• Rijscholen in heel Nederland
  • Heel hoog slagingpercentage
  • Beoordeeld met een   9,3

Ben jij op zoek naar de allerbeste rijschool in Zeewolde? Kies voor NXXT! Onze deskundige instructeurs begeleiden jou op een leuke manier. Voor je het weet heb jij een rijbewijs op zak. Oud-leerling Mick vertelde over onze rijschool: “Met plezier de rijlessen bij NXXT gevolgd! Ik heb een super fijne instructeur gehad die voor zijn leerlingen klaar staat en altijd het beste uit ze naar voren wil halen. Al met al een super fijne rijopleider. Fijne en nauwe communicatie en begeleiding binnen en buiten de auto. Een goede instructeur met veel kennis van het vak die hij goed weet over te brengen op de leerling en altijd stipt op tijd!” Zie jij dit ook wel zitten? Lees verder.

Ervaren rijinstructeurs

In Zeewolde werken onze instructeurs Peter, Mark, Robert en Ruud. Met passie en enthousiasme geven zij dagelijks rijlessen aan veel verschillende leerlingen. Wij werken alleen met professionele en ervaren instructeurs zodat jij zeker kan zijn van de beste begeleiding. Daarnaast zullen onze instructeurs jou altijd op je gemak stellen en een gezellig praatje maken. Het is namelijk ook belangrijk om een goede klik met je rijinstructeur te hebben. Dat zorgt ervoor dat jij op een leuke manier snel je rijbewijs kunt halen.

Rijlessen met veel afwisseling

Tijdens je rijlessen bij onze rijschool in Zeewolde kom je langs allerlei mooie plekken. Je gaat oefenen in wijken als Centrum, Tweede Woonwijk, Buurt 4 of Zuidlob. Misschien kom je ook nog langs de mooie jachthaven. Als je al zover bent dat je op de snelweg kan gaan oefenen rijd je naar verschillende plaatsen in Flevoland en daarbuiten. Je gaat tijdens je rijles bijvoorbeeld naar Dronten, Lelystad, Almere, Apeldoorn, Amersfoort, Utrecht, Amsterdam of Hilversum. De rijlessen zijn afwisselend en je komt altijd nieuwe situaties tegen.

Waarom NXXT rijschool Zeewolde

  • Gratis proefles: Volg eerst een proefles om eens te ervaren hoe onze rijlessen er aan toe gaan. Dit is natuurlijk helemaal gratis!
  • Geen wachttijden: Wil je na de proeflessen beginnen met je rijlessen? Dat kan direct. Wij werken niet met wachttijden.
  • Beste rijinstructeurs: Bij NXXT rijschool Zeewolde selecteren wij alleen de beste rijinstructeurs. Jij kan zeker zijn van professionele begeleiding.
  • Slipcursus: Rijbewijs gehaald? Gefeliciteerd! Volg onze slipcursus voor maar €79,-. Daar leer je vaardigheden die goed van pas komen op de weg.
  • Flexibele planning: Heb jij het altijd druk? Geeft niets, we bieden altijd flexibele planningsopties aan. Bij NXXT volg je rijlessen wanneer het jou uitkomt.
  • Moderne lesvoertuigen: Al onze lesauto’s voldoen aan de strengste veiligheidsnormen en zijn uitgerust met de nieuwste technologieën. Wel zo veilig! 

Rijles in Zeewolde

Je allereerste autorijles, dat kan best spannend zijn! Wij begrijpen dat en leggen jou alvast uit hoe het precies in zijn werk gaat. Tijdens je eerste rijles zal je kennismaken met je instructeur. Je wordt altijd op je gemak gesteld en er wordt duidelijke uitleg gegeven. Zodra de les begint leer je de beginselen van het autorijden. Je leert de stoel en spiegels goed instellen, gas geven, schakelen, remmen en sturen. Lukt dat al goed? Dan mag je deel gaan nemen aan het verkeer. In de wijken van Zeewolde oefen je met alle verkeerssituaties en de bijzondere verrichtingen. Onder dat laatste vallen bijvoorbeeld parkeren, helling trekken en achteruit rijden. Als je dat goed onder de knie hebt ga je ook op de snelweg oefenen met inschatten van het verkeer, in- en uitvoegen en veilig inhalen. Na onze rijlessen weet jij alles wat nodig is om je rijbewijs te kunnen halen.

Tijd voor je examen!

Na voldoende rijlessen is het tijd om examen te doen! Als je het theorie-examen al gehaald hebt, kun je meteen door met het rijexamen. Wij zorgen ervoor dat je goed voorbereid bent, dus je hoeft niet nerveus te zijn. Ga je graag voor extra zekerheid? Kies dan voor een tussentijdse toets bij onze rijschool. Dit is een soort oefenexamen, zodat je weet hoe het echte examen er ongeveer aan toe zal gaan. 

Onze beoordelingen

Bij onze rijschool in Zeewolde gaan we voor maximale klanttevredenheid. Onze tevreden leerlingen zijn onze beste ambassadeurs. Daarom doen we er alles aan om aan hun verwachtingen te voldoen en deze te overtreffen. Onze rijschool heeft niet voor niets goede reviews. Dit komt door onze professionele aanpak, vriendelijke instructeurs en uitstekende service. Jouw succes en tevredenheid staan voorop! 

Gratis proefles inplannen

Een proefles is ideaal om eens te ervaren hoe een rijles bij onze rijschool in Zeewolde er aan toe gaat. Bij ons kan dat ook nog eens helemaal gratis. Gebruik het aanmeldformulier, dan kan je volgende week al in de lesauto zitten voor je proefles! Je maakt kennis met je rijinstructeur en kunt erachter komen of jullie een goede klik hebben. Het is namelijk belangrijk dat jij op je gemak bent en met plezier de rijlessen kunt volgen. Als de proefles begint merk je snel genoeg of je de aanwijzingen van de instructeur prettig vindt. Ze horen begrijpelijk en makkelijk op te volgen te zijn. Zit dat allemaal goed en ben je enthousiast over onze rijlessen? Dan mag je meteen bij ons beginnen, je hoeft niet lang te wachten.

Rijschool Vlaardingen

Lespakketten bij NXXT

Ben jij een snelle leerling? Wil je misschien zelfs binnen een maand je rijbewijs halen? Of doe jij het liever rustig aan en neem je alle tijd? Alles is mogelijk bij onze rijschool in Zeewolde. Wij hebben een ruime keuze aan verschillende lespakketten. Dat zorgt ervoor dat jij rijles kunt volgen op een manier die bij jou past. Lees alles over onze verschillende lespakketten en maak een keuze die bij jou past. Daardoor begin jij al met een voorsprong, nog voor je daadwerkelijk in de lesauto gezeten hebt. Jij kan zeker zijn dat het een succes zal worden!

Heb je vragen?

Wil je graag overleggen over de verschillende lespakketten? Of heb je andere vragen voor ons? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen jou graag snel verder.