• Rijscholen in heel Nederland
 • Heel hoog slagingpercentage
 • Beoordeeld met een   9,3

Jouw eerste rijles, spannend en leuk tegelijk! Je hebt er waarschijnlijk lang naar uitgekeken. Daarom wil je natuurlijk wel de allerbeste rijschool van Aarle-Rixtel kiezen. Bij NXXT ben je aan het juiste adres. Bij ons kun je vrijblijvend een gratis proefles volgen. Daarna kun je snel starten met je rijlessen. Onze instructeurs zijn stuk voor stuk deskundig en ervaren. Zij weten precies hoe jij het beste begeleid kan worden. Onze rijschool heeft niet voor niets een hoog slagingspercentage. Wil jij ook snel je rijbewijs op zak hebben? Lees hoe wij jou kunnen helpen.

De instructeurs van onze rijschool in Aarle-Rixtel hebben passie voor hun vak. Dat merk jij terug in de rijlessen. Door het enthousiasme van jouw instructeur worden de rijlessen een feestje. Daarnaast is er altijd ruimte voor een gezellig praatje. Dat zorgt ervoor dat jij ontspannen in de lesauto kan zitten. Je zult zien dat de rijlessen net zo leuk als leerzaam zijn. Voor je het weet heb jij een rijbewijs op zak. Dat geeft jou de vrijheid om te gaan en staan waar je maar wil.

Aarle-Rixtel is een mooi dorp in Noord-Brabant. Een ideale plaats om te leren autorijden. In de verschillende straten kun je rustig oefenen met de verkeersregels en bijzondere verrichtingen. Wanneer je er klaar voor bent mag je ook de snelweg op. Dan rijd je naar plaatsen als Helmond, Eindhoven, Deurne of Veghel. Een veelzijdige omgeving waar jij alle kneepjes van het autorijden onder de knie kunt krijgen.

Waarom NXXT rijschool Aarle-Rixtel

 • Gratis proefles: Wil jij eens een rijles uitproberen? Dat kan geheel vrijblijvend bij onze rijschool in Aarle-Rixtel door onze gratis proefles te volgen.
 • Geen wachttijden: Enthousiast geworden van de proefles? Dan hoef je niet lang te wachten om te starten met je rijlessen. Wij werken namelijk niet met wachttijden.
 • Beste rijinstructeurs: Bij NXXT rijschool Aarle-Rixtel werken alleen de allerbeste rijinstructeurs. Jij kunt vertrouwen op hun goede begeleiding.
 • Slipcursus: Wanneer jij geslaagd bent voor je examen mag je ook nog onze slipcursus volgen voor slechts €79,-. Daar steek je veel van op!

Rijles in Aarle-Rixtel

Jij wil waarschijnlijk graag weten wat je allemaal gaat leren tijdens de rijlessen bij onze rijschool in Aarle-Rixtel. Het is bijna teveel om op te noemen. Wij kunnen jou wel alvast meer vertellen over de hoofdpunten die aan bod zullen komen. Wanneer je start met de rijlessen begin je natuurlijk bij de basis. Je leert de auto onder controle houden. Daar horen gas geven, remmen, schakelen en sturen allemaal bij. Wanneer jij dat goed onder de knie hebt mag je deelnemen aan het verkeer. In de straten van Aarle-Rixtel leer jij alles over de voorkomende situaties, verkeersregels en bijzondere verrichtingen. Onder dat laatste vallen bijvoorbeeld achteruit rijden, parkeren, helling trekken en keren. Wanneer je er klaar voor bent ga je ook de snelweg op. Daar leer je in- en uitvoegen, file rijden, ritsen, veilig inhalen en meer. Na onze rijlessen kun jij met een zelfverzekerd gevoel je examen tegemoet.

Gratis proefles inplannen

Wil jij graag een gratis proefles volgen bij onze rijschool in Aarle-Rixtel? Het is geheel vrijblijvend. Volg het stappenplan:

 • Stap 1: Meld je aan
  Geef je via ons aanmeldformulier op voor jouw gratis proefles. Wij nemen daarna zo snel mogelijk contact met jou op om een afspraak te maken. Vaak is het mogelijk om al binnen een week de proefles te volgen. We plannen de les in op een moment dat het jou goed uitkomt.
 • Stap 2: Volg de gratis proefles
  De instructeur haalt jou thuis op zodra de proefles begint. Tijdens de les kunnen jullie rustig kennismaken met elkaar. Om van je rijlessen een succes te maken is een goede klik met je instructeur belangrijk. Daarnaast zul je ervaren of je de manier van lesgeven prettig vindt. Ook dat moet goed zitten.
 • Stap 3: Enthousiast geworden?
  Ben jij enthousiast na je proefles? Dan hoef je niet lang te wachten om te starten met de rijlessen. Bespreek na afloop van de proefles met de instructeur welk lespakket bij jou zou kunnen passen. Zodra je een pakket gekozen hebt kun je snel van start met de rijlessen.

Lespakketten bij NXXT

Zoals je kon lezen zijn er verschillende lespakketten beschikbaar bij onze rijschool in Aarle-Rixtel. Iedere leerling leert op zijn eigen manier en tempo. Daarom hebben wij de verschillende lespakketten ontwikkeld. Zo kun jij op jouw manier rijlessen volgen. Maak je keuze uit ons start, actie, top, spoed of master pakket. Door het pakket te kiezen wat bij jou past kun je met plezier rijlessen volgen.

Twijfel je welk lespakket bij jou past? Heb je andere vragen voor ons? Neem gerust contact op. Wij staan voor jou klaar en helpen je snel verder.