• Rijscholen in heel Nederland
  • Heel hoog slagingpercentage
  • Beoordeeld met een   9,0

Nooit meer in de stampvolle bus of trein naar school of naar je werk? Dat kan binnen een paar maanden realiteit zijn met rijles in Schiedam. Kies een NXXT rijschool in Schiedam of omgeving om binnen enkele dagen al te starten. Onze rijinstructeurs zijn deskundig, enthousiast en hebben ervaring zodat jij zo snel mogelijk je rijbewijs haalt.

WAAROM NXXT RIJSCHOOL SCHIEDAM?

Rijles in Schiedam volgen bij NXXT biedt jou veel voordelen, namelijk:

  • Gratis proefrijles; Jouw eerste rijles bestaat uit een proefrijles. Tijdens deze les kijken wij hoe jij het autorijden ervaart en hoe jij met onze aanwijzingen omgaat. Op deze manier kijken wij hoeveel rijlessen jij ongeveer nodig zult hebben. Een bijkomend voordeel is dat wij deze proefrijles voor jou betalen!
  • Geen wachttijden; Wil jij snel beginnen met lessen? Dat kan! Bij een NXXT rijschool in Schiedam zijn er namelijk geen wachttijden.
  • Beste rij-instructeurs; NXXT Rijschool Schiedam heeft voor jou de beste rij-instructeurs geselecteerd! Op deze manier heb jij zo snel mogelijk je rijbewijs op zak.
  • Slipcursus; Zou jij ook altijd al zo’n slipcursus willen volgen? Reserveer via NXXT direct je slipcursus. Nu voor slechts € 79,-

Rijles in Schiedam

Schiedam is een goede omgeving om jouw rijbewijs te halen. Onze instructeurs bereiden je tijdens de rijlessen goed voor op de vele verschillende verkeerssituaties die je tegen kan komen. Wij oefenen veel op voorrangssituaties, bijzondere verrichtingen, rijden op de snelweg en meer. Samen met de instructeur werk je er aan om vol zelfvertrouwen te kunnen beginnen aan het rijexamen.

Gratis proefles inplannen

Wij beginnen bij NXXT altijd met een gratis proefles. De proefles in Schiedam kan je gemakkelijk aanvragen door het aanmeldformulier in te vullen. Na ontvangst nemen we contact met je op om de proefles zo snel mogelijk in te plannen. Als je vandaag het formulier invult kan je volgende week waarschijnlijk al beginnen! Gedurende de proefles kijkt de instructeur hoe behendig je bent met de auto en hoe goed je de verkeersregels al kent. Op deze manier kunnen wij schatten hoeveel rijlessen je ongeveer nodig hebt om in 1x het praktijkexamen te halen.

Rijschool Schiedam

Lespakketten bij NXXT

Voor iedereen is er een passend lespakket beschikbaar bij NXXT. Er zijn meerdere opties om uit te kiezen: een spoedpakket, een klein lespakket of een uitgebreid lespakket. Bekijk al onze lespakketten hier.

Twijfel je nog of wil je graag meer informatie? NXXT beantwoordt graag al jouw vragen. Neem contact met ons op via het contactformulier of de chat.

RIJLES OP JOUW MANIER BIJ NXXT RIJSCHOOL SCHIEDAM

Met elk uur een andere leerling in de auto, weten onze rijinstructeurs als geen ander dat iedereen of aan andere manier lest. Onze rijinstructeurs zijn erin getraind om hun lesmanier aan te passen naar een prettige werkwijze voor iedere leerling. Soms kunnen leerlingen moeite hebben met een bepaald onderdeel. Onze rijinstructeurs weten hoe zij hier mee om moeten gaan. Elke leerling is uniek, dan moet de lesmethode daarop afgestemd worden.

IN STAPPEN WERKEN AAN JE RIJVAARDIGHEID

Onze rijlessen zijn opgebouwd uit een aantal ‘stappen’. Allereerst zal jij feeling moeten krijgen met de auto. In het begin zal je daarom alleen mogen sturen. Als je het sturen eigen hebt gemaakt (dit is meestal al in de eerste les), wordt er gewerkt aan het gassen en remmen. Heb je ook dit onder de knie? Dan wordt het schakelen aangeleerd. Heb jij de auto volledig onder controle? Dan verschuift de focus van het leren autorijden naar het leren deelnemen in het verkeer. Je leert de voorrangs- en verkeersregels, spiegelen en hoe te reageren in verschillende verkeerssituaties. Kan jij elke situatie aan? Dan ben je klaar voor je praktijkexamen!

RIJLES IN SCHIEDAM EN OMGEVING

Tijdens de rijles in Schiedam worden er verschillende situaties opgezocht. Je leert rijden in de stad; met drukte in het verkeer, verschillende verkeersregels en fietsers en voetgangers van alle kanten. Je leert een brede blik te houden, zodat jij het overzicht op de weg kunt houden en op rustige en beheerste manier deel kunt nemen aan het verkeer. Beheersing van de auto, beheersing van de verkeersregels en sociaal rijgedrag; jij hebt het allemaal dankzij de rijlessen bij NXXT Rijschool Schiedam.

Wil je graag nog meer informatie ontvangen of heb je een aantal vragen? Wij helpen je graag.
Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of de chat.