• Rijscholen in heel Nederland
 • Heel hoog slagingpercentage
 • Beoordeeld met een   9,3

Kan jij niet wachten om rijlessen te gaan volgen? Wij begrijpen dat je op zoek bent naar de allerbeste instructeurs. Die vind je bij onze rijschool in Appingedam. Onze instructeurs zorgen voor leuke en leerzame lessen. Zij weten door hun ervaring precies hoe jij het beste begeleid kan worden. Onze leerlingen zijn positief over al onze instructeurs. Lees bijvoorbeeld eens wat Oliviér over Dennis vertelde: “Als je écht wil leren rijden moet je bij Dennis Mook zijn. Hij neemt de tijd om alles goed door te nemen en zorgt dat je het ook begrijpt. Zegt waar het op staat en draait er niet omheen waardoor je weet waar je aan toe bent. Daarnaast beschikt hij over een goede portie humor zodat je je nooit verveelt!”

De beste rijinstructeurs

Naast Dennis werken Truus en Janneke met veel plezier voor onze rijschool in Appingedam. Door deze ervaren en enthousiaste instructeurs ga jij als een speer. Voor je het weet heb jij je rijbewijs op zak! In Appingedam kun je oefenen in een veelzijdige omgeving. Je rijdt tijdens je rijlessen door wijken als het Centrum en Appingedam-West. Wanneer je al wat langer rijlessen volgt ga je ook op de snelweg oefenen. Je rijdt dan naar plaatsen als Winschoten, Veendam, Groningen of Hoogezand. Je weet zeker dat je genoeg kansen krijgt om te oefenen met allerlei verkeerssituaties.

Waarom NXXT rijschool Appingedam

 • Gratis proefles; Volg vrijblijvend de gratis proefles bij onze rijschool in Appingedam. Jouw ideale kans om eens een rijles uit te proberen zonder verplichtingen.
 • Geen wachttijden; Enthousiast na je proefles? Dan mag je direct van start met je rijlessen bij onze rijschool in Appingedam. Wij werken namelijk niet met wachttijden. 
 • Beste rijinstructeurs; NXXT selecteert alleen de allerbeste rijinstructeurs voor jou. Daardoor kan jij met een gerust gevoel de lesauto van onze rijschool in Appingedam in stappen. 
 • Slipcursus; Na het behalen van je rijbewijs krijg je de kans om bij onze rijschool in Appingedam onze slipcursus te volgen voor slechts €79,-. Daar kun je veel van leren!
 • Flexibele planning: We snappen dat jij een drukke agenda hebt en dat het plannen van rijlessen daarom lastig kan zijn. Daarom hebben we bij onze rijschool flexibele planningsopties, zodat je de rijlessen kunt volgen wanneer het jou uitkomt. 
 • Moderne lesvoertuigen: Bij onze rijschool in Appingedam maken we gebruik van moderne lesvoertuigen die voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen. Ze zijn uitgerust met de nieuwste technologieën en functies. Dat geeft een veilig gevoel. 

Rijles in Appingedam

Jij vraagt je vast af wat je allemaal gaat leren tijdens de lessen bij onze rijschool in Appingedam. Daarom vertellen wij jou vast wat je kan verwachten. Tijdens je eerste les leer je de auto bedienen en onder controle houden. Je gaat de spiegels en stoelen goed instellen en leert vervolgens gas geven, schakelen, sturen en remmen. Wanneer je dit onder de knie hebt ga je ook deelnemen aan het verkeer. In de verschillende wijken van Appingedam leer je alles over de verkeersregels en bijzondere verrichtingen. Onder dat laatste vallen bijvoorbeeld achteruit rijden, parkeren, helling trekken en achteruit rijden. Ook kom je onderweg allerlei situaties tegen die zich in het verkeer kunnen voordoen. De instructeur leert jou hoe je daar mee om kan gaan. Als je al wat langer rijlessen volgt ga je ook op de snelweg oefenen. Daar leer je in- en uitvoegen, veilig inhalen, filerijden, ritsen, het verkeer inschatten en meer. Na onze rijlessen kun jij met een zelfverzekerd gevoel je examen tegemoet.

Tijd voor je examen!

Na voldoende rijlessen bij NXXT rijschool Appingedam is het tijd om examen te doen! Als je het theorie-examen al behaald hebt, kun je meteen door met het rijexamen. Je hoeft niet zenuwachtig te zijn, want wij bereiden je goed voor. Het praktijkexamen begint met een voertuigcontrole, waarbij je moet laten zien of je de basisfuncties van de auto begrijpt. Daarna ga je de weg op en wordt je rijvaardigheid beoordeeld. Denk bijvoorbeeld aan het toepassen van verkeersregels, het nemen van beslissingen in het verkeer en het uitvoeren van de bijzondere verrichtingen. De examinator beoordeelt je rijgedrag en geeft feedback.

Tussentijdse toets

Wil je eerst eens oefenen? Kies dan voor een tussentijdse toets bij onze rijschool. Dit is een soort oefenexamen, zodat je weet hoe het echte examen er ongeveer aan toe zal gaan. Deze toets biedt jou de mogelijkheid om je rijvaardigheden te testen en te verbeteren voordat je examen doet. Tijdens de tussentijdse toets wordt je beoordeeld op verschillende verkeerssituaties en bijzondere verrichtingen. Dit geeft niet alleen inzicht in je vooruitgang, maar biedt ook de kans om eventuele zwakke punten aan te pakken. Bovendien weet je na de tussentijdse toets hoe het examen er ongeveer aan toe gaat, zodat je minder zenuwachtig hoeft te zijn. 

Goede reviews

Bij onze rijschool in Appingedam streven we naar maximale klanttevredenheid. Onze tevreden leerlingen zijn onze beste ambassadeurs en daarom doen we er alles aan om aan hun verwachtingen te voldoen en deze te overtreffen. Onze rijschool heeft niet voor niets goede reviews. Dit komt door onze professionele aanpak, vriendelijke instructeurs en uitstekende service. Jij staat centraal bij NXXT!

Gratis proefles inplannen

Wil jij graag vrijblijvend een proefles volgen bij onze rijschool in Appingedam? Wij hebben voor jou op een rijtje gezet hoe het werkt:

 • Gebruik het aanmeldformulier om je op te geven voor een gratis proefles.
 • Wij bellen jou zo snel mogelijk op om een afspraak te maken op een moment dat het jou uitkomt.
 • De instructeur haalt jou thuis op voor de proefles. Je kunt kennismaken en ervaren of jij op je gemak bent bij de instructeur. Een goede klik is belangrijk om van je rijlessen een succes te maken. Daarnaast moet je de aanwijzingen begrijpelijk vinden.
 • Na de proefles bespreek jij met de instructeur of je wil starten met de rijlessen. Je kunt ook overleggen over de verschillende lespakketten om erachter te komen welk pakket bij jou past. Wanneer je een keuze hebt gemaakt kun jij snel van start met je rijlessen.

Lespakketten bij NXXT

Onze ervaren instructeurs hebben gezien dat iedere leerling op zijn eigen manier en tempo leert. Daarom hebben wij van NXXT rijschool Appingedam veel verschillende lespakketten ontwikkeld. Kies uit het start, actie, top, spoed of master pakket zodat jij op je eigen manier kunt leren autorijden. Door het juiste pakket te kiezen profiteer jij van veel voordelen. Dat is pas een goede start van je rijlessen!

Slipcursus na het behalen van je rijbewijs

Bij NXXT rijschool Appingedam bieden we niet alleen rijlessen aan, maar ook een slipcursus voor slechts €79,- nadat je je rijbewijs hebt behaald. Deze cursus is een waardevolle aanvulling op je rijvaardigheden en leert je hoe je moet reageren in noodsituaties op de weg, zoals bij gladheid of aquaplaning. Het helpt je om meer zelfvertrouwen te krijgen en verhoogt je veiligheid achter het stuur.

Heb je vragen?

Liever nog wat vragen stellen over onze rijschool in Appingedam? Met ons overleggen over de lespakketten? Wij staan graag voor jou klaar en helpen jou snel verder. Neem gerust contact met ons op!