• Rijscholen in heel Nederland
 • Heel hoog slagingpercentage
 • Beoordeeld met een   9,3

Wachten op de bus, nét je trein missen, vragen om een lift, ben jij hier ook zo klaar mee? Dan wordt het hoog tijd om je rijbewijs te halen! Met een rijbewijs op zak krijg je de vrijheid om te gaan en staan waar je maar wilt. Stap voor de deur de auto in en reis op je gemak naar je bestemming. Wil jij dat ook? Kom dan rijlessen volgen bij onze rijschool in Zwaag. NXXT helpt jou in no-time aan je rijbewijs! Lees meer over onze rijlessen of meld je direct aan voor een gratis proefles.

De leukste rijinstructeurs

In Zwaag staan René, Steven, Isabel en Dennis klaar om jou rijles te geven. Onze instructeurs zijn stuk voor stuk ervaren, deskundig en enthousiast. Ze hebben passie voor dit vak en dat merk je terug in de rijlessen. Die zijn namelijk net zo leuk als leerzaam! Dit zorgt ervoor dat je als een speer leert autorijden. Je leert alles over de regels en situaties in het verkeer en oefent met de bijzondere verrichtingen. Wanneer je er klaar voor bent ga je ook de snelweg op. Je rijdt dan bijvoorbeeld naar Enkhuizen, Heerhugowaard, Alkmaar of Purmerend. Dankzij de afwisselende rijlessen wordt jij een top chauffeur!

Waarom NXXT rijschool Zwaag

 • Gratis proefles: Een gratis proefles is de perfecte gelegenheid om te ervaren hoe onze rijlessen eraan toe gaan. De proefles is geheel vrijblijvend. Zo kun jij op je gemak een rijles uitproberen voordat je voor onze rijschool in Zwaag kiest.
 • Geen wachttijden: Wil je na de proefles direct starten met je rijlessen? Bij onze rijschool in Zwaag is dat geen enkel probleem. We hebben geen wachttijden, waardoor jij snel van start kunt met de rijlessen.
 • Beste rijinstructeurs: We begrijpen dat jij alleen rijles wil krijgen van de allerbeste rijinstructeurs. Daarom selecteren wij onze instructeurs op hun kennis, ervaring en enthousiasme. Bij onze rijschool in Zwaag kun je vertrouwen op top instructeurs.
 • Slipcursus: Geslaagd voor je examen? Gefeliciteerd! Om dit te vieren mag je ook nog eens onze slipcursus volgen voor slechts €79,-. Tijdens deze cursus bij onze rijschool in Zwaag leer je handige vaardigheden die goed van pas komen op de weg.
 • Flexibele planning: Heb jij het erg druk? Het inplannen van rijlessen kan soms lastig zijn. Daarom hebben we bij onze rijschool flexibele planningsopties. Zo kun jij altijd rijlessen volgen wanneer het jou uitkomt. 
 • Moderne lesvoertuigen: Bij onze rijschool in Zwaag maken we gebruik van moderne lesvoertuigen die voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen. Ze zijn uitgerust met de nieuwste technologieën en functies. Wel zo veilig! 

Rijles in Zwaag

Wat ga je nu precies leren tijdens de rijlessen bij onze rijschool in Zwaag? Wij begrijpen dat je daar nieuwsgierig naar bent. Daarom vertellen we jou alvast over de belangrijkste punten die aan bod zullen komen. Wanneer je net start met de rijlessen begin je natuurlijk bij de basis. Het onder controle krijgen van de auto is het eerste wat je gaat leren. Daar horen gas geven, remmen, sturen en schakelen allemaal bij. Wanneer je dat goed onder de knie hebt, mag je deelnemen aan het verkeer. Daar leer je alles wat je moet weten over de verkeersregels en voorkomende situaties op de weg. In de straten van Zwaag ga je ook oefenen met de bijzondere verrichtingen. Daaronder vallen bijvoorbeeld (file)parkeren, achteruit rijden, keren in smalle straten en helling trekken. Bij onze rijschool leer je stap voor stap alles wat je moet weten. Zodra onze instructeur ziet dat jij er klaar voor bent ga je ook op de snelweg rijden. Daar leer je onder andere veilig inhalen, in- en uitvoegen, file rijden en ritsen. Met de rijlessen van NXXT ben jij in no-time klaar voor je examen!

Klaar voor je examen?

Heb je genoeg rijlessen gevolgd bij NXXT rijschool Zwaag? Dan is het tijd voor je examen! Als je het theorie-examen al behaald hebt, kun je meteen door met het rijexamen. Je hoeft je geen zorgen te maken, want wij zorgen ervoor dat je goed voorbereid bent. Het rijexamen begint met een voertuigcontrole, waarbij je moet laten zien of je de basisfuncties van de auto begrijpt. Daarna ga je de weg op en wordt je rijvaardigheid beoordeeld. Denk bijvoorbeeld aan het toepassen van verkeersregels, het nemen van beslissingen in het verkeer en het uitvoeren van de bijzondere verrichtingen. 

Tussentijdse toets 

Wil jij graag extra goed voorbereid zijn? Kies dan voor een tussentijdse toets bij onze rijschool. Dit is een soort oefenexamen, zodat je weet hoe het echte examen er ongeveer aan toe zal gaan. Deze toets biedt jou de mogelijkheid om je rijvaardigheden te testen en te verbeteren voordat je examen doet. Tijdens de tussentijdse toets wordt je beoordeeld op verschillende verkeerssituaties en bijzondere verrichtingen. Dit geeft niet alleen inzicht in je vooruitgang, maar biedt ook de kans om eventuele zwakke punten aan te pakken. Na de tussentijdse toets weet je hoe het examen er ongeveer aan toe gaat. 

Tevreden leerlingen 

Bij onze rijschool in Zwaag streven we naar maximale klanttevredenheid. Onze tevreden leerlingen zijn onze beste ambassadeurs en daarom doen we er alles aan om aan hun verwachtingen te voldoen en deze te overtreffen. Onze rijschool heeft niet voor niets goede reviews. Dit komt door onze professionele aanpak, vriendelijke instructeurs en uitstekende service. Jij staat centraal bij NXXT!

Gratis proefles inplannen

Zie jij het wel zitten om vrijblijvend een gratis proefles te volgen bij NXXT rijschool Zwaag? Volg dan ons stappenplan:

 • Stap 1: Meld je aan
  Geef je op via ons aanmeldformulier. Wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op om een moment af te spreken voor de proefles. Dit kan vaak al binnen een week, op een dag en tijd dat het jou uitkomt.
 • Stap 2: Volg je gratis proefles
  Het is zo ver! De instructeur haalt je thuis op voor de proefles. Tijdens de les kun je rustig kennismaken met elkaar. Een goede klik met je instructeur is belangrijk om van je rijlessen een succes te maken. Daarnaast kun je erop letten of je de aanwijzingen begrijpelijk en prettig vindt. Na de proefles weet jij precies hoe een rijles werkt.
 • Stap 3: Kies een lespakket en ga van start
  Na de proefles kun je met de instructeur bespreken welk lespakket goed bij jou zou kunnen passen. Nadat je een lespakket gekozen hebt kun je snel starten met de rijlessen. Bij onze rijschool in Zwaag werken we namelijk niet met wachttijden.

Lespakketten bij NXXT

Bij NXXT rijschool Zwaag kun je kiezen uit veel verschillende lespakketten. Wij begrijpen dat iedere leerling op zijn eigen tempo en manier leert. Misschien wil jij heel snel gaan en voor ons spoed pakket kiezen. Het is ook mogelijk om juist alle tijd te nemen en gebruik te maken van een tussentijdse toets. Denk rustig na over het juiste lespakket voor jou. Door een goede keuze te maken ga je meteen goed van start met je rijlessen!

Slipcursus na het behalen van je rijbewijs 

Bij NXXT rijschool Zwaag bieden we niet alleen rijlessen aan, maar ook een slipcursus voor slechts €79,- nadat je je rijbewijs hebt behaald. Deze cursus is een waardevolle aanvulling op je rijvaardigheden en leert je hoe je moet reageren in noodsituaties op de weg, zoals bij gladheid of aquaplaning. Het helpt je om meer zelfvertrouwen te krijgen en verhoogt je veiligheid achter het stuur. 

Meer weten?

Heb jij nog wat vragen voor ons? Neem gerust contact op met onze medewerkers. Zij geven jou graag alle informatie die je nodig hebt. Dan kun jij snel van start met je rijlessen.