• Rijscholen in heel Nederland
  • Heel hoog slagingpercentage
  • Beoordeeld met een   9,3

Je eerste rijles, leuk! Misschien ook een beetje spannend. In ieder geval kan jij niet wachten om straks met een rijbewijs op zak te gaan en staan waar je maar wil. Die vrijheid wil toch iedereen? Als jij voor onze rijschool in Venlo kiest zit je goed! Wij zorgen ervoor dat jij op een leuke en snelle manier je rijbewijs haalt. Leerling Max vertelt over onze lessen: "Hele fijne manier van begeleiding. Ze geven je veel zekerheid achter het stuur. Auto was fijn om in te rijden. Mijn instructeur was rustig en geduldig, waardoor ik ook met een rustig gevoel achter het stuur zat."

Zoals je kunt lezen is een prettige rijinstructeur heel belangrijk om van jouw rijlessen een succes te maken! Daarom werken bij NXXT alleen de beste instructeurs. Door hun deskundigheid en ervaring ben jij zeker van de allerbeste begeleiding. Ook zorgen de instructeurs ervoor dat de lessen een prettige ervaring zijn. Ze zijn enthousiast over hun vak en zorgen altijd dat jij op je gemak bent. In Venlo rijden Hen, Claudia en Rick met veel plezier rond in de lesauto’s. Één van hun is binnenkort misschien wel jouw instructeur!

Venlo is een prachtige stad in Limburg. Tijdens de rijlessen kom je op allerlei plekjes in deze stad, dat is mooi meegenomen! Je rijdt bijvoorbeeld door wijken als Blerick-stad, Venlo-randgebied, Tegelen en Geloo-Belfeld. Misschien vang je zelfs een glimp op van bezienswaardigheden zoals de St. Martinuskerk, het Stadskantoor, of een van de rijksmonumenten. Je bent in ieder geval zeker van een mooie omgeving! Als je er klaar voor bent ga je ook op de snelwegen rondom Venlo oefenen. Die leiden je naar plaatsen als Venray, Roermond, Weert, Helmond, Eindhoven en Veghel.

Waarom NXXT rijschool Venlo

  • Gratis proefles; Een groot voordeel van onze rijschool in Venlo is de gratis proefles! Jij kan eens rustig uitproberen hoe een autorijles er aan toe gaat terwijl het niks kost.
  • Geen wachttijden; Wil je na de proefles graag beginnen met de rijlessen? Dat kan! Er zijn geen wachttijden.
  • Beste rijinstructeurs; Wij selecteren voor jou alleen de allerbeste professionele rijinstructeurs. Dat geeft vertrouwen!
  • Slipcursus; Als je geslaagd bent voor je rijbewijs kun je onze slipcursus volgen voor maar €79,-! Wij adviseren altijd om dit te doen zodat je goed voorbereid bent op alle situaties die voor kunnen komen op de weg.

Rijles in Venlo

Wij begrijpen dat jij je afvraagt hoe onze rijlessen precies in hun werk gaan. We leggen het jou vast uit! In de lessen bij onze rijschool in Venlo gaan we stap voor stap te werk. We beginnen bij het bedienen van de auto. Je leert gas geven, remmen en schakelen. Daarna is het tijd om in de verschillende wijken van Venlo te gaan oefenen. Je leert daar alles over verkeersregels, voorrangssituaties en bijzondere verrichtingen. Onder dat laatste vallen bijvoorbeeld parkeren, achteruit rijden en helling trekken. Als dat al best goed gaat beginnen we ook met oefenen op de snelweg. Daar leer je het verkeer goed inschatten, veilig inhalen en in- en uitvoegen. Na de autorijlessen bij onze rijschool in Venlo ben jij een top chauffeur!

Gratis proefles inplannen

Zie jij een gratis proefles wel zitten? Gebruik ons aanmeldformulier om je op te geven. Wij reageren altijd snel. Binnen een week kun je al in de lesauto zitten! Wanneer de proefles van start gaat maak je eerst kennis met je instructeur. Het is belangrijk dat jullie een goede klik hebben. Je hoort je op je gemak te voelen. De aanwijzingen van de instructeur moeten begrijpelijk voor jou zijn, zodat jij ze goed op kan volgen. Tijdens de proefles ervaar je hoe een rijles in zijn werk gaat. Ben jij na de proefles enthousiast geworden? Dan hoef je niet te wachten, je mag direct van start met de rijlessen! Omdat wij niet met wachttijden werken kan jij snel beginnen. Wij snappen namelijk dat je zo snel mogelijk je rijbewijs wil halen!

rijschool venlo

Lespakketten bij NXXT

Wij vinden het belangrijk dat iedereen een passend lespakket kan kiezen. Niet iedereen leert op dezelfde manier en hetzelfde tempo. Daarom kun je bij ons kiezen tussen ons start, actie, top, spoed of master pakket. Voor iedereen zit er wel een pakket tussen die past bij je wensen. Dat zorgt ervoor dat jij meteen een goede start maakt! Lees hier alles over onze verschillende lespakketten.

Wij heten jou graag welkom bij NXXT rijschool Venlo! Wil je wat vragen stellen of even overleggen met ons? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen jou graag verder.