• Rijscholen in heel Nederland
  • Heel hoog slagingpercentage
  • Beoordeeld met een   9,3

Woon jij in Kolhorn? Ook in dit mooie dorp vind je een rijschool van NXXT! Volg rijlessen van onze deskundige en ervaren rijinstructeur. Voor je het weet heb jij een rijbewijs op zak. Dan kun je gaan en staan waar je maar wilt, dat geeft pas echt vrijheid! Wil je eerst een rijles uitproberen? Dat is geen enkel probleem, iedereen mag vrijblijvend een gratis proefles volgen bij NXXT. Ontdek hoe wij jou kunnen helpen.

In Kolhorn werkt instructeur Rob. Hij rijdt dagelijks met veel plezier rond in de lesauto. Dankzij zijn ervaring weet Rob precies hoe jij het beste begeleid kunt worden. Dankzij zijn enthousiaste manier van lesgeven worden de rijlessen bovendien net zo leuk als leerzaam. Je begint met oefenen in de rustige straten van Kolhorn. Wanneer je al voldoende lessen hebt gevolgd bij onze rijschool mag je ook de snelweg op. Dan rijd je bijvoorbeeld naar Den Helder, Hoorn, Heerhugowaard of Alkmaar. Dankzij de afwisselende rijlessen leer jij autorijden als de beste!

Waarom NXXT rijschool Kolhorn

  • Gratis proefles: Wil jij eerst een rijles uitproberen? Geen enkel probleem. Bij NXXT rijschool Kolhorn mag je altijd een gratis proefles volgen. Dit is jouw kans om vrijblijvend te ervaren hoe een rijles eraan toe gaat.
  • Geen wachttijden: Kun jij na de proefles niet wachten om te starten met de rijlessen? Goed nieuws, bij onze rijschool in Kolhorn werken we niet met wachttijden. Daarom zul jij altijd snel aan de beurt zijn om van start te gaan met je rijlessen.
  • Beste rijinstructeurs: Wil jij 100% zeker zijn van de allerbeste begeleiding? Onze rijinstructeurs zijn geselecteerd op hun kennis en ervaring. Daarom kun jij zeker zijn van de beste rijlessen. Geeft een gerust gevoel, nietwaar?
  • Slipcursus: Ben je geslaagd voor je examen? Gefeliciteerd! Je mag ook nog onze slipcursus volgen voor slechts €79,-. Tijdens deze cursus bij NXXT rijschool Kolhorn leer je allerlei handige vaardigheden die erg goed van pas zullen komen op de weg.

Rijles in Kolhorn

Wat ga je allemaal leren tijdens de rijlessen bij onze rijschool in Kolhorn? Op die vraag geven wij graag antwoord. Hoewel we nooit alles kunnen bespreken wat aan bod zal komen, vertellen wij jou toch alvast de belangrijkste dingen die behandeld zullen worden. Natuurlijk begin je bij de basis. Je leert de auto onder controle te houden door middel van gas geven, sturen, remmen en schakelen. Heb je dat goed onder de knie? Dan mag je deelnemen aan het verkeer. In de straten van Kolhorn oefen je met de situaties op de weg, de verkeersregels en de bijzondere verrichtingen. Onder dat laatste verstaan we bijvoorbeeld achteruit rijden, helling trekken, (file)parkeren en keren in smalle straten. Zodra jij er klaar voor bent ga je ook de snelweg op. Daar leer je ritsen, in- en uitvoegen, file rijden, inhalen en nog veel meer. Dankzij de begeleiding van onze instructeur leer jij in no-time autorijden als een pro!

Gratis proefles inplannen

Zo’n gratis proefles klinkt wel erg goed, toch? Geef je nu op! Wij nemen snel contact met jou op om een afspraak te maken voor de proefles. Vaak kan dat al binnen een week, op een moment dat het jou uitkomt. Als de proefles begint haalt onze instructeur jou thuis op. Tijdens de proefles kunnen jullie rustig kennismaken met elkaar. Ook kun je ervaren of je de manier van lesgeven prettig vindt. Zit het helemaal goed? Bespreek dan na de proefles welk lespakket bij jou zou kunnen passen. Zodra je een pakket gekozen hebt, kun je snel starten met je rijlessen bij NXXT rijschool Kolhorn.

Lespakketten bij NXXT

Over onze lespakketten vertellen we graag meer. Onze instructeurs zagen dat iedere leerling op zijn eigen manier en tempo leert. Daarom hebben wij verschillende lespakketten ontwikkeld. Kies het lespakket wat bij jou past zodat je rijlessen kunt volgen op jouw manier. Zodra je een keuze hebt gemaakt uit het start, actie, top, spoed of master pakket kun je snel van start met de rijlessen. Heb je nog vragen over onze rijschool in Kolhorn of kun je niet kiezen uit de lespakketten? Neem gerust contact op met onze medewerkers. Zij staan klaar om jou te helpen.