• Rijscholen in heel Nederland
  • Heel hoog slagingpercentage
  • Beoordeeld met een   9,3

Kan jij niet wachten om rijlessen te gaan volgen? Wij begrijpen dat je op zoek bent naar de allerbeste instructeurs. Die vind je bij onze rijschool in Appingedam. Onze instructeurs zorgen voor leuke en leerzame lessen. Zij weten door hun ervaring precies hoe jij het beste begeleid kan worden. Onze leerlingen zijn positief over al onze instructeurs. Lees bijvoorbeeld eens wat Oliviér over Dennis vertelde: “Als je écht wil leren rijden moet je bij Dennis Mook zijn. Hij neemt de tijd om alles goed door te nemen en zorgt dat je het ook begrijpt. Zegt waar het op staat en draait er niet omheen waardoor je weet waar je aan toe bent. Daarnaast beschikt hij over een goede portie humor zodat je je nooit verveelt!”

Naast Dennis werken Truus en Janneke met veel plezier voor onze rijschool in Appingedam. Door deze ervaren en enthousiaste instructeurs ga jij als een speer. Voor je het weet heb jij je rijbewijs op zak! In Appingedam kun je oefenen in een veelzijdige omgeving. Je rijdt tijdens je rijlessen door wijken als het Centrum en Appingedam-West. Wanneer je al wat langer rijlessen volgt ga je ook op de snelweg oefenen. Je rijdt dan naar plaatsen als Winschoten, Veendam, Groningen of Hoogezand. Je weet zeker dat je genoeg kansen krijgt om te oefenen met allerlei verkeerssituaties.

Waarom NXXT rijschool Appingedam

  • Gratis proefles; Volg vrijblijvend de gratis proefles bij onze rijschool in Appingedam. Jouw ideale kans om eens een rijles uit te proberen zonder verplichtingen.
  • Geen wachttijden; Enthousiast na je proefles? Dan mag je direct van start met je rijlessen bij onze rijschool in Appingedam. Wij werken namelijk niet met wachttijden. 
  • Beste rijinstructeurs; NXXT selecteert alleen de allerbeste rijinstructeurs voor jou. Daardoor kan jij met een gerust gevoel de lesauto van onze rijschool in Appingedam in stappen. 
  • Slipcursus; Na het behalen van je rijbewijs krijg je de kans om bij onze rijschool in Appingedam onze slipcursus te volgen voor slechts €79,-. Daar kun je veel van leren!

Rijles in Appingedam

Jij vraagt je vast af wat je allemaal gaat leren tijdens de lessen bij onze rijschool in Appingedam. Daarom vertellen wij jou vast wat je kan verwachten. Tijdens je eerste les leer je de auto bedienen en onder controle houden. Je gaat de spiegels en stoelen goed instellen en leert vervolgens gas geven, schakelen, sturen en remmen. Wanneer je dit onder de knie hebt ga je ook deelnemen aan het verkeer. In de verschillende wijken van Appingedam leer je alles over de verkeersregels en bijzondere verrichtingen. Onder dat laatste vallen bijvoorbeeld achteruit rijden, parkeren, helling trekken en achteruit rijden. Ook kom je onderweg allerlei situaties tegen die zich in het verkeer kunnen voordoen. De instructeur leert jou hoe je daar mee om kan gaan. Als je al wat langer rijlessen volgt ga je ook op de snelweg oefenen. Daar leer je in- en uitvoegen, veilig inhalen, filerijden, ritsen, het verkeer inschatten en meer. Na onze rijlessen kun jij met een zelfverzekerd gevoel je examen tegemoet.

Gratis proefles inplannen

Wil jij graag vrijblijvend een proefles volgen bij onze rijschool in Appingedam? Wij hebben voor jou op een rijtje gezet hoe het werkt:

  • Gebruik het aanmeldformulier om je op te geven voor een gratis proefles.
  • Wij bellen jou zo snel mogelijk op om een afspraak te maken op een moment dat het jou uitkomt.
  • De instructeur haalt jou thuis op voor de proefles. Je kunt kennismaken en ervaren of jij op je gemak bent bij de instructeur. Een goede klik is belangrijk om van je rijlessen een succes te maken. Daarnaast moet je de aanwijzingen begrijpelijk vinden.
  • Na de proefles bespreek jij met de instructeur of je wil starten met de rijlessen. Je kunt ook overleggen over de verschillende lespakketten om erachter te komen welk pakket bij jou past. Wanneer je een keuze hebt gemaakt kun jij snel van start met je rijlessen.

Lespakketten bij NXXT

Onze ervaren instructeurs hebben gezien dat iedere leerling op zijn eigen manier en tempo leert. Daarom hebben wij van NXXT rijschool Appingedam veel verschillende lespakketten ontwikkeld. Kies uit het start, actie, top, spoed of master pakket zodat jij op je eigen manier kunt leren autorijden. Door het juiste pakket te kiezen profiteer jij van veel voordelen. Dat is pas een goede start van je rijlessen!

Liever nog wat vragen stellen over onze rijschool in Appingedam? Met ons overleggen over de lespakketten? Wij staan graag voor jou klaar en helpen jou snel verder. Neem gerust contact met ons op!