• Rijscholen in heel Nederland
  • Heel hoog slagingpercentage
  • Beoordeeld met een   9,3

Ben jij op zoek naar de beste rijschool van Dronten? Geen zorgen, je hoeft niet verder te zoeken. Bij NXXT ben je aan het juiste adres. Lees de ervaring van Fenna maar eens: “Super goede ervaring gehad! Duidelijkheid en structuur tijdens de lessen en alles werd tot in de puntjes uitgelegd, zodat ik voor geen enkele verrassing kwam te staan tijdens mijn examen. Ik wil mijn instructeur heel erg bedanken voor de fijne rijlessen!” Wil jij ook zulke goede rijlessen? Lees verder om meer te weten te komen of geef je direct op voor een gratis proefles!

Rijlessen die tegelijk leuk en leerzaam zijn, daarvoor kun je terecht bij Robbert, Sjoerd en Henk. De instructeurs van NXXT rijschool Dronten hebben passie voor hun vak. Dat merk jij terug in de enthousiaste manier van lesgeven. Dankzij de deskundige begeleiding krijg jij snel alle kneepjes van het autorijden onder de knie. Eerst ga je oefenen in de straten van Dronten. Daar leer je alles over de verkeersregels, voorkomende situaties op de weg en de bijzondere verrichtingen. Wanneer je er klaar voor bent ga je ook de snelweg op. Dan rijd je bijvoorbeeld naar Almere, Zwolle en Emmeloord. Voor je het weet ben jij helemaal klaar voor je examen!

Waarom NXXT rijschool Dronten

  • Gratis proefles: Zie jij het wel zitten om een gratis proefles te volgen? Dat kan geheel vrijblijvend bij onze rijschool in Dronten. Een ideale kans om eens een rijles uit te proberen. Na de proefles weet jij of onze rijlessen iets voor jou zijn.
  • Geen wachttijden: Wil je na de proefles graag snel van start met de rijlessen? Dat kan, bij NXXT rijschool Dronten werken wij namelijk niet met wachttijden. Daardoor zul jij altijd snel aan de beurt zijn.
  • Beste rijinstructeurs: Al de rijinstructeurs van onze rijschool in Dronten zijn geselecteerd op hun kennis en ervaring. Daardoor kun jij met een gerust gevoel in de lesauto stappen. Je weet zeker dat je de allerbeste begeleiding zult krijgen.
  • Slipcursus: Na het behalen van je rijbewijs hebben wij nog een verrassing voor jou. Je mag bij NXXT rijschool Dronten ook nog onze slipcursus volgen voor slechts €79,-! Tijdens deze cursus leer je allerlei vaardigheden die erg goed van pas zullen komen op de weg.

Rijles in Dronten

Wanneer je start met rijlessen bij onze rijschool in Dronten ga je veel nieuwe vaardigheden leren. Geen zorgen, wij begeleiden je er stap voor stap doorheen. Je start natuurlijk bij de basis. Eerst leer je de auto onder controle te houden. Gas geven, sturen, remmen en schakelen komen allemaal aan bod. Wanneer dat goed gaat mag je deelnemen aan het verkeer. Daar leer je alles over de verkeersregels en situaties op de weg. Je gaat ook oefenen met de bijzondere verrichtingen zoals achteruit rijden, (file)parkeren, omkeren en helling trekken. Zodra jij er klaar voor bent mag je de snelweg op. Daar leer je in- en uitvoegen, inhalen, file rijden, ritsen en nog veel meer. Zo wordt jij een top chauffeur!

Gratis proefles inplannen

Zie jij het wel zitten om een gratis proefles te volgen bij onze rijschool in Dronten? Geef je dan op via het aanmeldformulier. Wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op om een afspraak te maken. Dit is een perfecte kans om geheel vrijblijvend een rijles uit te proberen. Zo weet je meteen of het iets voor jou is. Zodra de proefles begint haalt de instructeur jou thuis op. Tijdens de proefles kunnen jullie goed kennismaken met elkaar. Een goede klik met je instructeur is belangrijk om van jouw rijlessen een succes te maken. Ook kun je ervaren of de manier van lesgeven iets voor jou is. Zit het helemaal goed? Dan kun je na afloop met de instructeur overleggen welk lespakket geschikt zou zijn voor jou.

Lespakketten bij NXXT

Wanneer je voor onze rijschool in Dronten kiest kun je een keuze maken uit de verschillende lespakketten. Ga bijvoorbeeld extra snel met ons spoed pakket of neem alle tijd met het master pakket. Heb jij een lespakket gekozen wat goed bij jou past? Dan kun je snel van start met de rijlessen. Bij NXXT hoef je nooit lang te wachten. Heb je nog vragen? Neem gerust contact op met onze medewerkers. Zij vertellen jou alles wat je wilt weten. Voor je het weet zit jij regelmatig in de lesauto en slaag je met vlag en wimpel voor je examen. Tot snel!