• Rijscholen in heel Nederland
  • Heel hoog slagingpercentage
  • Beoordeeld met een   9,3

Ben jij het ook zo zat om in de stampvolle bus of trein overal naartoe te moeten gaan? Ben je er echt aan toe om je rijbewijs te gaan halen? NXXT rijschool Rotterdam helpt jou om snel te slagen. Voor je het weet kan je zelf met de auto op pad. Gaan en staan waar je maar wil! Wij zorgen voor een prettige ervaring zodat jij op een leuke manier begeleid wordt naar succes!

In Rotterdam rijden verschillende instructeurs rond die jou kunnen gaan helpen. In deze mooie stad werken onze instructeurs Mark, Patrick, Onno, Nizam en Mirjam. Op die manier zit er altijd een instructeur tussen waar jij een goede klik mee hebt. Met veel enthousiasme en deskundige begeleiding stomen zij jou als een speer klaar voor je rijexamen!

Rotterdam is een ideale stad voor autorijlessen. Tijdens de lessen kom je door wijken als het Oude Noorden, Kop van Zuid, Katendrecht, Delfshaven en Kralingen. Daar is alle ruimte om te oefenen met de zogenaamde bijzondere verrichtingen. De snelwegen rondom Rotterdam leiden naar steden als Den Haag, Leiden, Gouda en Dordrecht. Daar is het perfect om te oefenen met alle mogelijke verkeerssituaties.

Waarom NXXT rijschool Rotterdam

  • Gratis proefles; je mag bij ons altijd beginnen met een gratis proefles. Dan weet jij zeker dat je even rustig kunt ervaren of onze lessen wat voor jou zijn. Je maakt kennis met de instructeur, een goede klik is natuurlijk belangrijk. Zie jij het wel zitten na je proefles? Begin dan meteen met onze rijlessen!
  • Geen wachttijden; bij onze rijschool in Rotterdam zijn geen wachttijden. Dat betekent dat jij meteen van start kan gaan.
  • Beste rijinstructeurs; wij verzekeren jou van de beste rijinstructeurs. Deskundigheid en het professioneel kunnen begeleiden van onze leerlingen staan bij ons voorop.
  • Slipcursus; heb jij na je examen je rijbewijs op zak? Gefeliciteerd! Je mag direct door met onze slipcursus voor slechts €79,-. Door de slipcursus ga jij met veel zelfvertrouwen de weg op.

Rijles in Rotterdam

Tijdens je rijlessen ga jij in de verschillende mooie wijken van Rotterdam oefenen. Onze instructeurs helpen jou om alles te leren. In de stad oefen je vooral met bijzondere verrichtingen. Denk aan parkeren, achteruit rijden, omkeren en helling trekken. Ook leer je alle verkeersregels en -borden kennen. Heb jij dat al goed onder de knie? Dan ga je ook de snelweg op. Daar leer je in- en uitvoegen en veilig inhalen. Ook kan jij na onze rijlessen perfect alle verkeerssituaties inschatten. Dit alles zorgt ervoor dat jij zeker zal slagen voor je rijexamen!

Gratis proefles inplannen

De gratis proefles bij onze rijschool in Rotterdam is een groot voordeel voor jou. Je gaat ervaren hoe onze rijlessen er aan toe gaan. Het is belangrijk dat je de instructeur aardig vindt en dat jij op je gemak bent. Je moet de aanwijzingen duidelijk vinden en makkelijk kunnen opvolgen. Heb jij er een goed gevoel bij? Dan kun je meteen verder met onze rijlessen!

Gebruik het aanmeldformulier om een afspraak te maken voor je eerste proefles. Wij helpen je snel en zorgen dat je volgende week al een proefles kan inplannen. Wij begrijpen dat je snel wil beginnen aan je autorijlessen!

Rijschool Rotterdam

Lespakketten bij NXXT

Ben jij op zoek naar het perfecte lespakket voor jou? Bij NXXT begrijpen wij dat iedereen op zijn eigen manier en eigen tempo leert. Daarom hebben wij veel verschillende lespakketten ontwikkeld. Van spoedpakket tot uitgebreid lespakket, je vindt het bij ons allemaal! Lees hier meer over al onze lespakketten.

Wil jij liever nog even overleggen met ons? Al je vragen stellen? Neem dan contact met ons op! Wij staan voor jou klaar en helpen je om de juiste keuzes te maken.