• Rijscholen in heel Nederland
  • Heel hoog slagingpercentage
  • Beoordeeld met een   9,3

Woon jij in Winterswijk en zoek je de allerbeste rijschool bij jou in de buurt? NXXT staat voor je klaar! Bij onze rijschool werken ervaren en deskundige rijinstructeurs waar je op kunt vertrouwen. Zij leren je graag alle kneepjes van het autorijden. Binnen de kortste keren heb jij een rijbewijs op zak! Dan kun je gaan en staan waar je maar wilt. Heerlijk toch? Lees meer over onze rijlessen of meld je meteen aan voor een gratis proefles.

In Winterswijk zul je rijles krijgen van instructeurs Saskia, Dio en Arjan. Zij werken met veel plezier voor onze rijschool en dat merk je terug in de rijlessen. Dankzij de enthousiaste manier van lesgeven wordt iedere rijles net zo leuk als leerzaam. Voor je het weet kun je autorijden als de beste. Je leert alles over de situaties op de weg, de verkeersregels en de bijzondere verrichtingen. Denk daarbij aan achteruit rijden, (file)parkeren, helling trekken en keren in smalle straten. Heb je voldoende rijlessen gevolgd? Dan mag je ook de snelweg op en rijd je bijvoorbeeld naar Groenlo, Doetinchem of Eibergen.

Waarom NXXT rijschool Winterswijk

  • Gratis proefles: Zijn de rijlessen bij onze rijschool in Winterswijk iets voor jou? Er is maar 1 manier om daarachter te komen: een gratis proefles! Volg de proefles geheel vrijblijvend en ervaar hoe onze rijlessen eraan toe gaan.
  • Geen wachttijden: Zie jij het helemaal zitten na je proefles? Goed nieuws, bij onze rijschool in Winterswijk werken wij namelijk niet met wachttijden. Dat betekent dat jij heel snel aan de beurt bent om te starten met je rijlessen.
  • Beste rijinstructeurs: Bij NXXT rijschool Winterswijk werken alleen de allerbeste rijinstructeurs. Wij selecteren onze instructeurs op hun kennis en ervaring. Alles om ervoor te zorgen dat jij de beste rijlessen krijgt.
  • Slipcursus: Ben je geslaagd voor je examen bij onze rijschool in Winterswijk? Gefeliciteerd! Je mag ook nog eens onze slipcursus volgen voor slechts €79,-. Tijdens de cursus leer je allerlei vaardigheden die goed van pas komen op de weg.

Rijles in Winterswijk

Je hebt je beslissing genomen om rijlessen te volgen bij onze rijschool in Winterswijk. Dat is geweldig! We kijken ernaar uit om je te ontmoeten in de lesauto. Maar wat ga je precies leren? We begrijpen dat je daar nieuwsgierig naar bent. Daarom willen we je alvast de belangrijkste punten vertellen die behandeld zullen worden. Je begint natuurlijk met de basis. Je zult leren hoe je de auto onder controle kunt houden door middel van gas geven, remmen, schakelen en sturen. Zodra je er klaar voor bent, mag je deelnemen aan het verkeer. Hier zul je alles leren over de verschillende verkeerssituaties en de verkeersregels. Daarnaast zul je oefenen met speciale manoeuvres zoals achteruit rijden, (file)parkeren, keren in smalle straten en het nemen van hellingen. Uiteindelijk krijg je ook de kans om de snelweg op te gaan. Hier zal de instructeur je alles leren over het invoegen, veilig inhalen, ritsen, rijden in file en nog veel meer. Voordat je het weet, zul je met vlag en wimpel slagen voor je examen!

Gratis proefles inplannen

Ben je geïnteresseerd in het volgen van een gratis proefles bij onze rijschool in Winterswijk? Deze proefles is volledig vrijblijvend en biedt een goede gelegenheid om te ontdekken of onze rijlessen iets voor jou zijn. Je kunt je aanmelden via het aanmeldformulier en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen om een afspraak te maken. Meestal kunnen we binnen een week een geschikt tijdstip vinden dat jou uitkomt, waarbij de instructeur je thuis komt ophalen. Tijdens de proefles kun je elkaar goed leren kennen. Het is essentieel dat er een goede klik is tussen jou en de instructeur, en je kunt ook beoordelen of je de manier van lesgeven prettig vindt. Als alles positief uitpakt, kun je na de proefles bespreken welk lespakket het beste bij jou past. Zodra je een keuze hebt gemaakt, kun je snel van start gaan met de rijlessen.

Lespakketten bij NXXT

Maak je keuze uit één van onze lespakketten. Iedere leerling leert op zijn eigen manier. Alles is daarom mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan de keuze voor een tussentijdse toets. Kies het lespakket wat bij jou past en ga van start met de rijlessen bij onze rijschool in Winterswijk. Wil je liever nog wat vragen stellen? Overleggen over de lespakketten? Wij staan graag voor jou klaar. Neem contact met ons op, dan helpen we je zo snel mogelijk snel verder.