• Rijscholen in heel Nederland
  • Heel hoog slagingpercentage
  • Beoordeeld met een   9,0

Nooit meer in de stampvolle bus of trein naar school of naar je werk? Dat kan binnen een paar maanden realiteit zijn met rijles in Rotterdam. Kies een NXXT rijschool in Rotterdam of omgeving om binnen enkele dagen al te starten. Onze rijinstructeurs zijn deskundig, enthousiast en hebben ervaring zodat jij zo snel mogelijk je rijbewijs haalt.

WAAROM NXXT RIJSCHOOL ROTTERDAM?

Rijles in Rotterdam volgen bij NXXT biedt jou veel voordelen, namelijk:

  • Gratis proefrijles; Jouw eerste rijles bestaat uit een proefrijles. Tijdens deze les kijken wij hoe jij het autorijden ervaart en hoe jij met onze aanwijzingen omgaat. Op deze manier kijken wij hoeveel rijlessen jij ongeveer nodig zult hebben. Een bijkomend voordeel is dat wij deze proefrijles voor jou betalen!
  • Geen wachttijden; Wil jij snel beginnen met lessen? Dat kan! Bij een NXXT rijschool in Rotterdam zijn er namelijk geen wachttijden.
  • Beste rij-instructeurs; NXXT Rijschool Rotterdam heeft voor jou de beste rij-instructeurs geselecteerd! Op deze manier heb jij zo snel mogelijk je rijbewijs op zak.
  • Slipcursus; Zou jij ook altijd al zo’n slipcursus willen volgen? Reserveer via NXXT direct je slipcursus. Nu voor slechts € 79,-

Rijles in Rotterdam

Voor het halen van jouw rijbewijs is de regio Rotterdam een goede omgeving. Je wordt door onze rijinstructeurs goed voorbereid om alle verkeerssituaties goed in te kunnen schatten. Dit geldt natuurlijk voor alle situaties: rijden op de snelweg, bijzondere verrichtingen, voorrangssituaties enzovoort. Een goede voorbereiding is het halve werk, daarom doen wij er alles aan om ervoor te zorgen dat jij vol zelfvertrouwen aan het praktijkexamen kan beginnen.

Gratis proefles inplannen

Bij NXXT starten wij altijd met een gratis proefles. Een proefles in Rotterdam kan je eenvoudig inplannen door het aanmeldformulier in te vullen. Na het ontvangen van jouw aanvraag nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Meestal kan je volgende week starten als je vandaag het aanmeldformulier invult! Tijdens de proefles kijkt de rijinstructeur hoe goed je al kan autorijden, hierbij wordt gekeken naar rijervaring en beheersing van de verkeersregels. Zo kunnen wij een inschatting maken hoeveel rijlessen je nodig hebt om jouw rijbewijs in 1x te halen.

Rijschool Rotterdam

 

Lespakketten bij NXXT

NXXT heeft voor iedereen een passend lespakket om zijn of haar rijbewijs te halen. Er zijn verschillende opties om uit te kiezen: een spoedpakket, een klein lespakket of een uitgebreid lespakket. Bekijk al onze lespakketten hier.

Twijfel je nog of wil je graag meer informatie? NXXT beantwoordt graag al jouw vragen. Neem contact met ons op via het contactformulier of de chat.

Voorbereid aan de slag met NXXT rijschool Rotterdam 

Wil jij aan de slag met de rijschool in Rotterdam om jouw rijbewijs te halen? Dan kun je hier aan de slag. Dankzij jarenlange ervaring kun je namelijk samen met een rijinstructeur aan de slag gaan om alle kneepjes van het autorijden onder de knie te krijgen. Voordat je aan de rijlessen gaat beginnen, moet je echter wel weten wat jou te wachten staat. Er komt namelijk meer bij kijken dan alleen in de auto stappen en wegrijden. Door voorbereid te zijn, kun je jouw rijbewijs veel sneller behalen dan wanneer je er blanco in gaat.  

Onze rijscholen in Rotterdam

Als je met de rijschool in Rotterdam aan de slag gaat, leer je in eerste instantie de auto goed kennen. Zo wordt er uitgelegd welke pedalen je nodig hebt voor de handelingen, hoe je de auto moet besturen en waar je allemaal op moet letten. Ook het spiegelen wordt goed uitgelegd. Vanaf dat moment begin je echt aan de rijles in Rotterdam en ga je de stad in. De eerste lessen zullen ook voornamelijk in de stad plaatsvinden. Pas wanneer je de auto goed onder controle hebt, zal er verder worden gereden en ga je de snelweg op. 

Meer dan alleen rijden  

Er is echter meer nodig dan alleen leren rijden in de stad of op de snelweg. De rijschool in Rotterdam zal daarom ook extra aandacht besteden aan jouw vaardigheden. Zo moet je bijvoorbeeld kunnen inparkeren. Er zijn verschillende manieren waarop dit kan gebeuren en je moet ze allemaal beheersen voordat je op examen mag. Ook wordt er gedurende de rijles regelmatig theorie herhaald. Jouw rijbewijs in Rotterdam halen gaat namelijk ook gepaard met een theorie-examen. Het is daarom de taak om goed op te letten tijdens de rijles. 

Met ervaring op weg 

De rijschool in Rotterdam stoomt jou voor alles rondom het rijbewijs klaar. Je hebt hierdoor altijd een goede basis te pakken. Het rijbewijs in Rotterdam ligt hierdoor binnen handbereik. Het blijft wel afhankelijk van de snelheid waarin jij alles aanleert om de weg op te gaan. Zorg er daarom voor dat je op blijft letten tijdens de rijlessen, de verschillende tips meeneemt naar de volgende les en je uiteindelijk de weg op kunt met veel ervaring. Zo leer je ook de situaties beter herkennen en kom je zelfstandig van A naar B in jouw nieuwe auto. 

Wil je graag nog wat meer informatie ontvangen voordat je begint met rijlessen?
Neem dan contact met ons op via het contactformulier of de chat.