• Rijscholen in heel Nederland
  • Heel hoog slagingpercentage
  • Beoordeeld met een   9,3

Woon jij in Leusden en kun je niet wachten om je rijbewijs op zak te hebben? Dan ben je bij NXXT aan het juiste adres. Bij onze rijschool leer jij in no-time autorijden als de beste! Onze rijlessen zijn zowel leuk als leerzaam en je kunt vertrouwen op de deskundige instructeurs. Wil je eerst eens ervaren hoe zo’n rijles eraan toe gaat? Dat kan door vrijblijvend een gratis proefles te volgen. Zien wij je binnenkort in de lesauto?

In Leusden werken instructeurs Erik, Raymond, Harro en Jac. Zij rijden dagelijks met veel plezier rond in de lesauto’s. Iedere dag helpen zij allerlei verschillende leerlingen een stapje dichter bij hun rijbewijs. Je zult tijdens de rijlessen al snel merken dat je instructeur enthousiast is en passie voor het vak heeft. Dat maakt de rijlessen leuk! Wanneer je net van start gaat, oefen je in de straten van Leusden. Als je er klaar voor bent mag je ook de snelweg op. Dan rijd je bijvoorbeeld naar Utrecht, Veenendaal, Apeldoorn of Hilversum. Dankzij de afwisselende rijlessen leer jij alles wat nodig is om met vlag en wimpel te slagen voor je examen!

Waarom NXXT rijschool Leusden

  • Gratis proefles: Wij begrijpen dat jij eerst wil ervaren hoe een rijles eraan toe gaat. Daarom mag je bij onze rijschool in Leusden altijd een gratis proefles volgen. Dit is jouw kans om vrijblijvend een rijles uit te proberen.
  • Geen wachttijden: Zie jij het helemaal zitten na het volgen van de gratis proefles? Goed nieuws, bij NXXT rijschool Leusden kun je altijd snel van start met de rijlessen. Wij werken namelijk niet met wachttijden!
  • Beste rijinstructeurs: Bij onze rijschool in Leusden kun je met een gerust gevoel in de lesauto stappen. Wij selecteren al onze instructeurs op hun kennis en ervaring. Zo weet jij zeker dat je écht goede rijlessen zult krijgen.
  • Slipcursus: Ben jij geslaagd voor je examen? Wat een mooie prestatie! Als verrassing mag je ook nog eens onze slipcursus volgen. Dit kost jou slechts €79,- wanneer je onze rijlessen gevolgd hebt!

Rijles in Leusden

Tijdens je rijlessen bij onze rijschool in Leusden leer je precies wat er allemaal komt kijken bij autorijden. Wij zullen jou alvast wat onderwerpen die aan bod zullen komen verklappen. Je begint natuurlijk bij de basis. Je leert gas geven, remmen, schakelen en sturen. Wanneer jij de auto goed onder controle hebt, wordt het tijd om deel te nemen aan het verkeer. Daar leer je omgaan met allerlei situaties op de weg. Ook ga je oefenen met de bijzondere verrichtingen zoals achteruit rijden, parkeren, helling trekken en keren in smalle straten. Wanneer de instructeur ziet dat jij er klaar voor bent, mag je ook de snelweg op. Daar leer je alles over in- en uitvoegen, ritsen, file rijden, veilig inhalen en meer. Op deze manier leer jij stap voor stap alles wat je moet weten. Na onze rijlessen ben jij helemaal klaar om met vlag en wimpel te slagen voor je examen.

Gratis proefles inplannen

Zie jij een gratis vrijblijvende proefles bij NXXT rijschool Leusden wel zitten? Geef je op via het handige aanmeldformulier. Wij nemen daarna zo snel mogelijk contact op met jou. We maken dan een afspraak voor de proefles. Dat kan vaak al binnen een week, op een moment dat het jou uitkomt. Op het afgesproken moment haalt onze instructeur jou thuis op. Jullie kunnen rustig kennismaken met elkaar. Een goede klik met je instructeur is belangrijk om van je rijlessen een succes te kunnen maken. Tijdens de proefles kun je ook goed opletten of je de aanwijzingen van de instructeur prettig en begrijpelijk vindt. Ben je enthousiast na je proefles? Bespreek dan direct met je instructeur welk lespakket bij jou zou kunnen passen. Zodra je een pakket gekozen hebt, kun je snel van start met je rijlessen.

Lespakketten bij NXXT

Weet jij al welk lespakket je gaat kiezen? Iedereen leert op zijn eigen manier en tempo. Daarom hebben wij van NXXT rijschool Leusden voor iedere leerling een passend lespakket ontwikkeld. Ga bijvoorbeeld extra snel met ons spoed pakket of neem alle tijd met het master pakket. Lees rustig eens alle informatie door over onze lespakketten zodat je een goede keuze kunt maken. Dit zorgt ervoor dat jij al met een voorsprong van start gaat met je rijlessen. Heb je nog vragen over onze rijschool in Leusden? Neem gerust contact op met onze medewerkers. Zij staan voor jou klaar en helpen je verder met tips en advies.