Klanten beoordelen ons met een 9,0!
Hoog slagingspercentage
Gratis herexamen
10.000+ tevreden geslaagden
Grootste rijschool van Nederland!

Ben jij op zoek naar een professionele autorijschool in Utrecht e.o.? Bij NXXT ben je aan het juiste adres! De beste rijschool met de beste rij-instructeurs bij jouw in de buurt. Onze rijschool in Utrecht zorgt er samen met jou voor dat het roze pasje zo snel mogelijk binnen is!

Rijlessen in Utrecht

Een van onze instructeurs in Utrecht is Nataly Haneen. Nataly heeft de nodige ervaring als instructeur, lesgeven is haar passie.

Utrecht is een hele goede plaats om het autorijden onder de knie te krijgen. Rijden in de drukte van een stad, maar ook snelwegen en knooppunten komen daar goed aan de orde. Je wordt goed voorbereid om alle situaties deskundig en veilig aan te kunnen. 

We starten altijd met een proefles. Deze bieden wij jou gratis aan. Aan de hand van je proefles maakt de instructeur een inschatting over het aantal rijlessen dat jij nodig zult hebben. We bieden je dan een lespakket aan dat volledig op jou is afgestemd. 

Schrijf je in!

Ben jij de volgende die bij ons dat roze pasje gaat halen? Schrijf je dan direct in bij onze rijschool in Utrecht. Voor vragen kun je altijd contact met ons opnemen.

  • Rijscholen in heel Nederland
  • Heel hoog slagingpercentage
  • Beoordeeld met een   9,0
  • Start deze week nog met rijlessen