• Rijscholen in heel Nederland
  • Heel hoog slagingpercentage
  • Beoordeeld met een   9,3

Het is zo ver, je mag beginnen met rijlessen! Bij NXXT rijschool Goeree-Overflakkee begrijpen wij dat jij snel je rijbewijs wilt halen. Daarom verzekeren wij jou van een deskundige instructeur. Jouw instructeur begeleidt je op een professionele manier en helpt je om te slagen voor jouw examen. Je rijlessen moeten natuurlijk leuk zijn! Daarom zorgt jouw instructeur voor een prettige ervaring. Als je er voor kiest om te gaan lessen bij NXXT kun je, voor je het weet, zelf op pad met de auto. Nooit meer in een stampvolle bus of trein naar school of naar je werk. Wie wil dat nou niet?

De rijlessen op Goeree-Overflakkee zijn veelzijdig en leerzaam. Hierdoor kun jij goed kennis maken met veel verschillende verkeerssituaties. Een goed begin is het halve werk en daarom doen onze rijinstructeurs er alles aan om jou vol zelfvertrouwen het praktijkexamen in te gaan. Of het nu gaat om in- en uitvoegen op de snelweg of straatje keren. Tijdens jouw rijlessen op Goeree-Overflakkee komt het allemaal aan bod.

WAAROM NXXT RIJSCHOOL GOEREE-OVERFLAKKEE

Rijles op Goeree-Overflakkee volgen bij NXXT biedt jou veel voordelen, namelijk:

  • Gratis proefrijles; Jouw eerste rijles bestaat uit een proefrijles. Tijdens deze les kijken wij hoe jij het autorijden ervaart en hoe jij met onze aanwijzingen omgaat. Op deze manier kijken wij hoeveel rijlessen jij ongeveer nodig zult hebben. Een bijkomend voordeel is dat wij deze proefrijles voor jou betalen!
  • Geen wachttijden; Wil jij snel beginnen met lessen? Dat kan! Bij een NXXT rijschool op Goeree-Overflakkee zijn er namelijk geen wachttijden.
  • Beste rij-instructeurs; NXXT Rijschool Goeree-Overflakkee heeft voor jou de beste rij-instructeurs geselecteerd! Op deze manier heb jij zo snel mogelijk je rijbewijs op zak.
  • Slipcursus; Zou jij ook altijd al zo’n slipcursus willen volgen? Reserveer via NXXT direct je slipcursus. Nu voor slechts € 79,-

Rijles op Goeree-Overflakkee

Voor het halen van jouw rijbewijs is de regio Goeree-Overflakkee een goede omgeving. Je komt in aanraking met verschillende verkeerssituaties en wordt zo door onze rijninstructeurs goed voorbereid om alle verkeerssituaties goed in te kunnen schatten. Dit geldt natuurlijk voor bijvoorbeeld rijden op de snelweg, bijzondere verrichtingen, voorrangssituaties enzovoort. Een goede voorbereiding is het halve werk, daarom doen onze rijinstructeurs Hans, Boudewijn, Monique en Leen er alles aan om ervoor te zorgen dat jij vol zelfvertrouwen aan het praktijkexamen kan beginnen.

Gratis proefles inplannen

Wil je graag eerst kennismaken met onze rijninstructeurs? Gebruik ons aanmeldformulier om je aan te melden voor onze gratis proefles! Onze leerlingen ervaren dat als een ideale kans om te zien hoe een rijles werkt. Je maakt kennis met je instructeur. Een goede klik is belangrijk om goed te kunnen leren van je instructeur. Daarnaast kun je mooi ervaren hoe een rijles gaat en of jij het prettig vindt om onze lessen te volgen. Zie jij het na de proefles helemaal zitten om met onze lessen verder te gaan? Dan kan dat direct! Er zijn geen wachttijden.

Lespakketten bij NXXT

Onze instructeurs hebben ervaren dat alle leerlingen op een andere manier leren. Sommigen leren snel, anderen hebben wat meer tijd nodig. Daarom hebben wij van NXXT rijschool Goeree-Overflakkee verschillende lespakketten samengesteld voor jou. Wij hebben een start pakket, actie pakket, top pakket, spoed pakket en master pakket. Lees hier alles over onze verschillende lespakketten. Heb jij nog vragen over onze rijlessen?

Wil je hulp bij het kiezen van het juiste lespakket? Neem contact met ons op! Dan helpen wij jou snel verder.