• Rijscholen in heel Nederland
  • Heel hoog slagingpercentage
  • Beoordeeld met een   9,3

Je eerste rijles! Met enthousiasme en gezonde spanning stap jij de lesauto in. De instructeur stelt je meteen op je gemak. Door de deskundige en duidelijke aanwijzingen weet jij precies wat je moet doen. Je doet het nog veel beter dan je verwacht had! Na je eerste rijles heb je meteen al de eerste stappen van het autorijden onder de knie. Kijk jij ook al uit naar deze ervaring? NXXT rijschool Schiedam staat voor jou klaar!

De beste instructeurs

De rijinstructeurs van onze rijschool in Schiedam weten precies hoe zij jou het beste kunnen begeleiden. Ze hebben veel ervaring en werken heel professioneel. In Schiedam rijden Mark, Patrick en Nizam met veel plezier in de lesauto’s rond. Zij zorgen ervoor dat de lessen een leuke ervaring worden voor jou. Voor je het weet slaag jij voor je rijexamen!

Schiedam is een veelzijdige stad. Tijdens de rijlessen bij onze rijschool oefen je met de bijzondere verrichtingen en verkeersregels in wijken als Groenoord, Kethel, Nieuwland en Spaland. Gaat dat al goed? Dan ga je ook de snelwegen rondom Schiedam op. Die leiden bijvoorbeeld naar Den Haag, Dordrecht, Rotterdam, Gouda en Leiden.

Waarom NXXT rijschool Schiedam

  • Gratis proefles: vraag jij je af of onze autorijlessen wat voor jou zijn? Je mag gratis een proefles boeken bij onze rijschool in Schiedam! Tijdens de proefles maak je kennis met de instructeur en ervaar je of de rijles prettig is voor jou.
  • Geen wachttijden: wil je na de proefles meteen beginnen met onze rijlessen? Dat kan! Voor onze rijschool in Schiedam zijn geen wachttijden.
  • Beste rijinstructeurs: onze instructeurs hebben wij niet zomaar aangenomen. Wij selecteren alleen de beste professionele rijinstructeurs voor jou.
  • Slipcursus: geslaagd voor je examen? Als je het leuk vindt mag je meteen ook de slipcursus volgen bij onze rijschool in Schiedam, voor maar €79,-!
  • Flexibele planning: Heb jij ook zo’n overvolle agenda? Geen probleem, we bieden altijd flexibele planningsopties aan. Bij NXXT volg je rijlessen wanneer het jou uitkomt.
  • Moderne lesvoertuigen: Al onze lesauto’s voldoen aan de strengste veiligheidsnormen en zijn uitgerust met de nieuwste technologieën. Wel zo veilig! 

Rijles in Schiedam

Tijdens de lessen bij onze rijschool in Schiedam gaan we stap voor stap te werk. Onze instructeurs weten precies wat voor jou de beste begeleiding is. Als eerste ga je feeling krijgen met de auto. Je leert om te sturen, gas geven, remmen en schakelen. Daarna ga je oefenen met de verkeersregels en -borden. Je leert voorrang geven en nemen, je spiegels gebruiken en omgaan met de situaties op de weg. Later ga je ook de snelweg op. Daar kun je oefenen met in- en uitvoegen, veilig inhalen en het verkeer inschatten. Alles om jou het beste voor te bereiden op je rijexamen!

Klaar voor je examen

Als je genoeg rijlessen gevolgd hebt, is het tijd om examen te doen! Na het behalen van je theorie-examen kun je direct door met het examen. Je hoeft niet zenuwachtig te zijn, want wij zorgen dat je goed voorbereid bent. Ga je toch liever voor extra zekerheid? Kies dan voor een tussentijdse toets bij onze rijschool. Dit is een soort oefenexamen, zo weet je wat je ongeveer kunt verwachten. 

Tussentijdse toets

Dankzij de tussentijdse toets weet je hoe het echte examen er ongeveer aan toe zal gaan. Deze toets biedt jou de mogelijkheid om je rijvaardigheden te testen en te verbeteren voordat je examen doet. Tijdens de tussentijdse toets wordt je beoordeeld op verschillende verkeerssituaties en bijzondere verrichtingen. Dit geeft niet alleen inzicht in je vooruitgang, maar biedt ook de kans om eventuele zwakke punten aan te pakken. Na de tussentijdse toets weet je hoe het examen er ongeveer aan toe gaat. 

Bekijk de reviews

Bij onze rijschool in Schiedam gaan we voor maximale klanttevredenheid. Onze tevreden leerlingen zijn onze beste ambassadeurs. Daarom doen we er alles aan om aan hun verwachtingen te voldoen en deze te overtreffen. Onze rijschool heeft niet voor niets goede reviews. Dit komt door onze professionele aanpak, vriendelijke instructeurs en uitstekende service. Jouw succes en tevredenheid staan voorop! 

Gratis proefles inplannen

Een gratis proefles om de lessen bij onze rijschool in Schiedam uit te proberen is wel zo fijn. Je kan echt even ervaren hoe een les werkt. Eerst maak je kennis met de instructeur. Een goede klik is belangrijk om je rijlessen tot een succes te brengen. Daarna kun je bekijken of je de aanwijzingen makkelijk kan opvolgen. Heb jij er een goed gevoel bij en zie je onze lessen wel zitten? Dan mag je na de proefles meteen door! Je hoeft niet lang te wachten om te beginnen met de autorijlessen.

Gebruik het aanmeldformulier om jouw gratis proefles te boeken. Dat gaat snel! Je kan volgende week al met de lesauto op pad.

Lespakketten bij NXXT

Als je begint met rijlessen bij onze rijschool in Schiedam wil je natuurlijk wel een pakket wat het beste bij jou past. Iedereen leert weer op een andere manier en op een ander tempo. Daarom hebben wij veel verschillende lespakketten ontwikkeld. Dat zorgt ervoor dat jij een goede keuze kunt maken voor jouw situatie. We hebben bijvoorbeeld een spoed pakket, top pakket of master pakket. Lees hier alles over de verschillende lespakketten.

Stel gerust al je vragen

Wil jij liever nog even met ons overleggen en rustig je vragen stellen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen jou meteen verder en heten je graag welkom bij NXXT rijschool Schiedam.