• Rijscholen in heel Nederland
 • Heel hoog slagingpercentage
 • Beoordeeld met een   9,3

De beste rijschool van Dedemsvaart, waar vind je die? Bij NXXT kun jij rekenen op goede begeleiding van deskundige instructeurs. Zij zorgen ervoor dat de rijlessen zowel leuk als leerzaam zijn. Lees maar eens hoe leerling Dionne de rijlessen ervaarde: “Rijschool NXXT heeft mij heel goed geholpen met het behalen van mijn rijbewijs. Ik heb goede begeleiding gehad en ben in stappen voorbereid op het rijexamen. Ik ben in 1 keer geslaagd! Ik raad iedereen aan om bij NXXT rijlessen te volgen.” Wil jij ook zo’n prettige ervaring? Ontdek hoe wij jou kunnen helpen.

Vertrouw op onze deskundige instructeurs

In Dedemsvaart werken instructeurs Roy, Luci en Mirjam met veel plezier voor onze rijschool. Onze instructeurs hebben passie voor hun vak en dat merk jij direct terug in de rijlessen. Met veel enthousiasme leren de instructeurs jou alles wat je moet weten om met vlag en wimpel te slagen voor je examen. Dit maakt de rijlessen zowel leuk als leerzaam. In Dedemsvaart kun je bovendien goed oefenen met het autorijden. In de verschillende straten oefen je met de verkeersregels en bijzondere verrichtingen. Wanneer je er klaar voor bent ga je ook de snelweg op en rijd je naar plaatsen als Meppel, Hoogeveen, Coevorden, Hardenberg, Ommen of Zwolle. Genoeg afwisseling, daar kun jij veel van leren!

Waarom NXXT rijschool Dedemsvaart

 • Gratis proefles: Volg vrijblijvend een gratis proefles bij onze rijschool in Dedemsvaart. Dit is een ideale kans om eens een rijles uit te proberen.
 • Geen wachttijden: Ben jij enthousiast geworden na je proefles? Dan kun je snel starten met de rijlessen bij NXXT rijschool Dedemsvaart, wij werken niet met wachttijden.
 • Beste rijinstructeurs: Bij NXXT werken alleen de allerbeste rijinstructeurs, geselecteerd op hun kennis en ervaring. Zo kun jij met een gerust gevoel de lesauto in Dedemsvaart in stappen.
 • Slipcursus: Geslaagd voor je rijbewijs? Dan mag je direct de slipcursus volgen bij onze rijschool in Dedemsvaart. Dit kost je slechts €79,-! Je leert veel handige vaardigheden die goed van pas komen op de weg.
 • Flexibele planning: We begrijpen dat je een druk leven hebt en dat het plannen van rijlessen soms lastig kan zijn. Daarom bieden we flexibele planningsopties aan, zodat je de rijlessen kunt volgen op een tijdstip dat voor jou het beste uitkomt.
 • Moderne lesvoertuigen: Bij NXXT maken we gebruik van moderne lesvoertuigen die voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen. Onze auto's zijn uitgerust met de nieuwste technologieën en functies, zodat je in een comfortabele en veilige omgeving kunt leren autorijden.

Rijles in Dedemsvaart

Wat ga je allemaal leren tijdens je lessen bij NXXT rijschool Dedemsvaart? Wij begrijpen dat jij daar nieuwsgierig naar bent. Daarom zetten we de belangrijkste punten vast voor jou op een rijtje:

 • Wanneer je net begint bij onze rijschool in Dedemsvaart start je natuurlijk bij de basis. Je leert waar alle knopjes in de auto voor zijn. Ook leer je de auto onder controle houden. Daar horen gas geven, remmen, schakelen en sturen allemaal bij.
 • Zodra jij de auto goed onder controle hebt mag je deelnemen aan het verkeer. Je oefent met alle verkeersregels en voorkomende situaties. In de verschillende straten van Dedemsvaart oefen je ook met de bijzondere verrichtingen. Daaronder vallen bijvoorbeeld keren, achteruit rijden, parkeren en helling trekken.
 • Als de instructeur van onze rijschool vindt dat jij er klaar voor bent, mag je ook op de snelweg gaan rijden. Daar leer je alles over inhalen, ritsen, filerijden, in- en uitvoegen en meer. Na onze rijlessen ben jij helemaal klaar voor je examen. Ons slagingspercentage is niet voor niets zo hoog!

Klaar voor je examen?

Wanneer je voldoende rijlessen gevolgd hebt, kunnen we je rijexamen inplannen. Zorg dat je het theorie-examen al behaald hebt, zodat je direct door kunt naar het rijexamen. Tijdens de rijlessen bereiden wij je goed voor op het examen, zodat jij je geen zorgen hoeft te maken. Wil je toch voor een extra goede voorbereiding gaan? Kies dan voor een tussentijdse toets bij onze rijschool. Dit is een soort oefenexamen waardoor je een goede indruk krijgt van het verloop van een examen. 

Hoog gewaardeerd

Bij onze rijschool in Dedemsvaart streven we naar maximale klanttevredenheid. Onze tevreden leerlingen zijn onze beste ambassadeurs en daarom doen we er alles aan om aan hun verwachtingen te voldoen en deze te overtreffen. Onze rijschool wordt hoog gewaardeerd vanwege onze professionele aanpak, vriendelijke instructeurs en uitstekende service. Jouw succes en tevredenheid zijn voor ons van het grootste belang!

Gratis proefles inplannen

Veel tevreden leerlingen gingen jou voor bij NXXT rijschool Dedemsvaart. Toch begrijpen wij dat jij eerst eens een rijles wil uitproberen. Dan weet je pas echt zeker of onze rijschool iets voor jou is. Geef je op via het handige aanmeldformulier. Wij nemen snel contact met jou op om een afspraak te maken. Vaak kun je al binnen een week in de lesauto zitten. Zodra de proefles begint haalt onze instructeur jou thuis op. Jullie kunnen tijdens de les rustig kennismaken met elkaar. Een goede klik met je instructeur is belangrijk. Onze instructeurs zullen jou altijd op je gemak stellen zodat je ontspannen in de lesauto zit. Let tijdens de proefles ook goed op of je de aanwijzingen van de instructeur begrijpelijk vindt. Zit het helemaal goed? Dan kun jij snel starten met je rijlessen bij onze rijschool in Dedemsvaart.

Lespakketten bij NXXT

Wil jij rijlessen volgen op jouw manier? Dat kan bij NXXT rijschool Dedemsvaart. Dankzij onze verschillende lespakketten kun je op jouw eigen manier en tempo rijlessen volgen. Je kunt heel snel gaan door ons spoed pakket te kiezen. Wanneer je liever alle tijd neemt en gebruik maakt van een tussentijdse toets kun je bijvoorbeeld voor ons master pakket gaan. Maak de keuze die bij jou past en ga goed van start met je rijlessen!

Neem vandaag nog contact met ons op!

Ben je klaar om aan jouw rij avontuur te beginnen? Neem dan vandaag nog contact op met NXXT rijschool in Dedemsvaart. Wij staan klaar om jou te helpen je rijbewijs te behalen op een professionele, veilige en leuke manier!