Klanten beoordelen ons met een 9,0!
Hoog slagingspercentage
Gratis herexamen
10.000+ tevreden geslaagden
Grootste rijschool van Nederland!

Binnenkort zelf in de auto stappen en naar je vrienden gaan? Dat kan als je deze week nog start met het volgen van rijlessen in Tegelen bij NXXT! De instructeurs van NXXT hebben een professionele rijopleiding gevolgd, waardoor je verzekerd bent van goede rijlessen. 

Rijlessen bij NXXT in Tegelen

In de provincie Limburg, plaats Tegelen rijdt instructeur Hen Engelen voor NXXT. Wanneer je start bij NXXT Tegelen stap je bij hem in de auto. Hen is een sociale rijinstructeur die de volledige aandacht voor jou heeft. Van zijn hobby heeft hij zijn werk gemaakt en dat merk je als je bij hem in de auto stapt. Altijd gezellig! Rijinstructeur Hen kan je goed begeleiden, want hij is gespecialiseerd in faalangst, ROSO, RIS en autisme. Daarnaast leidt hij leerlingen op voor zowel het A- als B-rijbewijs.

Dit leer je tijdens de rijlessen in Tegelen

In Tegelen leer je snel en goed autorijden, doordat je tijdens de lessen te maken krijgt met allerlei type verkeerssituaties. Zowel rustige landweggetjes als drukke kruispunten en wegen in de omgeving. Daarnaast zoeken we het soms wat verder op door naar de snelweg te rijden. Door al deze type wegen word je goed voorbereid om alle verkeerssituaties veilig aan te kunnen! 

Tijdens de rijlessen bij NXXT in Tegelen komen daarnaast verschillende onderdelen aan bod, waaronder:

  • bijzondere verrichtingen,
  • het rijden met navigatie,
  • zelfstandig rijden,
  • het rijden op de snelweg.

Proefles inplannen in Tegelen

Hen maakt graag kennis met je! Je kunt je proefles gemakkelijk inplannen door het formulier op de pagina in te vullen. Zodra we je aanvraag hebben ontvangen, nemen we contact met je op. Tijdens de proefles maak je kennis met NXXT en de rijinstructeur Hen. Je mag al direct zelf achter het stuur kruipen. Hoe behendig ben je met de auto? Pak je de instructies snel op? Op basis van een aantal onderdelen bepaalt de instructeur in Tegelen hoeveel rijlessen jij nodig hebt.

Twijfel je nog of wil je graag meer informatie? NXXT beantwoord graag al jouw vragen. Neem contact met ons op via het contactformulier of de chat.

Ervaringen bij onze rijschool in Tegelen

NXXT wordt positief beoordeeld door veel leerlingen in Tegelen. Je kunt een aantal ervaringen lezen op deze pagina.

  • Rijscholen in heel Nederland
  • Heel hoog slagingpercentage
  • Beoordeeld met een   9,0
  • Start deze week nog met rijlessen