• Rijscholen in heel Nederland
  • Heel hoog slagingpercentage
  • Beoordeeld met een   9,0

Wil jij binnen de kortste keren je rijbewijs halen? Nooit meer in een overvolle bus of metro naar school of naar je werk, dat klinkt toch heerlijk? Begin met rijlessen bij NXXT rijschool Venlo, en maak dit binnen een paar maanden realiteit. In de regio Venlo zijn er verschillende NXXT rijscholen waar jij uit kan kiezen. Echter, bij elke NXXT rijschool zijn deskundige instructeurs die niet kunnen wachten samen met jou dit avontuur aan te gaan.

 

WAAROM NXXT RIJSCHOOL VENLO? 

Het volgen van de rijlessen bij NXXT rijschool Venlo biedt vele voordelen. Wij hebben ze hieronder even voor jou op een rijtje gezet;

  • Gratis proefrijles; De eerste rijles bij NXXT is altijd een proefles. Tijdens deze proefles maak jij kennis met je instructeur en wordt er een inschatting gemaakt hoeveel lessen hij denkt dat jij nodig hebt voor het behalen van je diploma. Deze proefles is op de kosten van NXXT en voor jou dus geheel gratis.
  • Geen wachttijden; NXXT rijschool Venlo heeft voor jou alleen de beste rijinstructeurs uitgekozen. Met hun jarenlange ervaring en grote deskundigheid zullen zij jou de begeleiding geven op de weg die je nodig hebt.
  • Slipcursus; Heb jij nou ook altijd al zo slipcursus willen volgen? Dat kan nu bij NXXT! Voor slechts €79,- volg jij als een slipcursus en weet jij de auto onder controle te houden onder moeilijke omstandigheden op de weg! Het reserveren van een slipcursus kan hier.

Rijles in Venlo

Venlo is een uitstekende omgeving om snel jouw rijbewijs te halen. De rijinstructeurs van NXXT rijschool Venlo bereiden jou vol enthousiasme voor op je praktijkexamen. De weg naar je praktijkexamen toe lijkt misschien een lange, maar niks is minder waar. Met de rijlessen van de rijschool van NXXT in Venlo ben jij al binnen een paar maanden klaargestoomd voor je praktijkexamen. Hoe de weg hier naartoe is, lees je een stukje naar onder in deze tekst.

Gratis proefles inplannen

Zoals gezegd begint de cursus bij rijschool NXXT Venlo altijd met een eerste gratis proefles. Tijdens deze proefles leer jij je instructeur kennen. Je zal vele uurtjes bij hem of haar in de auto door moeten brengen, dus het is belangrijk dat jij je op je gemakt voelt bij de instructeur. Verder zal tijdens de proefles de instructeur kijken naar in hoeverre jij de auto al beheers en of je al bekend bent met de verkeersregels. Aan het eind van de les zal de instructeur een inschatting maken hoeveel lessen hij denkt dat je nodig hebt.

rijschool venlo

Lespakketten bij NXXT

NXXT biedt verschillende lespakketten aan waar jij uit kunt kiezen. Iedere leerling is tenslotte uniek en leert het autorijden in zijn of haar eigen tempo. NXXT biedt onder andere een spoedpakket, klein lespakket en een uitgebreid lespakket aan. Bekijk al onze lespakketten hier.

Twijfel je nog of wil je graag meer informatie? NXXT beantwoord graag al jouw vragen. Neem contact met ons op via het contactformulier of de chat.

HAAL JOUW RIJBEWIJS MET ONZE RIJSCHOOL IN VENLO

Kan jij ook niet wachten om dalijk lachend de bushalte voorbij te rijden? Wanneer jij eenmaal je rijbewijs hebt is dit realiteit! Jij hoeft dan nooit meer te wachten bij de bushalte op die overvolle bus, maar stap jij voor je huis gewoon de auto in om naar school of naar je werk te gaan. Het mooiste van alles is, omdat er geen wachttijden zijn bij NXXT rijschool Venlo kan jij dit doel al binnen een paar maanden behalen! Hoe het proces richting het praktijkexamen in zijn werk gaat kan je hieronder lezen. .

KLAARSTOMEN VOOR HET PRAKTIJKEXAMEN

Elke les weer gaat de rijschool van NXXT weer met jou aan de slag om binnen enkele maanden je rijbewijs binnen te slepen. De weg richting je rijbewijs wordt in een aantal stappen afgelegd. Allereerst zal je op de rustige wegen in en rondom Venlo leren om de auto onder controle te krijgen. Als de instructeur vindt dat jij dit voldoende beheerst, zal je de drukkere (snel)wegen trotseren, om daar kennis te maken met alle situaties die zich op de weg voordoen. Op de weg kunnen zich soms onverwachte situaties voordoen, waar je zeker in het begin nog de enige moeite mee zal hebben. Gelukkig heeft rijschool NXXT Venlo voor jou de beste rijinstructeurs geselecteerd, die met hun jarenlange ervaring jou soepel door deze situaties zal leiden.

BIJZONDERE VERRICHTINGEN EN HET THEORIE EXAMEN

Een ander belangrijk onderdeel richting je praktijkexamen zijn de bijzondere verrichtingen. Hierbij leer je zowel vooruit als achteruit in te parkeren, fileparkeren, omkeren en invoegen. Deze bijzondere verrichtingen zijn een belangrijk onderdeel op je praktijkexamen, vandaar ook dat er veel aandacht aan wordt besteed tijdens de lessen van NXXT.

HET THEORIE-EXAMEN

Voordat je aan het praktijkexamen mag beginnen dien je je theorie-examen binnen te hebben. Het leren van de theorie is veel stof, en kan soms een beetje ingewikkeld zijn. Tijdens de rijlessen van NXXT laat de instructeur jou gelukkig ook al kennis maken met veel aspecten uit de theorie. Het leren voor je theorie-examen kan jij helemaal op je eigen manier aanpakken. Je kunt ervoor kiezen om een dagcursus te doen, of je je besluit om de theorie zelf te gaan leren. Wanneer jij kiest voor de laatste optie, heeft NXXT een mooie actie voor jou: Schaf nu de theorie-box aan van NXXT. Met deze theorie-box kun jij zowel leren vanuit je boek, als online. Ook zitten er vele oefeningen bij die jou perfect voorbereiden op het theorie-examen! 

Twijfel je nog of wil je graag meer informatie? NXXT beantwoord graag al jouw vragen. Neem contact met ons op via het contactformulier of de chat.