Klanten beoordelen ons met een 9,0!
Hoog slagingspercentage
Gratis herexamen
10.000+ tevreden geslaagden
Grootste rijschool van Nederland!

NXXT rijdt ook in Opperdoes. Een van onze instructeurs in Opperdoes is René Grent. René is een deskundige, enthousiaste instructeur met jarenlange ervaring en een hoog slagingspercentage. 

Rijlessen in Opperdoes

De omgeving van Opperdoes is ideaal om het autorijden onder de knie te krijgen. De omgeving biedt genoeg mogelijkheden om alle vaardigheden goed onder de knie te krijgen. Daarbij komen snelwegen en knooppunten goed aan de orde. Je wordt goed voorbereid om alle situaties deskundig en veilig aan te kunnen. 

Bij NXXT is er ruimte voor persoonlijke aandacht en ontwikkeling. Onze rij-instructeurs zijn daar dan ook goed op ingespeeld. Geen leerling is hetzelfde en dat snappen wij. Daarnaast halen onze instructeurs je altijd netjes thuis in Opperdoes op en zetten je daar weer af. Tenzij je vanaf een andere locatie wilt lessen natuurlijk. Bij NXXT kun jij helemaal jezelf zijn!

Gratis proefles in Opperdoes

We starten altijd met een proefles. Zo kunnen we kennismaken en kijken we of het klikt. Deze proefles bieden wij jou gratis aan. Aan de hand van je proefles maakt de instructeur een inschatting over het aantal rijlessen dat jij nodig zult hebben. De ene leerling heeft immers meer aanleg dan de ander. We bieden je dan een lespakket aan dat volledig op jou is afgestemd. 

Meer informatie over onze rijschool in Opperdoes

Wil je eerst meer informatie over de mogelijkheden die NXXT jou biedt in de omgeving van Opperdoes? Neem dan contact met ons op of maak direct een afspraak voor jouw eerste rijles! Na het invullen van het formulier nemen we zo snel mogelijk contact met je op. 

  • Rijscholen in heel Nederland
  • Heel hoog slagingpercentage
  • Beoordeeld met een   9,0
  • Start deze week nog met rijlessen