Klanten beoordelen ons met een 9,0!
Hoog slagingspercentage
Gratis herexamen
10.000+ tevreden geslaagden
Grootste rijschool van Nederland!

Sinds juni 2015 hebben we voor de regio Goeree-Overflakkee e.o. een nieuwe instructeur erbij, Monique van Arnhem. Monique heeft jarenlang op het hoofdkantoor van NXXT gewerkt en weet dus precies wat er speelt in de rijscholenbranche. Daarnaast is haar man Hans van Arnhem een vertrouwd gezicht bij NXXT. Hij is al langere tijd instructeur in deze regio. Monique is onze eerste vrouwelijke instructeur in deze regio. Ze heeft een vrolijk karakter, is zeer deskundig, gepassioneerd en enthousiast. Rijlessen bij Monique staan garant voor een leerzame én prettige periode!

Rijschool NXXT Nieuwe-Tonge

Ben jij op zoek naar een betrouwbare rijschool in jouw regio? Wil je op een prettige en veilige manier je rijbewijs halen? Maak dan een afspraak voor een proefles. Monique maakt dan een inschatting van het aantal lessen dat jij nodig hebt en biedt je een lespakket dat volledig op jou is afgestemd. Deze proefles is altijd gratis!

Wil je meer informatie over de mogelijkheden die NXXT jou biedt op Goeree-Overflakkee? Neem dan contact met ons op of maak direct een afspraak voor jouw eerste rijles!