in Oud-Vossemeer zijn geen wachttijden! Jij kunt al binnen enkele dagen starten.
  • Beste rij-instructeurs; NXXT rijschool Oud-Vossemeer heeft de beste en meest ervaren rijinstructeurs geselecteerd. Met deze ondersteuning steek jij snel je rijbewijs in je broekzak!
  • Slipcursus; Een leuke extra aanbieding van NXXT is dat jij voor slechts € 79,- een slipcursus kan volgen. Bij deze slipcursus leer jij hoe je in noodsituaties het juiste uitwijkingsmanoeuvre uit kan voeren. Reserveer via NXXT direct je slipcursus.

Rijles in Oud-Vossemeer

Oud-Vossemeer is een uitstekende regio om binnen enkele maanden jouw rijbewijs binnen te slepen. Tijdens de lessen die jij met je ervaren instructeur hebt leer je om alle situaties die je op de weg tegenkomt onder de knie te krijgen. Tijdens de eerste lessen zal je vooral te vinden zijn op de dorpsweggetjes van en rondom Oud-Vossemeer, enkele lessen later zal je ook de snelweg trotseren in de NXXT lesauto. Daarnaast zal de theorie die jij leert gecombineerd worden met de lessen in de praktijk. Op deze manier ontstaat er een mooi evenwicht tussen de geleerde theorie en ervaring in de praktijk. Alle lessen zijn erop gericht om jou met veel vertrouwen het praktijkexamen in te sturen, zodat je binnen no-time je rijbewijs hebt!

Gratis proefles inplannen

Om jou een goed beeld te geven hoe de rijlessen van NXXT eruitzien wordt jou altijd een gratis proefles aangeboden door NXXT. Om je aan te melden voor een proefles bij NXXT rijschool Oud-Vossemeer kun je het aanmeldformulier invullen. Wanneer wij jouw aanvraag ontvangen hebben zullen wij contact met je opnemen om een proefles in te plannen. De NXXT rijinstructeur zal al binnen enkele dagen voor je deur staan, in Oud-Vossemeer zijn namelijk geen wachttijden!

Tijdens de proefles kan de instructeur inschatten in hoeverre jij de verkeersregels al kent en of je wellicht al enige rijervaring hebt. Na het afronden van de proefles zal de rijinstructeur een inschatting geven hoeveel lessen jij nodig hebt om uiteindelijk je rijbewijs te halen. Naast dat de rijlessen leerzaam zijn, is het ook belangrijk om met plezier achter het stuur te zitten. De rijinstructeurs van NXXT zorgen ervoor dat elke les letterlijk voorbij zal vliegen, gezelligheid kent immers geen tijd!

Rijschool Oud-Vossemeer

Lespakketten bij NXXT

NXXT biedt meerdere lespakketten aan waar jij een keuze uit kunt maken. Door de ruime keuze van lespakketten kan jij kiezen welk lespakket het beste bij jou past. NXXT biedt zowel uitgebreide als kleine lespakketten aan. Ook kun je kiezen voor een spoedpakket, hiermee haal jij je rijbewijs éxtra snel. Je kunt al onze lespakketten hier bekijken.

Heb jij nog vragen over de verschillende pakketten, of gewoon behoefte aan meer informatie? Twijfel niet om contact op te nemen! NXXT doet er alles aan om jouw vragen zo snel mogelijk te beantwoorden. Neem contact via het contactformulier of direct via de chat.

De rijschool in Oud-Vossemeer geeft duidelijke uitleg

Aan het begin van de rijcursus zal er veel informatie om je af komen. In het begin is het belangrijk dat jij zo snel mogelijk de controle krijgt over de auto. Welke pedalen moet je gebruiken? Hoe moet je schakelen? En welke belangrijke verkeersregels zijn er? Naast dat je dit vooral veel moet oefenen is het ook belangrijk dat jouw instructeur dit rustig en duidelijk uitlegt. De instructeurs van NXXT zijn getraind op het sturen en begeleiden van beginnende bestuurders. In gevaarlijke situaties zullen zij op tijd ingrijpen, zodat jij veilig op de gewenste plek aankomt.

Leer omgaan met onverwachte situaties

Allereerst zal jij het autorijden leren op de stads- en dorpswegen. Later, na een aantal lessen, ga je ook al de snelweg op. Door te rijden op verschillende soorten wegen leer je omgaan met onverwachte verkeerssituaties en leer je hoe je op deze onverwachte situaties moet reageren. Het inschatten en reageren op onverwachte verkeerssituaties is erg belangrijk, het kan namelijk wel eens voorkomen dat er een onverwachte gebeurtenis op de weg plaatst vindt. Door de rijlessen te volgen in Oud-Vossemeer krijg je inzicht in verschillende verkeerssituaties, en ga jij al na een aantal rijlessen zelfverzekerd de weg op!

Waar voor je geld

Wij beseffen ons dat het behalen van je rijbewijs een flinke investering is van zowel je geld als de tijd die erin gaat zitten. Echter, hier krijg jij ook iets waardevols voor terug. Met het behalen van je rijbewijs zorg jij ervoor dat je nooit meer in een overvolle bus op metro moet zitten. Ook het rennen door de regen om de bus te halen is binnenkort verleden tijd wanneer jij ervoor kiest om je rijcursus te starten bij NXXT rijschool Oud-Vossemeer.

Heb jij nog vragen over rijlessen bij NXXT rijschool Oud-Vossemeer? Wacht dan niet langer om deze te stellen! Je kunt contact met ons opnemen via het contactformulier of de chat.