• Rijscholen in heel Nederland
  • Heel hoog slagingpercentage
  • Beoordeeld met een   9,3

Wanneer je in het mooie Brabantse Budel woont heb je natuurlijk niets te klagen. Toch begrijpen wij dat je ook wel eens andere plaatsen wilt bezoeken. Raad eens wat dan de handigste oplossing is? Juist, de auto. Dan moet je natuurlijk wel eerst even je rijbewijs halen. Fluitje van een cent bij NXXT rijschool Budel! Volg een gratis proefles en ga snel van start met je rijlessen. Binnen no-time heb jij dat rijbewijs in the pocket en kun je gaan en staan waar je maar wil. Ontdek hoe het werkt.

Onze instructeurs Bart en Monique staan te popelen om jou alle kneepjes van het autorijden bij te brengen. Dankzij hun enthousiaste manier van lesgeven zijn de rijlessen net zo leuk als leerzaam. In de straten van Budel ga je oefenen met de voorkomende situaties op de weg, verkeersregels en bijzondere verrichtingen. Wanneer je genoeg rijlessen gevolgd hebt bij onze rijschool ga je natuurlijk ook op de snelweg oefenen. Dan rijd je bijvoorbeeld naar Eindhoven, Lommel of Roermond. Door veel ervaring op te doen wordt jij een top chauffeur!

Waarom NXXT rijschool Budel

  • Gratis proefles: Twijfel jij of onze rijlessen iets voor jou zijn? Volg dan een gratis proefles. Bij onze rijschool in Budel is dat altijd vrijblijvend. Zo kun jij eens ervaren hoe een rijles in zijn werk gaat.
  • Geen wachttijden: Wanneer je het na de proefles helemaal ziet zitten om te starten met onze rijlessen hebben wij goed nieuws. Bij NXXT rijschool Budel werken wij namelijk niet met wachttijden waardoor je snel aan de beurt bent.
  • Beste rijinstructeurs: Bij onze rijschool in Budel werken alleen de allerbeste rijinstructeurs. Wij selecteren de instructeurs op hun kennis en ervaring. Dat geeft een gerust gevoel voor onze leerlingen.
  • Slipcursus: Geslaagd! Dat moet gevierd worden. Je mag daarom ook nog eens onze slipcursus volgen voor slechts €79,-. Tijdens de cursus leer je handige vaardigheden die goed van pas zullen komen op de weg.

Rijles in Budel

Tijdens de rijlessen bij onze rijschool in Budel leer jij veel nieuwe vaardigheden. Uiteindelijk heb jij het autorijden perfect onder de knie en ben je helemaal klaar voor je examen. Maar we beginnen natuurlijk bij de basis. Je leert eerst om de auto onder controle te houden. Daar horen gas geven, remmen, sturen en schakelen allemaal bij. Wanneer dat goed gaat mag je deelnemen aan het verkeer. Daar leer je omgaan met alle voorkomende situaties op de weg. Ook ga je oefenen met de bijzondere verrichtingen zoals achteruit rijden, parkeren, helling trekken en keren in smalle straten. Als je genoeg lessen hebt gevolgd mag je ook de snelweg op. Je leert daar onder andere in- en uitvoegen, file rijden, ritsen en veilig inhalen. Na de rijlessen bij onze rijschool in Budel ben jij helemaal klaar om je rijbewijs te halen.

Gratis proefles inplannen

Denk jij erover om rijlessen te gaan volgen bij onze rijschool in Budel? Volg dan vrijblijvend een gratis proefles. Dit is de perfecte manier om eens een rijles uit te proberen. Geef je op via het handige aanmeldformulier. Wij nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met jou op om een afspraak te maken. Dit kan vaak al binnen een week. Wanneer de proefles begint wordt je thuis opgehaald door onze instructeur. Tijdens de les kunnen jullie goed kennismaken met elkaar. Een goede klik met je instructeur is belangrijk om van je rijlessen een succes te maken. Daarnaast kun je goed opletten of je de aanwijzingen prettig vindt. Zie jij het helemaal zitten na je proefles? Bespreek dan direct welk lespakket bij jou zou kunnen passen. Na het kiezen van een pakket kun je snel starten met je rijlessen.

Lespakketten bij NXXT

Maak je keuze uit één van onze lespakketten. Iedere leerling leert op zijn eigen manier. Misschien ga jij graag heel snel en wil je zo snel mogelijk je examen doen? Doe jij liever rustig aan en maak je gebruik van een tussentijdse toets? Alles is mogelijk. Kies het lespakket wat bij jou past en ga al met een voorsprong van start met jouw rijlessen bij onze rijschool in Budel. Wil je liever nog wat vragen stellen? Overleggen over de lespakketten? Wij staan graag voor jou klaar. Neem gerust contact met ons op, dan helpen we je snel verder.