• Rijscholen in heel Nederland
  • Heel hoog slagingpercentage
  • Beoordeeld met een   9,3

NXXT rijschool Rotterdam is er voor iedereen die het ook zo zat is om in een stampvolle bus of trein overal naartoe te moeten gaan en er echt aan toe is om een rijbewijs te halen. NXXT rijschool Rotterdam helpt jou om snel te slagen voor je rijbewijs B. Voor je het weet kan je zelf met de auto op pad. Gaan en staan waar je maar wil. Wij zorgen voor een prettige ervaring zodat jij op een leuke en leerzame manier begeleid wordt naar succes!

De beste rijinstructeurs

In Rotterdam rijden verschillende instructeurs rond die jou kunnen gaan helpen. In deze mooie stad werken onze instructeurs Mark, Patrick, Onno, Nizam en Mirjam. Iedereen werkt op zijn of haar eigen manier, waardoor er altijd een instructeur tussen zit waar jij een goede klik mee hebt. Met veel enthousiasme en deskundige begeleiding stomen zij jou als een speer klaar voor je rijexamen!

Leuke en leerzame rijlessen

Rotterdam is de ideale stad om goed te leren autorijden. Tijdens de lessen kom je door wijken als het Oude Noorden, Kop van Zuid, Katendrecht, Delfshaven en Kralingen. Daar is alle ruimte om te oefenen met de zogeheten bijzondere verrichtingen. Zodra je de basisbeginselen van het autorijden onder de knie hebt, zul je ook op de snelwegen leren rijden. De snelwegen rondom Rotterdam leiden naar steden als Den Haag, Leiden, Utrecht, Gouda en Dordrecht. Daar is het perfect om te oefenen met alle mogelijke verkeerssituaties.

Waarom NXXT rijschool Rotterdam

Dé rijschool in Rotterdam waar je écht goed leert autorijden - dat is NXXT. Naast een hoog slagingspercentage en leuke, leerzame rijlessen hebben we namelijk nog veel meer voordelen.

  • Gratis proefles: Je mag bij ons altijd beginnen met een gratis proefles. Dan weet jij zeker dat je even rustig kunt ervaren of onze lessen wat voor jou zijn. Je maakt kennis met de instructeur, een goede klik is natuurlijk belangrijk. Zie jij het wel zitten na je proefles? Begin dan meteen met onze rijlessen!
  • Geen wachttijden: Bij onze rijschool in Rotterdam zijn geen wachttijden. Dat betekent dat jij meteen van start kan gaan.
  • Beste rijinstructeurs: Wij verzekeren jou van de beste rijinstructeurs. Deskundigheid en het professioneel kunnen begeleiden van onze leerlingen staan bij ons voorop.
  • Slipcursus: Heb jij na je examen je rijbewijs op zak? Gefeliciteerd! Je mag direct door met onze slipcursus voor slechts €79,-. Door de slipcursus ga jij met veel zelfvertrouwen de weg op.
  • Flexibele planning: Heb jij ook zo’n drukke agenda? Geen probleem, we bieden altijd flexibele planningsopties aan. Bij onze rijschool in Rotterdam volg je rijlessen wanneer het jou uitkomt.
  • Moderne lesvoertuigen: Al onze lesauto’s voldoen aan de strengste veiligheidsnormen en zijn uitgerust met de nieuwste technologieën. Extra veilig! 

Rijles in Rotterdam 

Tijdens je rijlessen ga jij in de verschillende mooie wijken van Rotterdam oefenen met autorijden. Onze instructeurs helpen jou om alles te leren. Je begint met het stellen van je spiegels en stoel. Vervolgens leer je de basisbeginselen van gas geven, remmen en schakelen. In de stad oefen je vooral met bijzondere verrichtingen. Denk aan parkeren, achteruit rijden, keren en helling trekken. Ook leer je alle verkeersregels en -borden kennen. Heb jij dat al goed onder de knie? Dan ga je ook de snelweg op. Daar leer je in- en uitvoegen en veilig inhalen. Ook kan jij na onze rijlessen perfect alle verkeerssituaties inschatten. Dit alles zorgt ervoor dat jij zeker zal slagen voor je rijexamen!

Klaar voor je examen

Na genoeg rijlessen bij onze rijschool in Rotterdam is het tijd om examen te doen! Als je het theorie-examen al gehaald hebt, kun je meteen door met het rijexamen. Wij zorgen ervoor dat je goed voorbereid bent, dus je hoeft niet zenuwachtig te zijn. Het praktijkexamen begint met een voertuigcontrole, waarbij je moet laten zien of je de basisfuncties van de auto begrijpt. Daarna ga je de weg op, waarbij je beoordeeld wordt op je rijvaardigheid. Denk bijvoorbeeld aan het toepassen van verkeersregels, het nemen van beslissingen in het verkeer en het uitvoeren van de bijzondere verrichtingen. Een examinator beoordeelt je rijgedrag en geeft feedback.

De tussentijdse toets

Ga je graag voor extra zekerheid? Kies dan voor een tussentijdse toets bij onze rijschool. Dit is een soort oefenexamen, zodat je weet hoe het echte examen er ongeveer aan toe zal gaan. Deze toets biedt jou de mogelijkheid om je rijvaardigheden te testen en te verbeteren voordat je het rijexamen aflegt. Tijdens de tussentijdse toets wordt je beoordeeld op diverse verkeerssituaties en bijzondere verrichtingen. Dit geeft niet alleen inzicht in je vooruitgang, maar biedt ook de kans om eventuele zwakke punten aan te pakken. Bovendien geeft de tussentijdse toets jou een voorproefje van de examenervaring, wat kan helpen om zenuwen te verminderen. 

Bekijk de reviews

Bij onze rijschool in Rotterdam gaan we voor maximale klanttevredenheid. Onze tevreden leerlingen zijn onze beste ambassadeurs. Daarom doen we er alles aan om aan hun verwachtingen te voldoen en deze te overtreffen. Onze rijschool heeft niet voor niets goede reviews. Dit komt door onze professionele aanpak, vriendelijke instructeurs en uitstekende service. Jouw succes en tevredenheid staan voorop! 

Gratis proefles inplannen

De gratis proefles bij onze rijschool in Rotterdam is een groot voordeel voor jou. Je gaat ervaren hoe onze rijlessen er aan toe gaan. Het is belangrijk dat je goed op kunt schieten met de instructeur, zodat jij je op je gemakt voelt. Je moet de aanwijzingen duidelijk vinden en makkelijk kunnen opvolgen. Heb jij er een goed gevoel bij? Dan kun je meteen verder met onze rijlessen! 

Gebruik het aanmeldformulier om een afspraak te maken voor je eerste gratis proefles. Wij helpen je snel en zorgen dat je volgende week al een proefles kan inplannen. Wij begrijpen als geen ander dat je snel wil beginnen aan je autorijlessen, zodat je gauw met je rijbewijs op zak zelf de weg op kunt.

Rijschool Rotterdam

Lespakketten bij NXXT

Ben jij op zoek naar het perfecte lespakket voor jou? Bij NXXT rijschool Rotterdam begrijpen wij dat iedereen op zijn of haar eigen manier en eigen tempo leert. Daarom hebben wij veel verschillende lespakketten ontwikkeld. Van spoedpakket tot uitgebreid lespakket, je vindt het bij ons allemaal! Lees hier meer over al onze lespakketten.

Meer weten?

Wil jij liever nog even overleggen met ons welk pakket het beste bij jou past? Of heb je andere vragen? Neem dan contact met ons op! Wij staan voor jou klaar en helpen je om de juiste keuzes te maken.