Klanten beoordelen ons met een 9,0!
Hoog slagingspercentage
Gratis herexamen
10.000+ tevreden geslaagden
Grootste rijschool van Nederland!
Nooit meer in die stampvolle bus of metro? Dat kan wanneer jij je rijbewijs haalt! Meld je vandaag nog aan voor een proefles en je kunt zo snel mogelijk zelfstandig de weg op.

Rijlessen volgen in Almere?

Peter Lozekoot is een gedreven en enthousiaste instructeur. Zodra je bij Peter in de auto stapt, voel je je meteen op je gemak! Almere daarintegen is een hele goede plaats om het autorijden onder de knie te krijgen. Rijden in de drukte van een stad, maar ook snelwegen en knooppunten komen daar goed aan de orde. Je wordt goed voorbereid om alle situaties deskundig en veilig aan te kunnen. 

We starten altijd met een proefles. Deze bieden wij jou gratis aan in Almere bij Peter. Aan de hand van je proefles maakt Peter een inschatting over het aantal rijlessen dat jij nodig zult hebben. We bieden je dan een lespakket aan dat volledig op jou is afgestemd. 

Wil je eerst meer informatie over de mogelijkheden die NXXT jou biedt bij Peter in Almere? Neem dan contact met ons op of maak direct een afspraak voor jouw eerste rijles!