• Rijscholen in heel Nederland
  • Heel hoog slagingpercentage
  • Beoordeeld met een   9,3

Natuurlijk kun je reizen met het openbaar vervoer, de fiets of de benenwagen maar een rijbewijs zou toch wel erg makkelijk zijn, niet? Wanneer jij in het mooie Nunspeet woont kan NXXT jou daarbij helpen! Onze rijschool in Nunspeet staat klaar om jou in no-time alle kneepjes van het autorijden te leren. Voor je het weet heb jij een rijbewijs op zak en kun je gaan en staan waar je maar wilt. Dat geeft vrijheid! Wil jij dit ook? Lees verder om alles te ontdekken over onze rijlessen of geef je direct op voor een gratis proefles. Wij hopen jou snel te ontmoeten in de lesauto.

In Nunspeet werken instructeurs Henk, Adriana, Robert en Edwin met veel plezier voor onze rijschool. Dagelijks gaan zij op pad met de lesauto’s om veel verschillende leerlingen een stapje dichter bij hun rijbewijs te helpen. Tijdens de rijlessen zul je merken dat je instructeur passie voor het vak heeft en met veel enthousiasme les geeft. Dit maakt de rijlessen net zo leuk als leerzaam! Wanneer je net begint met de lessen, oefen je eerst in de straten van Nunspeet. Je leert omgaan met de situaties op de weg en leert alles over de verkeersregels en bijzondere verrichtingen. Zodra jij er klaar voor bent ga je ook de snelweg op. Dan rijd je bijvoorbeeld naar Zwolle, Ermelo, Apeldoorn of Nijkerk.

Waarom NXXT rijschool Nunspeet

  • Gratis proefles: Twijfel jij om je op te geven voor onze rijlessen? Volg dan onze gratis proefles. Dit is de perfecte manier om vrijblijvend een rijles uit te proberen. Zo kun jij eens ervaren of onze rijlessen iets voor jou zijn.
  • Geen wachttijden: Kun jij na de proefles niet wachten om te starten met je rijlessen? Gelukkig ben je bij onze rijschool in Nunspeet altijd snel aan de beurt. Wij werken namelijk niet met wachttijden, daardoor kun je extra snel beginnen.
  • Beste rijinstructeurs: Bij NXXT rijschool Nunspeet werken alleen de allerbeste rijinstructeurs, geselecteerd op hun kennis en ervaring. Daardoor kun jij met een gerust gevoel in de lesauto stappen.
  • Slipcursus: Geslaagd voor je examen? Gefeliciteerd! Als verrassing mag je ook nog eens de slipcursus volgen bij onze rijschool in Nunspeet. Na het volgen van onze rijlessen kost jou dat slechts €79,-.

Rijles in Nunspeet

Tijdens je rijlessen bij onze rijschool in Nunspeet krijg je een volledig beeld van alle aspecten van het autorijden. We zullen alvast enkele onderwerpen onthullen die aan bod zullen komen. Je begint met de basis, waarbij je leert hoe je gas geeft, remt, schakelt en stuurt. Zodra je de auto goed onder controle hebt, is het tijd om deel te nemen aan het verkeer. Hier leer je omgaan met diverse situaties op de weg. Bovendien zul je oefenen met bijzondere verrichtingen zoals achteruit rijden, parkeren, helling trekken en keren in smalle straten. Zodra de instructeur ziet dat je er klaar voor bent, kun je ook de snelweg op. Daar leer je alles over het invoegen, uitvoegen, ritsen, rijden in files, veilig inhalen en meer. Op deze manier leer je stapsgewijs alles wat je moet weten. Na onze rijlessen ben je volledig voorbereid om met succes je examen af te leggen.

Gratis proefles inplannen

Ben je geïnteresseerd in het volgen van een gratis proefles bij onze rijschool in Nunspeet? Deze proefles is volledig vrijblijvend en biedt een goede gelegenheid om te ontdekken of onze rijlessen iets voor jou zijn. Je kunt je aanmelden via het aanmeldformulier en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen om een afspraak te maken. Meestal kunnen we binnen een week een geschikt tijdstip vinden dat jou uitkomt, waarbij de instructeur je thuis komt ophalen. Tijdens de proefles kun je elkaar goed leren kennen. Het is essentieel dat er een goede klik is tussen jou en de instructeur, en je kunt ook beoordelen of je de manier van lesgeven prettig vindt. Als alles positief uitpakt, kun je na de proefles bespreken welk lespakket het beste bij jou past. Zodra je een keuze hebt gemaakt, kun je snel van start gaan met de rijlessen.

Lespakketten bij NXXT

Bij NXXT rijschool Nunspeet bieden wij een breed scala aan lespakketten aan, zoals je eerder kon lezen. Op deze manier kunnen alle leerlingen op hun eigen manier en tempo leren. Ben je iemand die graag snel vooruitgang boekt? Dan kun je kiezen voor ons spoedpakket. Als je daarentegen liever alle tijd neemt en gebruik wilt maken van een tussentijdse toets, dan is ons masterpakket een uitstekende keuze. Er is voor iedereen een geschikt lespakket beschikbaar. Door het juiste pakket te kiezen, begin je al met een voorsprong aan je rijlessen. Mocht je nog vragen hebben of hulp nodig hebben bij het kiezen, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze medewerkers. We zullen ervoor zorgen dat je snel verder wordt geholpen.