Klanten beoordelen ons met een 9,0!
Hoog slagingspercentage
Gratis herexamen
10.000+ tevreden geslaagden
Grootste rijschool van Nederland!

Wil jij zo snel mogelijk starten met het volgen van rijlessen in Nieuwe-Tonge? Schrijf je dan vandaag nog in voor een proefles bij NXXT in Nieuwe-Tonge. NXXT vindt het belangrijk dat jij je op je gemakt voelt. We selecteren daarom instructeurs die vriendelijk, sociaal en geduldig zijn. 

De rijinstructeur die voor NXXT in Nieuwe-Tonge rijdt is Hans van Arnhem. Hans is een gedreven en enthousiaste instructeur. Zodra je bij Hans in de auto stapt, voel je je op je gemak! Het enthousiasme van Hans heeft ook zijn vrouw Monique van Arnhem aangestoken. Zij rijdt sinds juni 2015 in haar eigen lesauto. Meer informatie over Monique vind je hier. Hans is gespecialiseerd in RIS, faalangst en ROSO.

Rijlessen in Nieuwe-Tonge

In Nieuwe-Tonge leer je snel en goed autorijden. Je rijdt tijdens de lessen naar de drukkere kruispunten en wegen in de omgeving, maar dat niet alleen. De snelweg en belangrijke knooppunten komen goed aan de orde. Door deze verkeerssituaties wordt je goed voorbereid om alle situaties veilig aan te kunnen.

Tijdens de rijlessen bij NXXT in Nieuwe-Tonge komen verschillende onderdelen aan bod, waaronder:

  • bijzondere verrichtingen,
  • het rijden met navigatie,
  • zelfstandig rijden,
  • het rijden op de snelweg.

Proefles inplannen in Nieuwe-Tonge

Hans maakt graag kennis met je! Je kunt je proefles gemakkelijk inplannen door het formulier op de pagina in te vullen. Zodra we je aanvraag hebben ontvangen, nemen we contact met je op. In de proefles kijkt de instructeur hoe behendig je met de auto bent. Heb je al rijervaring? Beheers je verkeerregels al goed? Na de rijles geeft de instructeur aan hoeveel je rijlessen je waarschijnlijk nodig hebt om het examen in 1x te halen.

NXXT biedt verschillende lespakketten aan. Er is altijd wel een lespakket wat goed bij jouw profiel aansluit. Bekijk de lespakketten hier. Wil je meer informatie over de mogelijkheden die NXXT jou biedt in Nieuwe-Tonge? Neem contact met ons op.

Ervaringen bij onze rijschool in Nieuwe-Tonge

Wil je weten hoe leerlingen het lessen bij NXXT in Nieuwe-Tonge ervaren? Je kunt hier onze referenties lezen.