• Rijscholen in heel Nederland
 • Heel hoog slagingpercentage
 • Beoordeeld met een   9,3

Kan jij niet wachten om te beginnen met autorijlessen? Bij NXXT rijschool Losser kun je rekenen op een fijne ervaring. De rijlessen zijn zowel leuk als leerzaam en worden gegeven door deskundige instructeurs. Lees maar eens wat leerling Sietske vertelde over ons: “Mijn rijinstructeur heeft altijd op een nette, professionele en veilige manier les gegeven. Ik vond het rijden ontzettend spannend maar werd goed op mijn gemak gesteld. Zodra er iets mis ging werd er respectvol en leerzaam op ingegrepen. “Het is niet erg om fouten te maken, als je er maar van leert.” Het is erg belangrijk om comfortabel in een lesauto te zitten, dat zit bij NXXT zeker goed. "De instructeur heeft er alles aan gedaan om mij het autorijden zo goed mogelijk te laten oppakken. Ik rijd nu met een fijn gevoel op de weg en ben ontzettend blij met mijn rijbewijs. Top!”

Leuke en leerzame rijlessen

Wij begrijpen wel dat jij ook zo’n prettige ervaring met een rijschool wil! Met onze instructeurs Bertus, Mendel, Berno en Astrid zit dat wel goed. Zij rijden dagelijks met veel plezier rond in Losser. In de lesauto’s ontvangen zij veel verschillende leerlingen. Door hun kennis en ervaring weten de instructeurs precies hoe jij het beste begeleid kan worden. Daarnaast is er altijd plaats voor een gezellig praatje zodat jij op je gemak kan zijn. Tijdens de rijlessen bij onze rijschool in Losser rijd je door de straten van dit mooie Gelderse dorp. Het staat bekend om de vele traditionele gebouwen, zoals het klompenmuseum en de oude steenfabriek. Wanneer je op de snelweg gaat oefenen rijd je naar plaatsen als Oldenzaal, Denekamp, Hengelo en Enschede.

Waarom NXXT rijschool Losser

 • Gratis proefles: Wil jij eens vrijblijvend uitproberen of onze rijlessen iets voor jou zijn? Dat kan door de gratis proefles te volgen bij onze rijschool in Losser. 
 • Geen wachttijden: Ben jij enthousiast geworden van je proefles? Dan hoef je niet lang te wachten en kan je snel van start met de rijlessen bij NXXT rijschool Losser.
 • Beste rijinstructeurs: Wij hebben voor jou de allerbeste instructeurs geselecteerd. Jij kunt vertrouwen op hun kennis en ervaring. Stap met een gerust gevoel in de lesauto van onze rijschool in Losser. 
 • Slipcursus: Geslaagd voor je examen? Dan mag je de slipcursus van NXXT rijschool Losser volgen voor slechts €79,-. Daar steek je veel van op!
 • Flexibele planning: Wij begrijpen dat je het al druk genoeg hebt, daarom bieden we altijd flexibele planningsopties aan. Bij ons volg je rijlessen wanneer het jou uitkomt.  
 • Moderne lesvoertuigen: Al onze lesauto’s voldoen aan de strengste veiligheidsnormen en zijn uitgerust met de nieuwste technologieën. 

Rijles in Losser

Wanneer je van start gaat met de rijlessen bij onze rijschool in Losser leer jij alles wat je moet weten om een top chauffeur te worden. Je begint bij de basis, zoals het juist afstellen van de stoel en spiegels. Daarna leer je de auto onder controle houden. Daar horen gas geven, remmen, schakelen en sturen allemaal bij. Wanneer jij dat goed onder de knie hebt mag je deelnemen aan het verkeer. Daar leer je alles over de verkeersregels en voorkomende situaties op de weg. In de wijken van Losser ga je oefenen met de bijzondere verrichtingen. Daaronder vallen bijvoorbeeld parkeren, helling trekken, achteruit rijden en keren. Als je genoeg lessen gevolgd hebt mag je op de snelweg gaan oefenen. Daar leer je invoegen, filerijden, ritsen, veilig inhalen en nog veel meer. Na de rijlessen bij onze rijschool in Losser kun jij met een zelfverzekerd gevoel je examen tegemoet!

Klaar voor je examen?

Na voldoende rijlessen komt het examen in zicht. Als je jouw theorie-examen al behaald hebt, kun je direct door met het examen. Maak je geen zorgen, dankzij de rijlessen ben je goed voorbereid. Ga je toch liever voor extra zekerheid? Kies dan voor een tussentijdse toets bij onze rijschool. Dit is een soort oefenexamen, zo weet je wat je kunt verwachten. 

Bekijk de reviews

Bij onze rijschool in Losser gaan we voor maximale klanttevredenheid. Onze tevreden leerlingen vertellen graag over hun ervaring met NXXT. Bekijk onze reviews maar eens. We doen er alles aan om aan jouw verwachtingen te voldoen en deze te overtreffen. Je kunt rekenen op een professionele aanpak, vriendelijke instructeurs en uitstekende service. Jouw succes en tevredenheid staan voorop! 

Gratis proefles inplannen

Een gratis proefles bij onze rijschool in Losser, zie jij dat wel zitten? Volg dan ons stappenplan.

 • Stap 1: Meld je aan
  Gebruik ons handige aanmeldformulier om je op te geven voor de gratis proefles. Wij nemen daarna zo snel mogelijk contact met jou op. Vaak is het mogelijk om al binnen een week een afspraak te maken.
 • Stap 2: Volg jouw gratis proefles
  Op het afgesproken moment komt de instructeur jou thuis ophalen. Je kunt eerst kennismaken met elkaar. Een goede klik met je instructeur zorgt ervoor dat de rijlessen leuk zijn. Daarnaast kun je bekijken of je de manier van lesgeven fijn vindt.
 • Stap 3: Ben jij enthousiast geworden?
 • Zie jij het helemaal zitten na je proefles? Dan kun je direct met de instructeur bespreken welk lespakket bij jou zou kunnen passen. Na het kiezen van een pakket kun je snel beginnen met je rijlessen bij NXXT rijschool Losser.

Rijschool Losser

Lespakketten bij NXXT

Bij onze rijschool in Losser heb je de keuze uit veel verschillende lespakketten. Iedereen is uniek en leert op zijn eigen manier en tempo. Daarom kun je bij ons kiezen uit ons start, actie, top, spoed of master pakket. Daardoor kun jij leren autorijden op jouw manier. Kies het pakket wat bij jou past en ga meteen al met een voorsprong van start met je rijlessen!

Meer informatie

Wil je liever even met ons overleggen of wat vragen stellen over NXXT rijschool Losser? Wij staan graag voor jou klaar en helpen je snel verder. Neem gerust contact met ons op.