• Rijscholen in heel Nederland
  • Heel hoog slagingpercentage
  • Beoordeeld met een   9,3

Sta jij vaak lang te wachten op de trein? Moet je met een propvolle bus reizen? Een lift regelen? Wij begrijpen dat jij dat zat bent. Wanneer jij jouw rijbewijs haalt is dit verleden tijd. Een rijbewijs geeft jou de vrijheid om te gaan en staan waar je maar wil. Dat wil jij toch ook? Kies voor NXXT rijschool Doornspijk als jij op een snelle en leuke manier je rijbewijs wil halen. Onze top instructeurs zorgen voor leuke rijlessen waarbij jij op je gemak in de lesauto kan zitten. Bovendien zijn de lessen heel leerzaam dankzij de ervaring en kennis van de instructeurs. Ontdek hoe wij jou precies kunnen helpen.

De leukste rijlessen volg je bij NXXT

Bij onze rijschool in Doornspijk werkt instructeur Henk. Hij heeft al veel leerlingen geholpen om hun rijbewijs te halen. Door zijn kennis en ervaring weet hij precies hoe jij het beste begeleid kan worden. Dat zorgt ervoor dat jij snel kan leren autorijden. Bovendien is er altijd ruimte voor een gezellig praatje. Henk zal altijd zorgen dat jij op je gemak bent en dat je ontspannen in de lesauto kan zitten. Bij onze rijschool kun je rekenen op rijlessen die zowel leuk als leerzaam zijn. Bovendien kun je in de straten van Doornspijk rustig oefenen met het verkeer en de bijzondere verrichtingen. Wanneer je voldoende rijlessen gevolgd hebt mag je ook de snelweg op. Je rijdt dan naar plaatsen als Nunspeet, Harderwijk, Epe, Heerde, Wezep of Zwolle.

Waarom NXXT rijschool Doornspijk

  • Gratis proefles: Volg vrijblijvend een gratis proefles bij onze rijschool in Doornspijk. Dat is jouw kans om eens een rijles uit te proberen, zonder verplichtingen.
  • Geen wachttijden: Wil jij na de proefles direct starten met rijlessen? Dat kan, wij werken namelijk niet met wachttijden waardoor jij snel aan de beurt bent.
  • Beste rijinstructeurs: Bij NXXT rijschool Doornspijk werken alleen de allerbeste rijinstructeurs. Wij selecteren de instructeurs op hun kennis en ervaring.
  • Slipcursus: Geslaagd voor je examen? Dan mag je ook nog onze slipcursus volgen voor slechts €79,-.
  • Flexibele planning: Volle agenda? Geen probleem, wij bieden altijd flexibele planningsopties aan. Daardoor kun je rijlessen volgen wanneer het jou uitkomt. 
  • Moderne lesvoertuigen: Al onze lesauto’s voldoen aan de strengste veiligheidsnormen en zijn uitgerust met de nieuwste technologieën. Wel zo veilig! 

Rijles in Doornspijk

Jij bent vast erg benieuwd naar wat je allemaal gaat leren tijdens je rijlessen bij onze rijschool in Doornspijk. Het is bijna teveel om op te noemen. Daarom vertellen wij jou alvast over wat onderwerpen die sowieso aan bod zullen komen. Tijdens de rijlessen leer je nog veel meer. Wanneer je net begint leer je alles over het bedienen van de auto. Denk aan alle knopjes en het afstellen van de stoel en spiegels. Daarna leer je gas geven, remmen, schakelen en sturen. Wanneer jij de auto goed onder controle hebt mag je deelnemen aan het verkeer. Daar leert de instructeur jou alles over de verkeersregels en voorkomende situaties. Ook ga je oefenen met de bijzondere verrichtingen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan achteruit rijden, parkeren en helling trekken. Als jij er klaar voor bent ga je tijdens de rijlessen ook de snelweg op. Je leert daar alles over in- en uitvoegen, veilig inhalen, ritsen, file rijden, en meer. Na het volgen van onze rijlessen ben jij een super chauffeur.

Klaar voor je examen

Het is zover, je hebt genoeg rijlessen gevolgd en nu is het tijd voor je examen. Zorg dat je het theorie-examen al behaald hebt, zodat je direct door kunt met je examen. Wij zorgen dat je goed voorbereid bent, je hoeft dus niet zenuwachtig te zijn! Ga je toch liever voor een extra goede voorbereiding? Kies dan voor een tussentijdse toets bij onze rijschool. Dit is een soort oefenexamen, zo weet je wat je ongeveer kunt verwachten tijdens het echte examen. 

Bekijk onze reviews

Bij onze rijschool in Doornspijk streven we naar maximale klanttevredenheid. Onze tevreden leerlingen zijn onze beste ambassadeurs en daarom doen we er alles aan om aan hun verwachtingen te voldoen en deze te overtreffen. Onze rijschool heeft niet voor niets goede reviews. Dit komt door onze professionele aanpak, vriendelijke instructeurs en uitstekende service. Jouw succes en tevredenheid staan voorop! 

Gratis proefles inplannen

Wil jij graag een gratis proefles inplannen bij onze rijschool in Doornspijk? Geef je dan op via ons handige aanmeldformulier. Wij nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met jou op om een afspraak te maken. Vaak is het mogelijk om al binnen een week in de lesauto te zitten. Wanneer het zo ver is, wordt je thuis opgehaald door de instructeur. Tijdens de proefles kun je goed kennismaken met elkaar. Het is belangrijk om een goede klik met je instructeur te hebben. Daarnaast moet je de manier van lesgeven prettig vinden. De aanwijzingen van de instructeur hoor jij begrijpelijk te vinden. Voelt het goed? Dan kun je na de proefles direct met je instructeur bespreken welk lespakket bij jou past. Na het kiezen van je pakket kun je direct starten met de rijlessen!

Lespakketten bij NXXT

Bij NXXT rijschool Doornspijk zijn er verschillende lespakketten beschikbaar. Onze instructeurs weten door hun ervaring dat iedere leerling op zijn eigen manier en tempo leert. Door het juiste lespakket te kiezen kun jij op jouw eigen manier rijlessen volgen. Dat zorgt ervoor dat je de rijlessen met plezier kan volgen. Ook zul je sneller leren dan je denkt. Voor je het weet kun jij met een zelfverzekerd gevoel je examen tegemoet.

Meer informatie?

Twijfel je nog? Wil je wat vragen stellen? Neem gerust contact met ons op. Wij staan altijd klaar voor jou en helpen je graag verder. Dan kun jij snel starten met rijlessen.